Universal: Informatie over releases in november

Shrek 2
2 november Animatie


Het verhaal gaat verder waar de eerste film ophield. Shrek en zijn bruid Fiona gaan naar het koninkrijk Far, Far Away om Fiona\'s ouders het goede nieuws over het huwelijk te vertellen. Vooral koning Harold is echter niet zo blij met de keuze van zijn dochter, en trouwens ook niet met hoe ze er nu uitziet. Dus wordt de hulp van de gevreesde oger-doder ingeroepen: De Gelaarsde Kat.
Cast: Originele stemmen: Cameron Diaz, Eddie Murphy, Antonio Banderas, Julie Andrews, John Cleese, Jennifer Saunders, Rupert Everett
Nederlandse Stemmen: Peter Blok, Carlo Boszhard, Angela Schijf , Simone Kleinsma, Gordon

Regie: Andrew Adamson (Shrek)
Kelly Asbury (Shark Tale)
Speelduur: 89 minuten
Audiotype: Dolby Digital 5.1


Eurotrip
18 november Komedie


Europa zal nooit meer hetzelfde zijn nadat Scotty Thomas en zijn maten zich er te buiten gaan aan allerlei uitspattingen! Ze trekken op met knappe onbekenden en maken van de meest buitensporige reis van hun leven een waanzinnig feest! Geen badpak, geen probleem. Hang gewoon de beest uit, want het gaat er erg wild aan toe tijdens deze Eurotrip!

Cast: Scott Mechlowicz, Jacob Pitts, Michelle Trachtenberg, Travis Wester
Speelduur: 90 minuten
Beeldformaat: 1.85:1 Anamorphic Widescreen
Audiotype: Dolby Digital 5.1

DVD Extra’s: Fuifcommentaar, Geschrapte scènes/Alternatief einde, Gags, Naaktstrand: open en bloot, Hoe kies je een regisseur, Eurotrip bootleg, Meezinger: Scotty doesn’t know, Video: Scotty doesn’t know, Posters.


Thunderbirds
18 november Fam. Entertainment


De populaire Britse tv-serie Thunderbirds uit de jaren 60 is nu te zien als live-action film. Het is 2010. De Thunderbirds hebben een ramp met een booreiland weten te voorkomen en keren terug naar hun geheime basis. Daar blijkt dat het ruimtestation (Thunderbird 5) zwaar beschadigd is, wat waarschijnlijk veroorzaakt is door een meteoriet. Wat ze echter niet weten is dat het helemaal geen ongeluk is, maar een aanval van de internationale crimineel "Hood". Hij wil het eiland overnemen en de geniale "Brains" gebruiken voor zijn eigen plannetjes...
Thunderbirds bevat heroïsche karakters in een retro-toekomstige wereld. De tv-serie is enorm populair en veel merchandising van Thunderbirds is verkrijgbaar.
Aansprekende thema’s als Goed vs Kwaad, helden en spanning.
Van de makers van Bridget Jones’s Diary, Johnny English, Notting Hill en Love Actually.
Sterke cast waaronder Oscar ® winnaar Ben Kingsley.

Cast: Bill Paxton, Ben Kingsley, Sophia Myles
De Nederlandse stemmen met o.a. Gijs Scholten van Aschat en Lottie Hellingman
Speelduur: 95 minuten
Beeldformaat: 16:9
Audiotype: Dolby Digital en DTS 5.1

DVD Extra’s: Creëer de ultieme opeenvolging van acties.
Onthulling van de geheimen van Tracy Island.
F.A.B1: Meer dan alleen maar een auto.
Lady’s Penelope’s Roze Wereld.
Busted Thunderbirds Muziek Video (“Thunderbirds” is verkrijgbaar op het Live Album van Busted).
Commentaar van de regisseur Jonathan Frakes.
Durf je de uitdaging om het interactieve spel “The Hood tegen Thunderbirds” direct te spelen op je TV!


De fascinaties van Boudewijn Buch
4 november Special Interest


Alles over Goethe, oorlog, bibliotheken en natuurhistorie vindt u terug in dit vervolg op de eerste serie van “De fascinaties van Boudewijn Büch”.
“De Fascinaties van Boudewijn Büch” serie 2 geeft o.a. een compleet beeld van de 18 oorspronkelijke uitzendingen van Goethe, met nooit eerder uitgezonden materiaal en de making of Boudewijn von Goethe, naar een schilderij van J.H. Wilhelm Tischbein. Ook voert Boudewijn u mee langs oorlogen en grensconflicten. Interessant, boeiend, en soms zelfs ontroerend of geestig. En tot slot bibliotheken: de veilige bewaarplaatsen van onze boeken, een paradijs op aarde, eindeloze ontdekkingstochten, maar soms zelf in een meer of minder desastreuze toestand van verval.
De Wereld van Boudewijn Büch, fascinerend!

Speelduur: 500 minuten
Beeldformaat: 4:3



FC de Kampioenen
18 november Komedie


AFLEVERING 1 : De Nieuwe Truitjes. - uitzenddatum: 06/10/1990 - duur: 26’24”
DDT heeft zijn garage naast het terrein van FC De Kampioenen, en dat bezorgt hem meer dan eens last. Nadat er alweer een ruit bij hem gesneuveld is besluit hij weerwraak te nemen. Hij doet de stem van speler Pico na en belt naar de tegenploeg om te zeggen dat de Kampioenen forfait geven wegens "de toestand van het veld".
Sponser Boma heeft net de plaatselijke pers uitgenodigd want hij zal de ploeg in nieuwe truitjes laten aantreden. Als duidelijk wordt dat er niet gespeeld zal worden omdat de tegenploeg is afgebeld, nodigt Boma de pers uit in de garage van DDT: daar staat een busje dat hij de Kampioenen kado wil doen.
DDT raakt nu wel in nauwe schoentjes, want ook de tegenploeg heeft bij hem een busje besteld.

Cast: Jacques Vermeire, Marijn Devalck, Carry Goossens, Danni Heylen, Walter Michiels, An Swartenbroeckx, Ann Tuts, Loes van den Heuvel, Johny Voners
Speelduur: 13 x 25 = 325 minuten (+ 75 minuten bonus materiaal) komt neer op ruim 7 ½ uur kijkplezier

DVD Extra’s:
Bloopers
Interviews
Making of
Acteurs portretjes



Jesus Christ Superstar
18 november Musical


Jesus Christ Superstar is an account of the last seven days of the life of Jesus, from his entry into Jerusalem to the crucifixion, seen through the eyes of Judas Iscariot and set to a soundtrack of thundering rock.
To the familiar story of the Gospel it has brought the theme of the modern pop icon, projecting the image of a declining star, first idolized, then torn apart by fickle fans, on to the wide screen of the Christian myth.

Jesus Christ Superstar is a modern masterpiece, a dazzling mix of the hip and holy, with vibrant music and poignant, potent lyrics.
It includes the classic title hit “Jesus Christ Superstar”, as well as the stopping ballad “I don’t know how to love him”.

Cast: Ted Neeley, Yvonne Elliman
Speelduur: 102 minuten
Beeldformaat: 2.35:1 Anamorphic widescreen
Audiotype: Dolby Digital 2.0

DVD Extra’s: Feature commentary with director Norman Jewison & actor Ted Neeley, Photo gallery, Interview with master lyricist Tim Rice.


Weekend Miljonairs
4 november Interact. dvd-game


Speel het leukste interactieve DVD-spel van Nederland en ervaar hoe het is om in de beroemde stoel van een miljonair in spé te zitten!

Cast: Gepresenteerd door Robert ten Brink
Beeldformaat: 4:3


Café de Wereld
4 november Komedie


In Café de Wereld komen karikaturen van Bekende Nederlanders (en internationale figuren) bijeen in het virtuele café van Barman Henk en beschouwen de wereld vanachter een glas bier. Mensen als koningin Beatrix, Jan Peter Balkenende, André Hazes, Chazia Mourali en Johan Cruijff raken met elkaar in gesprek over allerlei zinnige en onzinnige vraagstukken. Deze gesprekken worden gevoerd vanuit het karakter van de personages en door hun eigenzinnige reacties op elkaar ontstaan de grappen.

Café de Wereld is vooral een plaats waar de personages zichzelf kunnen zijn en waar zij hun licht kunnen schijnen over de maatschappij en het leven van alledag.

Speelduur: 110 minuten
Beeldformaat: 4:3
Audiotype: 2.0



Big en Betsy:
Griezelen
4 november Komedie

1. Het spookhuis 2. De marsmannetjes zijn geland 3. De rare hypnose Cast: Peter Thyssen en Maike Boerdam
Regie: Johan Gevers
Speelduur: 100 minuten
Beeldformaat: 16:9
Audiotype: Dolby Digital 2.0

DVD Extra’s: Extra verhaal: De marsmannetjes


VERWACHT VOOR
DECEMBER:

• The Bourne Supremacy
• The Chronicles of Riddick
• Mindhunters
• Around the World in 80 Days

Recente artikelen

Laatste reacties

Andre van Helvoort  |  14-11-2004

Voor mij is het in iedergeval Shrek 2. de rest boeit me niet alleen euro trip is dan nog wel een leuke film maar niet om te kopen op dvd.
Lees meer >

Ludo Keeris  |  02-11-2004

Is de Jesus Christ Superstar wel de film of is het een registratie van een live musical op toneel? De cover is die van de film... En het is ook de film. De ...
Lees meer >

Surya  |  02-11-2004

Is de Jesus Christ Superstar wel de film of is het een registratie van een live musical op toneel? De cover is die van de film...
Lees meer >

Alex van den Berg  |  01-11-2004

Weekend Miljonairs 4 november Interact. dvd-game Speel het leukste interactieve DVD-spel van Nederland en ervaar hoe het is om in de beroemde stoel van een...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina