The legend begins…vanaf 27 maart! ATLANTIS komt dan uit op DVD en Blu-ray.

The legend begins…vanaf 27 maart!

ATLANTIS

Atlantis BBC Blu ray DiscAtlantis BBC DVD

Verkrijgbaar op DVD & Blu-ray Disc vanaf 27 maart

Atlantis is de nieuwe 13-delige BBC hitserie van de makers van Merlin! Deze epische fantasy serie speelt zich af in het tijdperk van legendes en mythische wezens. In de serie zijn hoofdrollen weggelegd voor Jack Donnelly (Misfits, Dancing On The Edge), Mark Addy (Game of Thrones, Robin Hood), Robert Emms (War Horse, Kick-Ass 2) en Juliet Stevenson (The Hour).

Succesvol
De tv-serie Atlantis brak op BBC One het ene na het andere kijkcijferrecord. De serie ging op 29 september 2013 in Engeland op BBC One primetime in première en de eerste aflevering trok maar liefst 8 miljoen kijkers. Hiermee is Atlantis één van de meest succesvolle dramaseries ooit op BBC One! Deze succesvolle kijkcijfers resulteerden ook meteen in de bekendmaking van het tweede seizoen van Atlantis. Wacht dus niet langer en begin meteen aan seizoen 1 van Atlantis!

Verhaal
Atlantis is een episch fantasy avontuur dat zich afspeelt in een wereld vol legendarische helden en mythische wezens. Ver van huis en wanhopig op zoek naar antwoorden spoelt Jason (Jack Donnelly) aan op de kust van een oud land. Dit is de verlaten stad Atlantis; een mysterieuze plek vol helden, godinnen en met paleizen zo indrukwekkend dat ze wel gebouwd moeten zijn door reuzen.. Geholpen door zijn twee nieuwe vrienden, de jonge leergierige Pythagoras (Robert Emms) en de zwaarlijvige Hercules (Mark Addy), begint Jason aan een avontuurlijke ontdekkingsreis. Deze reis brengt hem oog in oog met een kwaadaardige Minotaurus en confronteert hem met de sluwe Medusa (Jemima Rooper). Al vechtend baant Jason zich een weg door de vele mythen en legenden die Atlantis rijk is en ontdekt hij gaandeweg de donkere en duistere kant van de stad. Snel wordt het Jason duidelijk dat zowel vriend als vijand zich schuilhoudt op de meest onwaarschijnlijke plekken…

Cast: Jack Donnelly (Misfits, Dancing On The Edge), Mark Addy (Game of Thrones, Robin Hood), Robert Emms (War Horse, Kick-Ass 2), Juliet Stevenson (The Hour).
Genre: Avontuur / Fantasy

Bekijk de trailer:

Afleveringen
1. THE EARTH BULL
2. A GIRL BY ANY OTHER NAME
3. A BOY OF NO CONSEQUENCE
4. TWIST OF FATE
5. WHITE LIES
6. THE SONG OF THE SIRENS
7. THE RULES OF ENGAGEMENT
8. THE FURIES
9. PANDORA'S BOX
10. THE PRICE OF HOPE
11. HUNGER PANGS
12. TOUCHED BY THE GODS: PART ONE
13. TOUCHED BY THE GODS: PART TWO

Technische specs DVD
Taal Engels Gesproken
Audio Dolby Digital 2.0
Beeld: 16:9 - 1.78:1
Ondertitels Nederlands / Engels
Speelduur 585 minuten (13 x 45 minuten)
Adviesprijs € 29,99

Technische specs BD
Taal: EngelsGesproken
Audio: DTS HD 2.0
Beeld 1.78:1 HD
Ondertitleing: Nederlands / Engels
Speelduur 585 minuten (13 x 45 minuten)
Adviesprijs € 34,99

Splendid Film logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina