Twee releases van Septemberfilm op 9 april op DVD en VOD

Septemberfilm presenteert vanaf 9 april:

IN ORDER OF DISAPPEARANCE (DVD & VOD)

Synopsis
In Order of Disappearance DVDNils bestuurt een sneeuwruimer en leidt een rustig leven in het winterparadijs Beitostølen. Aan de zorgeloosheid komt echter abrupt een einde wanneer zijn zoon vermoord wordt voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Nils is uit op wraak en belandt zo in een wereld die hem onbekend is. Terwijl er een drugsoorlog tussen de Noorse en de Servische maffia ontstaat, wordt duidelijk dat Nils op twee punten in het voordeel is: hij heeft toegang tot zware machines en is gezegend met een flinke dosis beginnersgeluk.

Regie: Hans Petter Moland (A Somewhat Gentle Man)
Cast: Stellan Skarsgård (Nymphomniac I + II, A Somewhat Gentle Man), Bruno Ganz (Der Untergang), Pål Sverre Hagen (Troubled Water), Birgitte Hjort Sørensen (Borgen)
Land van herkomst: Noorwegen
Taal: Noors
Ondertitels: Nederlands
Genre: Crime, Thriller
Duur: 116 minuten

Bekijk de trailer:

 

BETHLEHEM (VOD)

Synopsis
BethlehemPalestijn Sanfur bevindt zich in een onmogelijke positie. Dagelijks heeft hij te maken met Razi, een agent van de Israëlische geheime dienst, die hem twee jaar eerder geworven heeft als informant. In die jaren heeft Razi zich ontpopt tot Sanfur’s mentor en beschermheer. En dan is er Hamas-aanhanger Ibrahim, de oudere broer van Sanfur, die door de Israëliërs gezocht wordt in verband met een aanslag in Jeruzalem. Natuurlijk wil én moet Razi Sanfur gebruiken om Ibrahim in handen te krijgen. Sanfur moet kiezen. Maar voor wie?

Regie: Yuval Adler
Cast: Tsahi Halevi, Sahdi Marei, Haitham Omari
Land van herkomst: Israël, België, Duitsland
Taal: Hebreeuws, Arabisch
Ondertitels: Nederlands
Genre: Drama
Speelduur: 99 minuten

Bekijk de trailer:

Septemberfilm Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina