THOR is vanaf 12 oktober te koop op DVD, Blu-ray Disc (3D) en Combopack


Universal Pictures Benelux presenteert:

DE MACHTIGE DONDERGOD BULDERT OP BLU-RAY DISC & DVD, BARSTENSVOL SPECTACULAIR BONUSMATERIAAL


THOR

Op 12 oktober verschijnt het spannende epische avontuur op DVD en Blu-ray/DVD Combo pack met 3D versie.
Meer dan 80 minuten aan bijzonder materiaal, waaronder een exclusieve vooruitblik op Marvel's The Avengers


Thor packshotThor screenshotMarvel Studios en Paramount Pictures geven een unieke en boeiende draai aan het superheldengenre met THOR, de krijger die niet van deze wereld is, die 12 oktober a.s. op high definition Blu-ray en DVD verschijnt. Het bioscoopdebuut van de legendarische dondergod was met een box office van wereldwijd $ 440 miljoen een wervelend succes. In deze spectaculaire film volgen we Thor, een sterke maar arrogante krijger wiens roekeloze daden ertoe leiden dat een oude oorlog opnieuw wordt aangewakkerd. Thor wordt van zijn thuis, Asgard, verbannen naar aarde en gedwongen om als straf te leven tussen de mensen. Eenmaal op aarde leert Thor wat er nodig is om een echte held te zijn als de meest gevaarlijke schurk van Asgard zijn donkere krachten richt op aarde. De film kan rekenen op een ware sterrencast, met onder andere Chris Hemsworth in de rol van Thor, Natalie Portman als Jane Foster, een jonge vrouw die op aarde bevriend raakt met Thor en Anthony Hopkins, als Odin, Thor's vader en koning van Asgard. De film bevat verbluffende visuele effecten en explosieve actiescènes, die jong en oud zullen boeien.

De film THOR wordt uitgebracht op single disc DVD, twee-disc Blu-ray/DVD combo pack en een twee-disc Blu-ray/ DVD combo pack met 3D versie. De combo packs bevatten naast de HD film ruim 80 minuten aan bonusmateriaal, waaronder een exclusieve special die dieper in gaat op het Marvel Universe, een vooruitblik op Marvel's The Avengers, een kijkje in de wereld van regisseur Kenneth Branagh en veel meer.

Over Thor:
Marvel Studios breidt haar film universum uit met een nieuw type superheld: Thor. Dit epische avontuur overstijgt het Marvel universum van de huidige aarde tot het rijk van Asgard. Thor is geregisseerd door Kenneth Branagh en geproduceerd door Kevin Feige. De uitvoerende producenten zijn Alan Fine, Stan Lee, David Maisel, Patricia Whitcher en Louis D'Esposito. Het filmscenario is geschreven door Ashley Edward Miller & Zack Stentz en Don Payne, het verhaal is van J. Michael Straczynski en Mark Protosevich. In de film schitteren de Australische acteur Chris Hemsworth als de Dondergod, Natalie Portman als Jane Foster, een jonge vrouw die op aarde bevriend raakt met Thor, Tom Hiddelston als de gemene broer Loki, Rene Russo als Frigga, de vrouw van Odin en moeder van Thor en Loki en Anthony Hopkins als Odin, Thor's vader en koning van Asgard. In de film komen ook S.H.I.E.L.D. agenten voorbij die eerder te zien waren in de Iron Man films als voorbode van Marvel's The Avengers! Thor is op 27 april in première gegaan in de bioscopen.

THOR Blu-ray Disc en DVD specificaties
De THOR Blu-ray Disc wordt vertoond in 1080p High Definition met Engelse 7.1 DTS HD Master Audio.
De DVD wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TV's met Engelse 5.1 Dolby Digital Surround.

Thor DVD: € 19,99
Thor Blu-ray/ DVD Combo € 24,99
Thor Blu-ray/ DVD Combo 3D € 29,99

Speelduur: 114 minuten
Kijkwijzer: 12+ en geweld

Universal Pictures Benelux zal de distributie van THOR op DVD en Blu-ray Disc in Nederland verzorgen.
Releasedatum: 12 oktober 2011

Recente artikelen

Laatste reacties

monstermuis  |  11-09-2011

Ik vond de film wel leuk, dus de blu ray 2d lijkt me wel wat.
Lees meer >

Jeroen D  |  09-09-2011

Inderdaad een aardige film maar 1 kijkbeurt is genoeg.
Lees meer >

O.v.Dijk  |  09-09-2011

Ik vond deze film wel aardig, zal hem wel kopen als hij in de 2 voor 20 euro bak ligt
Lees meer >

RobinB  |  09-09-2011

ook ik wacht op de bluray af..ook een aanschaf naast CA om op te nemen in mijn collectie.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina