Ugly Betty, Criminal Minds en Ghost Whisperer, 16 april op DVD

Televisieseries van Walt Disney Studio Home Entertainment

Vanaf 16 april verkrijgbaar op DVD:

UGLY BETTY - Seizoen 1
CRIMINAL MINDS - Seizoen 2
GHOST WHISPERER - Seizoen 2


Misdaad en spanning in  CRIMINAL MINDS – Seizoen 2

Vanaf 16 april in een 6 DVDbox

De misdaadserie Criminal Minds draait om een eliteteam van de FBI dat misdaden oplost door zich in te leven en te verplaatsen in de belevingswereld van de betreffende crimineel.
De zes rechercheurs die samen het team van experts op het gebied van gedragsanalyse vormen, hebben allen een eigen specialisme. Bij elke verbluffende zaak zetten ze hun leven op het spel als ze het opnemen tegen ‘s werelds meest meedogenloze criminelen.

De leider van het team van de FBI Behavioral Analysis Unit is Jason Gideon; FBI's beste gedragsanalist. Dr. Spencer Reid heeft een bovengemiddeld hoog IQ. Hij moet het dan ook meer hebben van het denkwerk dan zijn sociale vaardigheden. Aaron Hotch is een echte gezinsman, die het vertrouwen weet te winnen van mensen, om zo hun geheimen te ontrafelen. Derek Morgan is gespecialiseerd in misdaden ontstaan uit geobsedeerde beweegredenen en Elle Greenaway heeft een achtergrond in seksuele misdaden, door haar eigen verleden als slachtoffer van een onopgelost zedenmisdrijf.

Elke aflevering is bloedstollend spannend omdat de 'profilers' van de FBI Behavioral Analysis Unit steeds te maken krijgen met seriemoordenaars die zeker opnieuw zullen toeslaan. Criminal Minds toont de mens van zijn meest gruwelijke kant en is vaak gebaseerd op waargebeurde feiten. De schrijvers streven naar een zo realistisch mogelijk scenario, maar zijn soms genoodzaakt om het minder gruwelijk te maken dan de realiteit.
De stereotiepe seriemoordenaar bestaat niet. Misdadigers die hun slachtoffer vermoorden om er dan de liefde mee te bedrijven, op te eten of een seriemoordenaar die het enkel gemunt heeft op kinderen. Geen enkele misdaad is taboe in Criminal Minds.

Criminal Minds is een kijkcijferhit in Amerika in de traditie van een tv-serie als CSI. Criminal Minds, wekelijks te zien op Veronica, is op deze zender een van de best bekeken programma’s met wekelijks 500.000 kijkers, terwijl het eerste seizoen door 250.000 mensen bekeken werd!

Cast
Jason Gideon Mandy Patinkin
Dr. Spencer Reid Matthew Gray Gubler
Aaron Hotch Thomas Gibson
Derek Morgan Shemar Moore
Elle Greenaway Lola Glaudini
En halverwege het seizoen:
Emily Pretiss Paget Brewster
Speelduur: 16 uur
Geluid: Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio / Presentation size: 1.78 :1 / 16x9
Consumentenadviesprijs: € 50,-

Bonus features
• Profilers, Profiled
• Fysieke bewijzen
• Gedragswetenschap: Criminal Minds in de realiteit
• Dit is Kirsten Vangsness
• Bloopers
• Deleted Scenes
• Gesproken toelichting (enkele afleveringen)


Onverklaarbare gebeurtenissen in GHOST WHISPERER – Seizoen 2

Vanaf 16 april in een 6 DVDbox

In de opzienbare en spannende hitserie Ghost Whisperer, in Nederland uitgezonden door SBS6 en wekelijks bekeken door zo’n 530.000 mensen, heeft de jonge Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) de unieke gave om met de geesten van overleden mensen te kunnen communiceren. Deze geesten vragen de hulp van Melinda om via haar boodschappen door te geven aan hun levende dierbaren, omdat ze door hun plotselinge dood geen gelegenheid hebben gehad afscheid te nemen. Melinda is begaan met de geesten van de overledenen, die door hun vaak onverwachte dood geen tijd hebben gehad om hun leven op een juiste manier af te sluiten. Hoewel Melinda haar gave af en toe kan vervloeken helpt ze altijd zij die om hulp vragen, zodat ze eeuwige rust kunnen vinden…

De serie is geproduceerd door James van Praagh, een in Amerika vooraanstaand medium, die vele opzienbarende boeken op zijn naam heeft staan.

Cast
Melinda Gordon Jennifer Love Hewitt
Jim Clancy David Conrad
Andrea Moreno Aisha Tyler

Speelduur: 15.5 uur
Formaat: 1.78 :1 / 16x9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Consumenten adviesprijs: € 50,-

Bonus features
• In gesprek met de levenden
• Visie op geesten
• Kerkhof van Grandview
• Melinda’s garderobe
• Achter de schermen met Mark Hapka
• Jennifer Love Hewitt - Video speed painting
• Gesproken toelichting (bij enkele afleveringen)


Mode, roddel en intriges in UGLY BETTY seizoen 1

Vanaf 16 april verkrijgbaar (6 DVDbox)

In Ugly Betty, de succesvolle met twee Golden Globes bekroonde hitserie van Net5, maakt de Latina Betty Suarez haar entree in de keiharde en oppervlakkige modewereld van New York waar uiterlijk allesbepalend is. Walt Disney Studios Home Entertainment brengt het volledige eerste seizoen van Ugly Betty, inclusief veel bonusmateriaal, op 16 april uit op DVD (6 DVDbox).

Betty, een hartveroverende rol van America Ferrera, moet het vooral van haar innerlijk hebben. Met haar sprankelende persoonlijkheid probeert ze zich te redden als secretaresse bij het bekende modeblad Mode. Betty is slim, lief en heeft een hart van goud. Het enige wat haar in de weg staat is tegelijkertijd het belangrijkste in de modewereld: haar uiterlijk.

Hoe kan een gewoon meisje zich redden in de harde wereld van high fashion? En hoe ver moet ze gaan om er bij te horen?

Cast en crew
Naast America Ferrera als Betty Suarez zien we in de hoofdrollen Eric Mabius (Daniel Meade),
Alan Dale (Bradford Meade), Ana Ortiz (Hilda Suarez), Ashley Jensen (Christina), Becki Newton (Amanda), Mark Indelicato (Justin) en Vanessa Williams (Wilhelmina Slater).

Ugly Betty is onder andere geproduceerd door actrice Selma Hayek, die ook een rol in de serie vertolkt.

De regie voor de afleveringen was in handen van verschillende regisseurs waaronder James Hayman (8 afleveringen, 2006-2007), Tricia Brock (3 afleveringen, 2006-2007) en Rodman Flender (2 afleveringen, 2006-2007).

Prijzenregen voor Ugly Betty
Ugly Betty viel sinds de introductie in Amerika in 2006 veelvuldig in de prijzen. Pers en publiek is dan ook unaniem lovend over de serie. Zo won de serie een Golden Globe voor ‘Best Show, Musical or Comedy’. Actrice America Ferrera kreeg een Golden Globe voor ‘Best Performance by an Actress in a Television Series’ en een ‘Screen Actors Guild Award’ voor ‘Outstanding Performance for a Lead Actress in a Comedy Series’. Salma Hayek werd onderscheiden met een Academy Award Nominatie en won zelfs een Emmy Award.

Bonusmateriaal
• Ugly Betty komt tot leven
• Groen is het nieuwe zwart
• Volgens de mode
• ‘Ugly’ bloopers
• Deleted scenes
• Gesproken toelichting (bij enkele afleveringen)

Technische specificaties
Speelduur: 15.5 uur
Formaat: 1.78 :1 / 16x9
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels/Duits
Ondertitels: Nederlands/Engels/Duits
Consumentenadviesprijs: € 55,-

Recente artikelen

Laatste reacties

Hugo R  |  07-02-2008

Ugly Betty volg ik zo af en toe wel op tv. Weet alleen niet of het leuk genoeg is om aan te schaffen en al zeker niet voor die prijs.
Lees meer >

Sneaker  |  06-02-2008

Ghost Whisperer en Criminal Minds wil ik wel hebben. Loop alleen zo achter met het aanschaffen van series. Moet de eerdere seizoenen ook nog hebben.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina