Van de Kat Geen Kwaad is vanaf 20 april te koop op DVD en Blu-ray Disc

Lumiere


Spannende en prachtig geïllustreerde animatie detectivefilm voor de hele familie met de kat Dino, die een dubbelleven leidt, en het avontuurlijke meisje Zoé


VAN DE KAT GEEN KWAAD

Met o.a. de stem van Willeke van Ammelrooy als oppas Claudine

Van De Kat Geen Kwaad is een superspannende en prachtig geïllustreerde animatie detective voor jong én oud van Jean-Loup Felicioli en Alain Gagnol.
Met een verrukkelijke jazz soundtrack van o.a. Billie Holiday, en een Vlaams- Nederlandse sterrencast bestaande uit o.a. Willeke Van Ammelrooy (Antonia), Koen Degraeve (De Helaasheid Der Dingen, Loft), Maaike Cafmeyer (Turquaze, Loft), Rick De Leeuw en Warre Borgmans (Van vlees en bloed).

Synopsis
De kat Dino leidt een dubbelleven en brengt zijn dagen door op twee verschillende adressen. Overdag woont hij bij Zoé, de enige dochter van Jeanne, commissaris bij de politie. Vaak brengt hij kleine cadeautjes zoals spinnen of dode hagedissen voor haar mee. ‘s Nachts zwerft Dino over de daken van Parijs in gezelschap van Nico, een uiterst behendige inbreker. Jeanne loopt op haar tandvlees. Zij moet er niet alleen voor zorgen dat de inbreker die verantwoordelijk is voor talloze juwelendiefstallen opgepakt wordt, maar tegelijk is ze ook verantwoordelijk voor de beveiliging van de Kolossus van Nairobi, een enorm standbeeld waar crimineel Victor Costa zijn zinnen op heeft gezet. Deze gangster is ook verantwoordelijk voor de dood van een politieagent, Jeannes echtgenoot en vader van Zoé, die sinds dat dramatische voorval weigert te praten. Geïntrigeerd over wat haar kat ‘s nachts allemaal uitspookt, volgt Zoé Dino tot op de plek waar inbreker Nico woont. Het is het begin van een spannend avontuur dat in een stroomversnelling komt tot boven op het dak van de Notre-Dame.

covers

Technische gegevens DVD
Frankrijk/België 2010
Beeld: 16/9 – 1.85:1
Geluid: Dolby Digital 5.1
Taal: Nederlands (5.1) of Frans (5.1)
Speelduur: 65 minuten
Consumentenadviesprijs: € 14,99

Technische gegevens Blu-ray Disc
Frankrijk/België 2010
Beeld: HIGH DEFINITION 1080/24P/16/9 – 1.85
Geluid: DTS – HD MASTER AUDIO 5.1
Taal: Nederlands (5.1) of Frans (5.1)
Speelduur: 65 minuten
Consumentenadviesprijs: € 19,99

Extra’s
Het leven van een kat
De Stemmen
Een reportage van de rode loper
Digital copy

Vanaf 20 april is Van De Kat Geen Kwaad verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina