Universal Pictures Releases augustus

 
Deze zomer kunnen we lekker los en op zoek naar zon en actie! Met de actievolle animatiefilm The Bad Guys breng je het zonnetje in huis. Een topteam van superschurken staan voor een moeilijke uitdaging; ze moeten de wereld laten geloven dat ze weer brave burgers zijn.

Op 10 augustus komt de explosieve actiethriller Ambulance uit! Door een mislukte bankoveral wordt het de boeven-broers Danny (Jake Gyllenhaal) en Will (Yahya Abdul-Mateen II) te heet onder de voeten en moeten ze zien te ontsnappen met gekaapte Ambulance uit LA. Een film geregisseerd door Michael Bay, die je enorm veel actie belooft!

Zoek jij liever de koelte op? Ga dan op reis naar IJsland met actie-epos The Northman. Om de moord op zijn vader te wreken, zal Vikingprins Amleth door diepe dalen en vele uitdagingen aan moeten gaan. Een film met onder meer grote namen als Alexander Skarsgard, Nicole Kidman, Anya-Taylor-Joy en Willem Dafoe.

Ook Stephen King-thriller Firestarter zal op 10 augustus verschijnen op Blu-ray en DVD.
 
THE BAD GUYS - 10 augustus
Blu-ray™, DVD & Digital
Nooit eerder waren er vijf vrienden zo berucht als De Bad Guys - Mr. Wolf, Mr. Snake, Mr. Piranha, Mr. Shark en Ms. Tarantula. Na jaren van talloze overvallen zijn ze de meeste gezochte schurken op de wereld. Ze worden eindelijk gepakt, maar Mr. Wolf sluit een deal om ze uit de gevangenis te houden. Het enige wat ze moeten doen? De wereld laten geloven dat ze op het rechte pad blijven.
 
 
 
AMBULANCE - 10 augustus
DVD, Blu-ray™, 4K Ultra HD & Digital
In deze spectaculaire actiethriller geregisseerd door Michael Bay maken we kennis met Will (Yahya Abdul-Mateen II, Candyman), een veteraan die hard geld nodig heeft. Hij keert zich tot zijn pleegbroer Danny (Jake Gyllenhaal, Spider-Man: Far From Home) die hem een voorstel doet: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles. Als het tijdens de overval vreselijk mis gaat kapen de broers een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam (Eiza González, Baby Driver) en een agent die vecht voor zijn leven. Het loopt uit op de meest krankzinnige ontsnappingspoging die ooit in LA heeft plaatsgevonden.
 
 
 
FIRESTARTER - 10 augustus
Blu-ray™,DVD & Digital
Blumhouse blaast Firestarter nieuw leven in met deze explosieve bewerking van de klassieke Stephen King-thriller. Beschermd door haar ouders, heeft Charlie haar jeugd op de vlucht geleefd en haar buitengewone pyrokinetische krachten in toom gehouden. Maar nu ze 11 wordt, zijn de vlammen moeilijker te beheersen en proberen sinistere krachten haar te vangen. Charlie moet leren haar gave te omarmen om haar familie en haar vrijheid te beschermen.
 
 
 
THE NORTHMAN - 31 augustus
Blu-ray™, DVD, 4K Ultra HD & Digital 
The Northman, van de visionaire regisseur Robert Eggers (The Lighthouse, The Witch), is een heroïsch actie-epos over een jonge Vikingprins en zijn missie om de moord op zijn vader te wreken. De sterrencast bestaat onder meer uit Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk en Willem Dafoe.
 

 
 

Recente artikelen

Laatste reacties

DVD Watcher  |  29-07-2022

Klopt maar Nederlandse ondertiteling heeft bij mij voorrang op 4K. Het is alleen on-typisch voor Universal want die brengen Sing, Minions, Secret Life Of Pets.....
Lees meer >

Werner  |  29-07-2022

Klopt maar Nederlandse ondertiteling heeft bij mij voorrang op 4K. Het is alleen on-typisch voor Universal want die brengen Sing, Minions, Secret Life Of Pets.....
Lees meer >

DVD Watcher  |  29-07-2022

Jammer dat The Bad Guys geen 4K-release krijgt... Wil je een 4K versie hebben Werner, zou je deze Amerikaanse versie moeten aanschaffen: https://www.blu-ray.co...
Lees meer >

smooth Ron  |  29-07-2022

Jammer dat The Bad Guys geen 4K-release krijgt... We mogen al blij zijn met een bluray release. In de UK is dit enkel een DVD uitgave.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina