The Hills en The City vanaf 1 juli op DVD.

Paramount



Paramount Home Entertainment Benelux presenteert:.

The Hills, groot geworden met Lauren Conrad, verschijnt nu al weer met zijn vijfde seizoen part 2. Het seizoen waar Lauren Conrad, hoofdrolspeelster van de serie, The Hills heeft verlaten. De nieuwkomer Kristin Cavallari, aartsvijand van Lauren Conrad, is terug in de serie en is van plan te blijven!
Nieuw op DVD: The City, de spin off van de populaire realityserie The Hills. The City brengt ons nog meer Fashion, Glamour en Drama. Withney Port, bekend uit de serie The Hills, is verhuisd naar New York om haar dromen waar te maken. Je denkt het allemaal te hebben een droombaan, droomvrienden maar in New York veranderen de dingen razend snel!

Vanaf 1 juli op DVD!

The City Seizoen 1

coverNEW JOB, NEW FRIENDS, NEW YORK

Ze gaf haar veilige leventje in Hollywood op voor een nieuwe uitdaging in New York. Toen ze er net woonde had ze het allemaal; een droombaan, droomvrienden, een leuk vriendje en een prachtig appartement. Maar in New York veranderen de dingen razend snel.

En ditmaal is alles anders in The City. Nu waagt Whitney haar droomkans als ontwerpster, onder het kritische oog van Kelly Cutrone. Ze is weer single, heeft afspraakjes, vind een nieuwe stek in de West Village. Er duikt echter een oude vriendin uit Los Angeles op, die op zoek is naar werk, een slaapplek en een leven zoals dat van Whitney. Ondertussen verzilvert Olivia Palermo haar promotie bij Diane von Furstenberg moeiteloos met een nieuwe job bij ELLE Magazine. Ze krijgt echter het gezelschap van een ambitieuze collega die Olivia duidelijk maakt dat ze niet zal kunnen teren op haar naam en sociale status alleen. Het is weer werken geblazen voor de meisjes van The City. Nieuwe jobs, nieuwe jongens, nieuwe vrienden, kortom, New York!


Adviesprijs: € 17,99
Speelduur: 200 minuten
Aantal discs: 2
Leeftijd: AL

The Hills Seizoen 5, part 2

coverIn het vervolg van Seizoen Vijf van "The Hills" gaat de spanning onverminderd voort. Ook al heeft Lauren Conrad de “The Hills”vaarwel gezegd, er staat al meteen iemand anders klaar om de nieuwe ster van reality-tv te worden. Sinds het huwelijk van Heidi en Spencer is Kristin Cavallari, Laurens aartsvijand van op de middelbare school, namelijk terug – en ze is van plan te blijven. Nu bijna heel LA aan haar voeten ligt, moet ze enkel nog die ene persoon vinden om haar succes mee te delen. Wanneer Justin-Bobby haar pad kruist, spatten de vonken er vanaf!

Met een nieuwe man in haar leven lijkt Audrina haar breuk met Justin te hebben verwerkt. Dat betekent echter niet dat ze klaar is om hem met een ander te zien, vooral niet als het Laurens oude rivale Kristin is. Ondertussen vormt Brody nog steeds de helft van een gelukkig stel met zijn Playboy Playmate-vriendinnetje Jayde. Maar is hun relatie bestand tegen zijn ex Kristin? Heidi en Spencer verhuizen naar de voorstad voor een nieuwe start als gelukkig getrouwd stel. Ze ontdekken echter al gauw dat hun leven als echtpaar niet zo vlekkeloos zal verlopen als hun sprookjesachtige huwelijksdag.


De DVD bevat de volgende extra’s:
• “The Bitch Is Back” -special & Weggelaten scènes

Adviesprijs: € 17,99
Speelduur: 193 minuten  
Aantal discs: 2
Leeftijd: AL

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina