Trek Netflix leeg met de nieuwe Apple IPhone 12

Trek Netflix leeg met de nieuwe Apple IPhone 12

Dat 2020 nog iets goeds heeft opgeleverd, laat Apple zien met de nieuwste lijn Apple IPhone 12. De laatste Apple IPhone 12 modellen zijn voorzien van de nieuwste technologie die de komende jaren belangrijk wordt in alle smartphones. Deze keuze van Apple is verrassend, voorheen nam Apple pas de stap als de technologie zichzelf had bewezen. Maar 5G is hier en beschikbaar in alle Apple IPhone 12 modellen.

Als film liefhebber wordt je tegenwoordig verwend met de keuze in telefoons. Een serie of film kijken op de smartphone is vaak een uitkomst, en de kwaliteit ervan is in sommige gevallen nog beter dan op een tv. Toch zitten hier wat valkuilen verborgen. De betere smartphones op de markt hebben tegenwoordig een 1080p resolutie. De beste modellen hebben zelfs een hogere resolutie en een groot scherm. Dat maakt het kijken van een film of een serie des te beter. De Apple IPhone’s hebben ook officiële ondersteuning van de streamingsdiensten zoals; Netflix, Amazone en Disney+. Hierdoor heb je op de Apple IPhone 12 modellen altijd de beste kwaliteit video. De beste Apple IPhone modellen op dit moment zijn de; Apple IPhone 12 Pro en de Apple IPhone 12 Pro Max. Beide toestellen zijn ideaal om een film of serie op te kijken. Dit is mede dankzij de 5G verbinding die mogelijk is, waardoor er onderweg ook HD streaming mogelijk is. Anderzijds besteed Apple veel aandacht aan de displays in de Apple IPhone 12 Pro toestellen. In deze 2 toestellen heeft Apple gebruikt gemaakt van Super Retina XDR‑display’s. Dit zijn OLED schermen die optimaal kleuren en helderheid(800-1200 nits) weergeven. Een brede kleurweergave(P3) is hierdoor mogelijk en Apple maakt gebruikt van True Tone techniek. Dat maakt een serie of film kijken zeer realistisch.

Tussen de Apple IPhone 12 Pro en de Apple IPhone 12 Pro Max zit wel verschil. De Apple IPhone 12 Pro heeft een display van 6.1 inch en de Apple IPhone 12 Pro Max heeft een display van 6.7 inch. De resolutie verschilt hierdoor ook. De Apple IPhone 12 Pro heeft een resolutie van 2532 x 1170. De Apple IPhone 12 Pro Max heeft een resolutie van 2778 x 1284. Mocht de Pro lijn je niet aanspreken vanwege bijvoorbeeld de prijs, dan heeft Apple ook nog de Apple IPhone 12 en de Apple IPhone 12 Mini. Beide toestellen zijn ook uitgerust met Super Retina XDR‑display.

In de Apple IPhone 12 en de Apple IPhone 12 Mini ligt de resolutie echter iets lager en de maximale helderheid valt ook iets lager uit ten opzicht van de Apple IPhone 12 Pro lijn. Voor de Apple IPhone ligt de resolutie op 2532 x 1170 en voor de Apple IPhone 12 Mini ligt dat op 2340 x 1080. Dat is nog steeds 1080p op een scherm van 5.4 inch. Op dat formaat is dat een zeer goede resolutie.

Door deze enorm goed schermen en de achterliggende technologie die de display’s naar een hoger niveau tillen, zijn dit op het moment de beste telefoons op de markt verkrijgbaar. De beste telefoons voor mobiele binge watching.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina