The Sweeney is vanaf 29 mei verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc


Universal Pictures presenteert:

THE SWEENEY

Vanaf 29 mei verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc.

      Sweeney packshot Blu-ray.jpgUniversal Pictures Benelux brengt op 29 mei de razendsnelle Britse actiefilm THE SWEENEY uit op Blu-ray Disc en DVD. In deze keiharde politiefilm volgen we Jack Regan (Ray Winstone, The Departed, Snowwhite and the Huntsman), hoofd van de Britse Flying Squad ‘The Sweeney', bij het bestrijden van misdaad in Londen. Het eliteteam van de Londense politie houdt er een geheel eigen werkwijze op na en neemt het niet zo nauw met de regels. Wanneer een overval bij een juwelierzaak uitloopt op een kille executie, is niets meer wat het lijkt. Regan zet alles op alles om de vijand op te sporen en negeert hierbij zelfs de bevelen van zijn baas (Damian Lewis, Homeland), met catastrofale gevolgen voor zijn team.

THE SWEENEY is een spannende actiethriller, gebaseerd op de populaire Britse TV-serie uit de jaren '70, die iconisch in zijn genre was. Nick Love (Outlaw) regisseerde de verfilming van de serie. THE SWEENEY kent tevens glansrollen voor Ben Drew (Harry Brown), in de rol van George Carter, Regan's trouwe partner, en Hayley Atwell (Captain America) als Nancy Lewis, Regan's heimelijke vriendin. THE SWEENEY is een rauwe, spannende thriller, met keiharde actie, snelle auto's, indrukwekkende achtervolgingsscènes en een herkenbare Britse sfeer. Laat je meevoeren in de keiharde wereld van de Flying Squad die de misdaad in Londen op unieke wijze bestrijdt: "Act like a criminal to catch one".

SWEENEY SCREENSHOT SWEENEY screenshot.jpg

THE SWEENEY Blu-ray Disc wordt vertoond in 1080p high definition met Engelse 5.1 DTS-HD Master Audio. De DVD wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TV's met Engelse 5.1 Dolby Digital. Zowel de Blu-ray als de DVD bevatten naast de trailer de 15 minuten durende bonus: Live to Fight Another Day waarin cast en crew aan het woord komen over hun bijdrage aan de film. 

Releasedatum:  29 mei 2013
Consumentenadviesprijs: € 19,99 (Blu-ray Disc) € 14,99 (DVD)
Speelduur: 112 minuten
Kijkwijzer: 16 jaar

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina