Unieke voorpremière van de EE van The Hobbit: The Desolation of Smaug en There and Back Again.

The Hobbit 2 - Desolation of Smaug

DVD.nl heeft als eerste inzage in The Hobbit Trilogy.

16 april verschijnt het tweede deel van The Hobbit: The Desolation of Smaug op DVD, Blu-ray Disc 3D-Combo Pack en VOD. Velen van jullie zitten te wachten op de Extended Edition, die voor November op het programma staat, vlak voor de release van The Hobbit: There and Back Again. Nu heeft DVD.nl een primeur! Hoewel deel 2 nog niet uit is, heeft DVD.nl de mogelijkheid om de Extended Edition van The Desolation of Smaug en de bioscoopversie van There and Back Again in een voorpremière te mogen aanschouwen. Als introductie zal ook de Extended Edition van The Hobbit: An Unexpected Journey worden vertoond, zodat de trilogie compleet is.

Dit heugelijke nieuws willen we graag met jullie delen. Warner Bros. Home Entertainment heeft vier plaatsen beschikbaar voor deze speciale voorpremière op 16 april. Twee kaarten zijn voor de recensenten van DVD.nl, maar twee kaarten willen we onder de bezoekers van DVD.nl verloten.

Wil jij dus als een van de weinig filmliefhebbers getuige zijn van de Extended Editions op Blu-ray Disc van The Hobbit: An Unexpected Journey en The Hobbit: The Desolation of Smaug en de bioscoopversie van The Hobbit: There and Back Again, meld je dan nu aan! Het enige dat je hoeft te doen is een email sturen naar DVD.nl met daarin je naam en contactgegevens. Wij nemen dan contact met je op als je wordt uitgekozen. Let wel, het vertoning duurt de gehele dag! De totale speelduur is ruim 9 uur!

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Claudio Santulli  |  01-04-2014

Ik niet!
Lees meer >

Werner  |  01-04-2014

Is er iemand die hier werkelijk aan twijfelt of dit een 1 april-grap is of niet? Jongens toch...
Lees meer >

rogue  |  01-04-2014

Helaas jongens, volgend jaar beter ;).
Lees meer >

HBx2000  |  01-04-2014

Ik laat in het midden of dit wel of niet een 1 april grap is, maar ik mis toch wel iets essentieels in dit nieuwsbericht: Op welke locatie en in welke plaats zo...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina