Twee nieuwe recensenten versterken de redactie van DVD.nl

Twee nieuwe recensenten bij DVD.nl.

DVD.nl wil graag twee nieuwe recensenten aan jullie voorstellen:: Ferdi Akkulak en Jaap Stolze. Hun eerste recensies staan inmiddels online. Ferdi maakte een recensie van The Great Gatsby, met Leonardo Di Caprio en Jaap schreef zijn mening over The Fighter, met Mark Wahlberg en Christian Bale.

Great GatsbyThe Fighter

Ferdi zal zich met name, maar niet uitsluitend, bezighouden met horror-films, zodat dit genre ook weer vertegenwoordigd zal zijn in de recensies. Jaap richt zich meer op art-house films. De continuïteit van recensies wordt nu meer gewaarborgd en daarom zijn we erg blij met de toetreding van hen tot het team van DVD.nl.

We wensen Ferdi en Jaap veel succes!

Met de toetreding van deze twee nieuwelingen is het recensieteam dus iets gegroeid, maar we zijn nog altijd op zoek naar meer mensen die voor DVD.nl zouden willen recenseren.
Heb jij tijd en zin om ook recensies te schrijven voor DVD.nl, net als Ferdi en Jaap? Meld je dan aan en stuur een e-mail!

Ludo Keeris
Hoofdredacteur DVD.nl

DVD.nl Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

korenjw  |  17-09-2014

Succes mannen!!!
Lees meer >

rogue  |  17-09-2014

Ok, was gewoon benieuwd of ze al bekend waren ;).
Lees meer >

Ludo Keeris  |  16-09-2014

Succes! Nog een vraagje: zijn de heren al voorheen bekend onder een andere user op het forum? Nee, niet als zodanig. Jaap is helemaal nieuw en Ferdi was wel g...
Lees meer >

rogue  |  16-09-2014

Succes! Nog een vraagje: zijn de heren al voorheen bekend onder een andere user op het forum?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina