Uitreiking Oscars gratis te zien bij Film1

Uitreiking Oscars live bij Film1

Tv uitzending voor ruim 1 miljoen digitale kabelkijkers gratis toegankelijk

Amsterdam, 16 januari 2007– Digitale filmzender Film1 zendt in de nacht van 25 op 26 februari de 79e uitreiking van de Academy Awards® (de Oscars®) live en exclusief uit. Het jaarlijkse hoogtepunt van de internationale filmindustrie is hiermee terug op de Nederlandse tv en vanaf 02.00 uur ’s nachts te zien in een speciale uitzending van Film1.

De uitreiking van de Oscars wordt voor ruim 1 miljoen digitale kabelkijkers gratis toegankelijk gemaakt. Digitale kabelabonnees hoeven zich hiervoor niet apart aan te melden.

De gehele maand februari staat bij Film1 in het teken van de Oscars. Naast de Oscar-uitreiking zal Film1 in de komende periode films uitzenden die eerder een Oscar hebben gewonnen of genomineerd zijn. Een greep uit de Film1 premieres op televisie: Crash, King Kong, Wallace and Gromit: The Curse Of The Were-Rabbit, Howl\'s Moving Castle , March Of The Penguins, The Constant Gardener, Paradise Now, Walk The Line, Hotel Rwanda, Sideways, Tsotsi.

De Academy Awards, beter bekend als de Oscars, zijn de belangrijkste filmprijzen ter wereld. Er worden thans 31 Oscars uitgereikt. De belangrijkste zijn de Academy Award voor de Beste Film, de Beste Acteur, Beste Actrice, Beste Regisseur en – voor Europa – de Beste Niet-Engelstalige Film. Op 23 januari a.s. zullen de nominaties voor de Oscar 2007 bekend gemaakt worden.

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  27-02-2007

Hoe dan ook. :roll: :roll:
Lees meer >

1101  |  27-02-2007

Hoe dan ook.
Lees meer >

TheGodfather  |  26-02-2007

BNR Nieuwsradio correspondent Reinout van Wagtendonk bracht mij mijn politiek getinte afschuw op een silver platter: Al Gore werkt uiterst voorzichtig en traag ...
Lees meer >

1101  |  26-02-2007

BNR Nieuwsradio correspondent Reinout van Wagtendonk bracht mij mijn politiek getinte afschuw op een silver platter: Al Gore werkt uiterst voorzichtig en traag ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina