Universal releases op DVD van 19 juli: o.a. Custody, Dragonheart 4, Elementary Seizoen 4

Verkrijgbaar vanaf 19 juli op DVD

ELEMENTARY – Seizoen 4 (DVD)

HET WORDT EEN INTERN ONDERZOEK…

Elementary Seizoen 4 DVDIn het vierde seizoen van Elementary is de chemie tussen Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) en Dr. Joan Watson (Lucy Liu) weer duidelijk zichtbaar en lossen ze samen de meest complexe zaken op in de Big Apple. Maar de worm in de appel onthult zich wanneer Sherlocks vader, Morland Holmes (John Noble), naar New York verhuist. Zijn bezorgdheid over het intense gedrag van zijn zoon en de verslavingsterugval doet niets aan het wantrouwen van Sherlock. Met nieuwe zaken die materialiseren en de groeiende emotionele crises, zijn deze 24 afleveringen van Elementary het spannendste tot nu toe! Onderzoek het zelf op deze 6 discs.

Genre: Misdaad, Drama, Mysterie
Cast: Lucy Liu, Jonny Lee Miller, Aidan Quinn

Specifcaties DVD:
Speelduur: 960′
Beeld: 1:78:1 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

 

CUSTODY (DVD)

Custody DVDCustody is het hartverscheurend drama over het leven van drie mensen die elkaar in een rechtbank in New York leren kennen. Oscar®-winnares Viola Davis (Fences, The Help) speelt Martha Schulman, een rechter die zelf ook zo haar problemen heeft. Ze behandelt de zaak van een jonge moeder, Sara Diaz (Catalina Sandino Moreno, The Affair), van wie de kinderen uit huis zijn geplaatst. Wanhopig roept Diaz de hulp in van een advocate (Hayden Panettiere, Heroes) om gerechtigheid te krijgen.

De film is geschreven door de schrijver van Into the Woods en de cast bestaat uit onder andere Oscar®-winnares Ellen Burstyn (Interstellar), Golden Globe®-winnaar Tony Shalhoub (Men in Black) en Dan Fogler (Fantastic Beasts and Where to Find Them). In Custody is de strijd om de voogdij de rode draad in een intiem, gevoelig drama over hoe mensen verantwoording af moeten leggen over hun daden aan zichzelf en aan anderen.

Genre: Drama
Regie: James Lapine
Cast: Viola Davis, Hayden Panettiere

Specifcaties DVD:
Speelduur: 104′
Beeldformaat: 2.40:1
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands
Extra’s

  • Making of

 

DRAGONHEART 4: BATTLE FOR THE HEARTFIRE (DVD)

DragonHeart 4: Battle for the Heartfire DVDDrago, met de stem van Patrick Stewart, is getuige geweest van de tragische dood van koning Gareth. Na zijn overlijden vechten zijn kleinkinderen om de troon met de speciale krachten die zij hebben geërfd van de draak. Wanneer Drago’s krachtbron, Heartfire, wordt gestolen staat er meer op het spel dan de troon. De tweeling moet het gevecht met zwaarden en tovenarij stoppen om zo het koninkrijk te redden.

Genre: Fantasy
Regie: Patrik Syversen
Cast: Patrick Stewart, Tom Rhys Harries, Jessamine-Bliss Bell

Specifcaties DVD:
Speelduur: 94′
Beeld: 1.78:1
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits
Extra’s

  • The making of Dragonheart: Battle for the Heartfire
  • The Magic Behind Drago
  • Inside the Castle

 

THE TIME OF THEIR LIVES (DVD)

The Time of Their Lives DVDTHE TIME OF THEIR LIVES is een roadtrip zoals je die nog nooit hebt beleefd. De voormalige Hollywood-ster HELEN (Joan Collins) wil onuitgenodigd naar de begrafenis van haar ex-minnaar op het betoverende Île de Ré. Geholpen door de onderdrukte Engelse huisvrouw PRISCILLA (Pauline Collins) ontvlucht ze het Londense bejaardentehuis waar ze woont. Ze hebben weinig geld en reizen zo snel ze kunnen met de bus, de veerboot, de auto en te voet om maar op tijd te zijn voor de begrafenis. Onderweg raken ze ook nog verwikkeld in een driehoeksverhouding met een Italiaanse schilder (Franco Nero). Op deze onvergetelijke tocht vinden ze ware vriendschap bij elkaar en hebben ze de tijd van hun leven.

Genre: Komedie
Regie: Roger Goldby
Cast: Joan Collins, Pauline Collins, Franco Nero

Specifcaties DVD:
Speelduur: 100′
Beeld: 2.40:1
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands
Extra’s

  • Behind the scenes

 

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina