Vanaf 25 juli ook de Blu-ray Disc verkrijgbaar van Supergirl - Seizoen 2

The Girl of Steel

SUPERGIRL - Seizoen 2

Supergirl Seizoen 2 Blu-ray

Vanaf 25 juli nu ook op Blu-ray Disc
(reeds verkrijgbaar op DVD)

Vanaf 25 juli 2018 kunnen Nederlandse fans genieten van het tweede seizoen van Supergirl op Blu-ray. The Girl of Steel beleeft in dit seizoen 22 sensationele avonturen met nieuwe personages en meerdere bekende guest-stars.

Supergirl Seizoen 2 still

In het tweede seizoen zijn Teri Hatcher (Lois & Clark: The New Adventures of Superman, Desperate Housewives), Lynda Carter (Wonder Woman in de TV serie van 1975) en Kevin Sorbo (ster van de serie Hercules: The Legendary Journeys) in gastrollen te zien. Er zijn in dit seizoen ook nieuwe personages te zien, zoals Superman en zijn grote vijand General Zod. Aflevering 16 is een speciale crossover aflevering met The Flash.

Synopsis:
Ze nam ontslag als assistent van Cat Grant bij CatCo Worldwide Media, om de balans op te maken en haar toekomst uit te stippelen. Kara Danvers zet nu haar werk voort bij het Department of Extranormal Operations, samen met Hank Henshaw en haar zus Alex. Hier kan ze haar ware zelf – Supergirl – laten zien en haar toenemende krachten inzetten om National City te beschermen. Tegelijkertijd blijft ze zoeken naar haar vermiste vader Jeremiah en het geheime onderzoekslaboratorium Project Cadmus. Ook werkt ze samen met haar Kryptonian neef Kal-El – beter bekend als Superman – om nieuwe schurken uit het DC Universe te verslaan. In haar vrije tijd onderhoudt ze vriendschappen met James Olsen en Winn Schott, terwijl er ook een opwindende nieuwe romance opduikt!

 Cast: Calista Flockhart, Chyler Leigh, Mehcad Brooks, Jeremy Jordan, Melissa Benoist

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Anthonie  |  10-07-2018

Opvallende actie van warner. Als hij gewoon tegelijk met de dvd was uitgekomen had ik hem wel in Nederland gekocht. Maar ik heb hem nu ook al uit het buitenland...
Lees meer >

Werner  |  10-07-2018

Al lang gekocht in het buitenland. Als ze nu ook eens haast maakten met seizoen 3...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina