The White Princess en het 2e seizoen van Shakespeare and Hathaway: Private Investigators starten op BBC First

The White Princess en het 2e seizoen van Shakespeare and Hathaway: Private Investigators starten op BBC First

Op 18 maart begint het 2e seizoen van Shakespeare and Hathaway: Private Investigators en op 11 maart start de serie The White Princess op BBC First.

The White Princes

The White Princess is gebaseerd op het gelijknamige boek van Philippa Gregory en vertelt het verhaal van het huwelijk tussen een prinses van York en de Tudor-overwinnaar van de ‘Rozenoorlogen’. Terwijl beide kanten de strijdbijl proberen te begraven voor vrede en welvaart voor het koninkrijk, gaat de strijd achter de schermen onverminderd door. Elisabeth illustreert daarbij perfect hoe sterk de vrouwen achter de Britse koningen zijn.

Jodie Comer (Doctor Foster, Killing Eve), Michelle Fairley (Suits, Game of Thrones) en Jacob Collins-Levy (Glitch, Barracuda) bezorgen kijkers een blik achter de schermen waar een jonge prinses haar uiterste best doet om aan de macht te komen in een land verscheurd door oorlog. The White Princess is een verhaal van macht, familie, liefde en verraad in één van de meest rumoerige periodes van de Britse geschiedenis, vanuit het unieke standpunt van sterke vrouwen. 

The White Princess start op maandag 11 maart om 22:00 uur 
The White Princess op BBC First

 

Shakespeare and Hathaway: Private Investigators

Het tweede seizoen start op maandag 18 maart om 21:00 uur 

Haar naam is Shakespeare, Luella Shakespeare. Samen met haar partner in crime Frank Hathaway keert het onwaarschijnlijke koppel terug om misdaden op te lossen in Stratford-upon-Avon, ooit het dorp van die àndere bekende Shakespeare.

Jo Joyner (EastEnders, Mount Pleasant) herneemt haar rol als Luella Shakespeare naast Mark Brenton (Frank Hathaway, Waterloo Road, Land Girls). Het eerste seizoen werd meteen een groot success in het Verenigd Koninkrijk, en het tweede seizoen belooft nog veel beter te zijn. 

Shakespeare and Hathaway: Private Investigators gaat van start op maandag 18 maart om 21:00 uur 
Shakespeare and Hathaway op BBC First

BBC First Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina