Veranderingen DVD.nl team

Veranderingen DVD.nl team

Zowel binnen het forumteam als het redactieteam van DVD.nl is in de afgelopen paar maanden een aantal personeelswijzigingen doorgevoerd. Daarom hierbij een actueel overzicht van de samenstelling van beide teams.

Forumteam
Het forumteam is uitgebreid met de komst van Jordy van Buel en Patrick van den Hul. Beide nogmaals van harte welkom in ons team. Hoe ziet het forumteam er op dit moment uit? Het team bestaat nu uit Jordy van Buel, Sander Haarmans, Herjan Hakkers, Patrick van den Hul en Erwin de Koning . Herjan is door andere drukke werkzaamheden op dit moment wel iets minder nadrukkelijk aanwezig. Vanuit het redactieteam is Ludo Keeris de coördinator van het forumteam en is Marcel den Haan ook veel modererend op het forum aanwezig. 

Redactieteam
Het redactieteam van DVD.nl heeft in de persoon van Patrick van de Hul ook uitbreiding gevonden. Het redactieteam bestaat nu uit Marcel den Haan, Patrick van den Hul, Ludo Keeris, Koen Koene, Alexander de Mol en Wilbert Rietman. Het redactieteam wordt gecoördineerd door Arnold van Oostrum. Met z\\\'n allen doen we ons best jullie te voorzien van DVD en Blu-ray Disc recensies. 

De algehele verantwoordelijkheid van DVD.nl ligt op dit moment bij Arnold van Oostrum, hoofdredacteur DVD.nl.

Mocht je ook interesse hebben om mee te werken aan DVD.nl, stuur dan een berichtje (PM of email) naar Arnold van Oostrum.

Recente artikelen

Laatste reacties

Fries46  |  09-07-2008

Veel succes allemaal. Jullie informatie is mij al vele malen zeer welkom geweest! Hans
Lees meer >

Sneaker  |  06-07-2008

Gefeliciteerd en succes allemaal.
Lees meer >

Hugo R  |  05-07-2008

Succes allemaal
Lees meer >

Lorre  |  05-07-2008

Gefeliciteerd!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina