The Hobbit: The Desolation of Smaug Extended Edition vanaf 12 november verkrijgbaar

Warner Bros Home Entertainment presenteert het nieuwste deel van de epische Hobbit trilogie

THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG EXTENDED EDITION

Vanaf 12 november op Blu-ray 3D™ en Blu-ray™ en DVD

De Extended Edition bevat een 25 minuten langer durende versie en meer dan negen uur aan bonusmateriaal. Digital HD is vanaf eind oktober beschikbaar

De zoektocht door Midden-aarde gaat verder in The Hobbit: The Desolation of Smaug, wanneer het epische fantasie-avontuur van Academy Award winnende filmmaker Peter Jackson, uitkomt als een Extended Edtition op 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD op 12 november. Deze uitgebreide versie van de tweede film uit The Hobbit trilogie is een productie van New Line Cinema en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures en bevat 25 minuten extra filmmateriaal dat afzonderlijke scènes uitbreidt, waardoor dit de must-see versie is voor fans. Beide versies van de Extended Edition bevatten meer dan negen uur aan nieuw bonusmateriaal dat de ervaring van de trilogie verrijkt terwijl fans zich klaarmaken voor de nieuwe bioscooprelease van de laatste Hobbit film, The Hobbit: The Battle of the Five Armies, eind december. 

THe Hobbit Desolation of Smaug Extended Edition

SAMENVATTING
The Hobbit: The Desolation of Smaug vervolgt het avontuur van hoofdpersonage Bilbo Baggins tijdens zijn reis met tovenaar Gandalf en dertien dwergen, onder leiding van Thorin Oakenshield, op een epische tocht om de Lonely Mountain en het verloren dwergen Koninkrijk Erebor te heroveren.

Nadat ze het begin van hun onverwachte reis hebben overleefd, reist het gezelschap naar het Oosten, waar ze onderweg stuiten op gedaante-wisselaar Beorn en een zwerm reusachtige spinnen in het verraderlijke woud van Mirkwood. Nadat ze zijn ontsnapt van de gevaarlijke Wood-elves, zet de groep de reis voort naar Lake-town, waarna ze uiteindelijk aankomen bij de Lonely Mountain, waar het grootste en meest gevaarlijke wezen ooit wacht, de draak Smaug. Deze zal hun moed, vriendschap en de wijsheid die zij tijdens de reis hebben op gedaan op de proef stellen.

Ian McKellen keert terug als Gandalf the Grey, Martin Freeman schittert weer als hoofdrolspeler Bilbo Baggins en Richard Armitage als Thorin Oakenshield. De internationale cast wordt geleid door Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Stephen Fry, Ken Stott, James Nesbitt en Orlando Bloom als Legolas. In de film spelen ook Mikael Persbrandt, Sylvester McCoy, Aidan Turner, Dean O'Gorman, Graham McTavish, Adam Brown, Peter Hambleton, John Callen, Mark Hadlow, Jed Brophy, William Kircher, Stephen Hunter, Ryan Gage, John Bell, Manu Bennett en Lawrence Makoare.

The Hobbit: The Desolation of Smaug Extended Edition is vanaf 12 november beschikbaar als 5-disc Blu-ray 3D-set en bevat zowel de Blu-ray 3D en Blu-ray versies van de Extended Edition. De Blu-ray bestaat op een 3-disc set. Zowel de Blu-ray 3D en Blu-ray bevatten een digitale versie van de film op Digital HD met Ultraviolet.

De bonusmaterialen van meer dan negen uur bevat audiocommentaar van Peter Jackson, de film regisseur/producer/scenarioschrijver en Philippa Boyens, co-producer/scriptschrijver, evenals "The Appendices" een documentaire van meerdere delen die focust op de verschillende aspecten van de film en de trilogie. De volledige details over deze special zijn hieronder te vinden.

GLOEDNIEUWE BONUSMATERIALEN OP BLU-RAY 3D EN BLU-RAY
• Commentaar van Peter Jackson, regisseur/producer/scenarioschrijver en Philippa Boyens, co-producer/scenarioschrijver.
• The Appendices – The Appendices Parts IX en X laten de meeslepende voorbereidingen zien van de verfilming van The Hobbit: The Desolation of Smaug vanuit de diverse afdelingen. Van fotografie, training, werk op de set tot de wereld van de digitale effecten in de maanden naar het filmproces toe. 
• New Zealand: Home of Middle-earth – Part 2

DIGITALE DISTRIBUTIE ELEMENTEN
Eind oktober zal The Hobbit: The Desolation of Smaug Extended Edition beschikbaar zijn voor digitale download om deze overal in high defintion en standard definition te kijken op alle favoriete apparaten van geselecteerde digitale retailers.

OVER DIGITAL HD WITH ULTRAVIOLET
* Digital HD met UltraViolet geeft fans de mogelijkheid om op hun favoriete apparaten overal een digitale versie van hun film of tv-show te kijken. Digital HD met UltraViolet is inbegrepen bij de aankoop van speciaal gemarkeerde Blu-ray discs. Bij Digital HD met UltraViolet kan de consument direct films en tv-shows op tv's, computers, tablets en smartphones streamen en downloaden via UltraViolet retail diensten zoals CinemaNow, Flixster, Target Ticketservice, Vudu en meer. Voor meer informatie over geschikte apparaten ga naar wb.com/ultravioletdevices. Raadpleeg een UltraViolet Retailer voor details en voorwaarden en voor een lijst van beschikbaar HD-apparaten.

Releasedatum DVD, BD & BD 3D: 12 november 2014
Kijkwijzer: 12
Speelduur: + 186 min.

Let op: Alle bovengenoemde inhoud is aan verandering onderhevig.

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Xenomorph  |  08-08-2014

Ik ga voor de extended steelbook versie die al aangekondigd is, "I wants it my precious , a steelbook, must have it ! not amaray, nobody likes them "
Lees meer >

WaymannDirector  |  07-08-2014

Die cover van de gewone blu-ray is ook weer een prachtig knip en plak werkje :???: Ik ga nog even wachten met die EE versies. Ik koop ze wel in één box. Hopeli...
Lees meer >

Franklin1975  |  07-08-2014

Heb al begrepen dat deze release 'wat duurder' zal zijn dan de eerste EE die vorig jaar verscheen. Maar ik ga hem zeker weer aanschaffen in de 2D/3D-uitgave. He...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina