Twee spannende thrillers - The Poison Rose en The Clovehitch Killer - zijn nu te koop op DVD en Blu-ray

Nieuwe releases van Dutch Filmworks op DVD en BD

Vandaag verschijnen er twee films op DVD en Blu-ray Disc van Dutch Filmworks op de markt. Naast een bloedstollende zoektocht naar een moordenaar in THE POISON ROSE, met John Travolta en Morgan Freeman is er de mysterieuze thriller THE CLOVEHITCH KILLER.

THE POISON ROSE (DVD & Blu-ray Disc)

The Poison Rose DVD & Blu-rayCarson Phillips neemt als privédetective een simpele verdwijningszaak aan die zich langzaam openbaart als een ingewikkeld web van misdaden, verdachten en dode lichamen. Als hij ontdekt dat zijn lang verloren dochter hoofdverdachte is in de zaak, moet hij in een race tegen de klok haar onschuld zien te bewijzen, de moorden oplossen en de diepste geheimen van de stad onthullen.

CAST: Morgan Freeman, Famke Janssen, John Travolta, Brandon Fraser
REGIE: Francesco Cinquemani en George Gallo
GENRE Thriller

TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 93 minuten
KIJKWIJZER 12

RELEASEDATUM 26-07-2019

 

THE CLOVEHITCH KILLER (DVD & Blu-ray)

The Clovehitch Killer DVD & Blu-rayIn het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme berg schulden. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug naar huis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. En Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon. Cargo is het rauwe verhaal van een familie die tot de rand van de afgrond wordt gedreven.

CAST: Dylan McDermott, Charlie Plummer, Samantha Mathis
REGIE: Duncan Skiles
GENRE Thriller

TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 105 minuten
KIJKWIJZER 16

RELEASEDATUM 26-07-2019

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina