Universal Pictures: DVD releases in juni 2007

Universal Pictures: DVD releases in juni 2007

HOUSE, M.D. - SEIZOEN 2

House (Golden Globewinnaar Hugh Laurie) is een specialist in besmettelijke infectieziekten. Hoewel zijn manier van doen op het botte af asociaal lijkt, is dokter House een non-conformist wiens onconventionele denkpatronen en feilloze instinct veel respect afdwingen. Als briljant diagnosticus gaat House geen uitdaging uit de weg. Bovendien kan hij voor het ontcijferen van medische puzzels en het redden van mensenlevens een beroep doen op een topteam van jonge medische experts dat hij zelf heeft samengesteld.

Release: 7 juni

Genre: tv-serie
Met: Hugh Laurie, Omar Epps, Lisa Edelstein, Robert Sean Leonard, Jennifer Morrison, Jesse Spencer
Regie: diverse

Duur: 22 afl.
Beeld: 16:9
Audio: Engels DD 5.1

Extra’s: Bloopers, Alternate Takes, Audiocommentaar, Featurette An Evening with House


MAGNUM P.I. - SEIZOEN 6

Tom Selleck herneemt zijn meest bekende rol voor het zesde seizoen van Magnum P.I. (1983-84). 20 spannende afleveringen met alle attributen en personages die we van de reeks gewoon zijn: van de rode Ferrari tot de schreeuwerige hemden, van Higgins tot T.C. en Rick, van drugdealers en moordenaars tot de lokale Hawaiiaanse schonen.

Release: 7 juni

Genre: misdaad
Met: Tom Selleck, John Hillerman, Roger E. Mosley, Larry Manetti
Regie: diverse

Duur: 960 - 6 dvd’s
Beeld: 4:3
Audio: Engels DD 2.0 mono

Extra’s: Bonusaflevering uit Seizoen 7


COLUMBO - SEIZOEN 6 & 7

De legendarische Peter Falk hijst zich opnieuw in zijn verfomfaaide regenjas voor de rol die hem 4 Emmys opleverde: Inspecteur Columbo. Kidnapping, moord, bedrog en schone schijn… niets ontsnapt aan de feilloze logica van de speurneus die zich dommer voordoet dan hij is. Deze box bundelt de acht afleveringen uit seizoen 6 en 7 (1976-78). Gastrollen zijn er dit keer voor o.a. William Shatner, Jamie Lee Curtis (in een klein rolletje), Ruth Gordon (uit Harold & Maude) en Kim Cattrall. Een van de afleveringen wordt geregisseerd door Jonathan Demme.

Release: 7 juni

Genre: misdaad
Met: Peter Falk
Regie: diverse

Duur: 636 - 3 dvd’s
Beeld: 4:3
Audio: Engels DD 2.0 mono


MIAMI VICE - SEIZOEN 3

Zelden heeft een reeks zo zijn stempel gedrukt op een bepaalde periode als Miami Vice op de jaren ’80. Hoofdrolspelers Don Johnson en Philip Michael Thomas werden de iconen van een hele tv-generatie. Vijf seizoenen lang losten ze als agenten van de zedenpolitie de meest ingewikkelde misdaden op. In stijl. Troeven waren het contrasterende samenspel van New Yorker Rico Tubbs en lokale stoppelbaard Sonny Crockett, de fantastische bij- en gastrollen, de gedurfde montage en cameravoering (niet zo verwonderlijk, met Michael Mann als producer) en, uiteraard, de muziek die op deze dvd-set in al zijn glorie uit de speakers spat! De 22 afleveringen van het derde seizoen zijn nu verkrijgbaar.

Release: 7 juni

Genre: misdaad
Met: Don Johnson, Philip Michael Thomas, Edward James Olmos
Regie: diverse

Duur: 1060 - 6 dvd’s
Beeld: 4:3
Audio: Engels DD 5.1


SIXTY SIX

Zomer 1966. Engeland is in de greep van het Wereldkampioenschap Voetbal. Voor de 12-jarige Bernie dient de belangrijkste dag van zijn leven zich aan: zijn bar mitswa, de dag waarop hij eindelijk een man wordt. Maar zijn familie heeft wel andere kopzorgen. Hun zaak dreigt failliet te gaan, het gedrag van hun oudste zoon is onrustwekkend en Bernies bar mitswa verhuist stilletjes naar het achterplan. Tot overmaat van ramp vindt zijn grote feest plaats op de dag van de finale, en uiteraard stoot Engeland door naar de eindronde. Dat moét wel een ramp worden. Een hartverwarmende komedie met een vleugje Billy Elliot, gebaseerd op jeugdherinneringen van de regisseur.

Release: 7 juni

Genre: komedie
Met: Eddie Marsan, Helena Bonham Carter, Stephen Rea, Catherine Tate
Regie: Paul Weiland


JANIS, THE WAY SHE WAS (1974)

Hoe werd dat schuchtere meisje uit Texas de hogepriesteres van de rock? Wat is het geheim van haar krachtige zangstem, een instrument dat zelfs vandaag zijns gelijke niet kent? In deze boeiende en informatieve documentaire volgen we Janis van kindsbeen af tot aan de wereldwijde roem die haar na Woodstock te beurt viel. Met haar charismatische persoonlijkheid wist ze de kloof tussen podium en publiek perfect te overbruggen. Dit uitzonderlijke filmdocument bundelt en belicht tal van sleutelmomenten uit haar persoonlijke en professionele leven, van interviews en zeldzame live optredens tot studiosessies en intieme momentopnames die het leven, de filosofie en levensvisie van deze superster perfect schetsen. Bevat o.a. Janis’ allerbeste songs, zoals “Piece of My Heart”, “Me and Bobby McGee”, “Tell Mama” en “Ball and Chain”.

Release: 21 juni

Genre: muziek
Regie: Howard Alk


SMOKIN’ ACES

In SMOKIN’ ACES, de meest explosieve dvd van het jaar, legt een absolute droomcast je het vuur aan de schenen. Ook Joe Carnahan, de gevierde regisseur van Narc, schiet weer met scherp in deze withete actiefilm. Een maffiabaas looft een bedrag van 1 miljoen dollar uit aan wie Buddy ‘Aces’ Israel uit de weg kan ruimen. Buddy is een gore showman uit Las Vegas die nu als klikspaan voor de FBI werkt. Terwijl “Aces” in een zwaarbeveiligde penthouse de tijd doodt met hoertjes, drank en drugs, daalt rond het gebouw een legertje tot de tanden bewapende huurdoders neer. Collega’s en concurrenten, allemaal uit op de buit. Wat volgt is een tomeloze orgie van ultraviolence, withete actie en gitzwarte humor.

Release: 28 juni

Genre: actie, komedie
Met: Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven...
Regie: Joe Carnahan

Duur: 104 - Beeld: 2.35:1
Audio: Engels en Frans DD 5.1
Extra’s: Audiocommentaar, Featurettes, Outtakes, Deleted and Extended Scenes

Recente artikelen

Laatste reacties

Peter Neefs  |  23-05-2007

Smokin' Aces interreseert me wel...
Lees meer >

Fokkeyou  |  23-05-2007

Yes! Miami Vice Seizoen 3. Die zal het lange wachten waard zijn. Gelukkig zit er een keinere window tussen het uitbrengen van deel 3 en 4, dan bij 2 en 3.
Lees meer >

Tim k  |  22-05-2007

Miami Vice Janis Joplin
Lees meer >

Leejon  |  22-05-2007

7 juni miami vice:mrgreen: (ik kijk elke dag ff op de count down van t miami vice forum(6) ) seizoen 4 komt 13-98)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina