Twee Nederlandstalige romantische films nu op DVD - ALLES VOOR ELKAAR en ALLEEN ELINE

Twee Nederlandstalige romantische films nu verkrijgbaar op DVD

Entertainment One brengt twee romantische films uit op DVD. Alles Voor Elkaar is een Nederlandse romantische komedie waarin 4 vriendinnen proberen voor hun 30e nog een aantal tienerdromen uit willen laten komen. Alleen Eline is een Vlaams romantisch drama waarin fysiotherapeute Eline contact probeert te krijgen met de vader van een jong meisje dat een ongeluk heeft gehad.

ALLES VOOR ELKAAR

Alles Voor Elkaar DVD

Synopsis
Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Pijnlijk is de realisatie dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waar gemaakt. Sterker nog: zowel qua carrière als op het liefdesvlak staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun 30ste hadden bedacht. In enigszins beschonken toestand besluiten de vier dat het hoog tijd is daar verandering in te brengen en elkaar te helpen om hun tienerdromen alsnog waar te maken. Helaas zijn het juist de extra zetjes waarmee ze elkaar over hun grenzen duwen, die ervoor zorgen dat de doelen steeds verder uit het zicht raken. De keuzes die ze maken, blijken zelfs alleen maar voor meer ellende, verwarring en moeilijke keuzes te zorgen. Daarbij ligt er nu een enorme bom onder de jarenlange vriendschap. Zijn de vier meiden misschien beter af zonder elkaar? En hoe krijgen ze hun leven weer terug op de rit voordat de volgende vriendin 30 jaar wordt?

Regie: Danny Stolker
Cast: Yootha Wong-Loi-Sing, Sarah Chronis, Esmee van Kampen, Maryam Hassouni
Genre: Romantische Komedie
Speelduur: 93 min.
Kijkwijzer: 12 jaar

ALLEEN ELINE

Alleen Eline DVD

Synopsis
Eline is een onzekere fysiotherapeute die zich ontfermt over de zesjarige Joy, de dochter van de verbitterde en wantrouwige weduwnaar Lars. Joy belandde door een auto-ongeval in een revalidatiecentrum. Al gauw beseft Eline dat Joy's vader Lars de sleutel is tot het herstel van de dochter. In haar vastberadenheid om Joy te helpen, schuift ze haar onzekerheid aan de kant en gaat ze de confrontatie aan met Lars. Deze is sinds het auto-ongeval enkel gefocust op zichzelf en zijn werk.

Regie: Hugo Van Laere
Cast: Line Pillet, Morag Campbell, Yannick De Coster, Mathias Van Mieghem, Marleen Merckx, Joren Seldeslachts
Genre: Romantisch Drama
Speelduur: 99 minuten
Kijkwijzer: 9 jaar

Entertainment One

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina