Ticketverkoop voor Fantastic Beasts and Where to Find Them is gestart

Ticketverkoop voor ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ is gestart

Fantastic Beasts logo

Vanaf 16 november draait Fantastic Beasts and Where to Find Them in alle bioscopen van Pathé, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited. In 2D, 3D, Dolby Atmos 3D en IMAX 3D. Tickets voor dit nieuwe magische avontuur van J.K. Rowling zijn nu te koop via de websites en aan de kassa’s van deze bioscopen.

Nu start de ticketverkoop voor Fantastic Beasts and Where to Find Them, het nieuwe magische avontuur van J.K. Rowling, de schrijfster van de Harry Potter-boeken. David Yates, ook verantwoordelijk voor de laatste vier Harry Potter-films, is de regisseur en Oscarwinnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) speelt de hoofdrol als magizoöloog Newt Scamander. Verder spelen onder anderen Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton, Jon Voight, Ron Perlman, Carmen Ejogo, Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove en Colin Farrell.

De film begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde zoektocht naar fabeldieren heeft afgerond. Een tussenstop in New York loopt volledig uit de hand door de No-Maj (Dreuzel) Jacob, een magische koffer en het ontsnappen van enkele fabeldieren die problemen kunnen veroorzaken voor de tovenaars- en de NO-Maj-wereld.

Fantastic Beasts and Where to Find Them draait vanaf 16 november in 2D, 3D, Dolby Atmos 3D en IMAX 3D door het hele land in de 25 bioscopen van Pathé en CineMec, de twee bioscopen van Foroxity en de drie theaters van Movie Unlimited. Tickets zijn nu te koop via www.pathe.nl, www.cinemec.nl, www.foroxity.nl, www.movieunlimitedbioscopen.nl en aan de kassa’s van de bioscopen.

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

jeroeni  |  15-10-2016

Ben heel benieuwd of dit de komende jaren weer een geldkraan gaat worden voor Warner.Het Potter succes was enorm. Heeft het Harry Potter publiek door dat deze f...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina