The Lovely Bones vanaf 17 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc

Paramount


VAN ACADEMY AWARD®-WINNING REGISSEUR PETER JACKSON KOMT DE SPANNENDE THRILLER MET VOORTREFFELIJKE,
AWARD-WINNENDE CAST

THE LOVELY BONES

Fascinerende verfilming van bestseller boek op DVD en Blu-ray Disc
Vanaf 17 juni verkrijgbaar

CoverDrievoudig Academy Award® winnaar Peter Jackson regisseert de indrukwekkende fantasy thriller THE LOVELY BONES, die Paramount Home Entertainment 17 juni uitbrengt op DVD en twee-disc Blu-ray. THE LOVELY BONES is een uitzonderlijke film over het leven van een meisje en alles dat haar overkwam. Een spannend verhaal over hoop en de helende kracht van de liefde. Als de 14-jarige Susie Salmon wordt vermoord, laat ze haar onvoltooide leven achter zich. Vanuit haar nieuwe plaats in een vreemde maar prachtige tussenwereld, moet ze haar vader helpen haar moordenaar te pakken te krijgen en haar familie beschermen voor ze eindelijk verder kan.

De film kent een uitzonderlijke cast, waaronder Academy Award® genomineerde Mark Wahlberg (The Departed), Academy Award® winnaressen Rachel Weisz (The Constant Gardener) en Susan Sarandon (Dead Man Walking), Academy Award® genomineerde Saoirse Ronan (Atonement) en Stanley Tucci (Julie & Julia) in de rol waarvoor hij een Academy Award® en Golden Globe® nominatie voor Beste Mannelijke Bijrol ontving.  THE LOVELY BONES is gebaseerd op de bestseller van Alice Sebold, De Wijde Hemel, het script is geschreven door Fran Walsh, Philippa Boyens en Peter Jackson.

THE LOVELY BONES twee-disc Blu-ray bevat bijna drie uur aan bonusmateriaal, waaronder een bijzondere, 15-weken productiedagboek van Peter Jackson en Philippa Boyens. Het dagboek biedt een uniek kijkje achter de schermen; van het schieten van de film in de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland, tot de waanzinnige visuele effecten.

THE LOVELY BONES DVD & Blu-ray Disc

THE LOVELY BONES DVD wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TV’s met Dolby Digital Engelse 5.1 Surround en Franse 5.1 Surround. De twee-disc Blu-ray Disc wordt vertoond in 1080p high definition met Engelse 5.1 DTS-HD Master Audio en Franse 5.1 Dolby Digital. De Blu-ray Disc versie bevat tevens de volgende special feature:

Filming The Lovely Bones—Een uitgebreid productiedagboek met 15 segmenten van Peter Jackson en Philippa Boyens, waarin de opname van film tot post-productie werk van de visuele effecten is vastgelegd.

Releasedatum: 17 juni 2010
Consumentenprijs: € 19,99 (DVD)  € 29,99 (Blu-ray Disc)
Speelduur: 130 minuten
Kijkwijzer: 12: geweld en angst

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  03-05-2010

Ben erg benieuwd naar deze film. Jammer dat de DVD niet de Blu-ray extra's heeft.
Lees meer >

jerox  |  28-04-2010

dat is snele relese.
Lees meer >

Albert Kostwinder  |  20-04-2010

Prachtige film!..:)
Lees meer >

Russo  |  19-04-2010

benieuwd naar die making off, film was goed, maar niet zo nodig dat ik m nog een keer hoef te zien
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina