Verwarm je dit najaar aan deze fantastische boxsets van Warner Bros. Home Entertainment!

 
Het is weer zover! Dit najaar kunnen we ons verwarmen aan een hele reeks films, series en boxsets van Warner Bros. Home Entertainment. Bekijk hieronder de titels die zeer geschikt zijn om bijvoorbeeld als cadeau te geven. 

Herbeleef de grootste films en series in 4K UHD of duik terug in het filmarchief met een hele reeks bekroonde films van de beste regisseurs en een hoop klassiekers. Science-fiction-fan? Ga voor de volledige Matrix-box of de kaskraker Dune. Liever spanning en stijl? Bekijk de vijf James Bond-films met Daniel Craig, of duik de wildernis in met Jurassic World!
 
2022, WHAT A YEAR
In 2022 zagen we de langverwachte heropleving van cinema. De zalen stroomden eindelijk terug vol voor films op het grote doek. Dit najaar kan je ook thuis genieten van de grootste titels. De Matrix-trilogie kreeg een nieuw hoofdstuk. De volledige reeks is nu beschikbaar in The Matrix 4 Films Collection. Joaquin Phoenix' Joker vond dit jaar zijn Batman in Robert Pattinson. Dompel je onder in hun neo noir-wereld met de Batman - Joker-boxGeniet van een Martini terwijl je kijkt naar de 5 toppers in de The Daniel Craig 5 Film Collection. Kan jij 6 dinosaurusfilms zonder kleerscheuren overleven? Test jezelf met de 4K UHD Jurassic World-boxset. Herbeleef het visueel meesterwerk Dune in 4K UHD. 
HOCUS POCUS
Verlies jezelf in de Wizarding World en beleef alle magische momenten opnieuw met je favoriete heksen en tovenaars!

Dit jaar  kregen we eindelijk de langverwachte conclusie van de Fantastic Beasts-trilogie. Niets beter dan onder een dekentje terug te gaan naar Zweinstein. Herbeleef de fantastische Harry Potter-reeks opnieuw, zelfs met extra Dobble-spel. Eerder fan van magische wezens? Ga dan voor de Fantastic Beasts-trilogie. Hou je niet van half werk? Kies dan voor de volledige Wizarding World-box met alle 11 films. Voor de echte fans is er dan ook nog de Wizarding World-box met 3D puzzel van Zweinstein of de Harry Potter-box met 3D puzzel van de Zweinstein Express.  
IT'S ALL ABOUT THE RING
Als het gaat over Fantasiewerelden, kan niets tippen aan Midden-Aarde. Verlies jezelf in de wereld van J.R.R Tolkien met de Extended Hobbit-trilogie, de klassieke Extended Lord of the Rings-trilogie of ga voor de ultieme ervaring met de Middle-Earth Ultimate Collector's Edition. Al deze boxsets zijn nu verkrijgbaar in 4K UHD voor een nog nooit geziene kwaliteit. 
TV SERIES
Wat is er beter dan op donkere dagen genieten van je favoriete serie? Hieronder vind je de beste series om de winter door te komen!

Met de release van House of the Dragon, is een opfrisser in Game of Thrones geen slecht idee. Ga terug naar Westeros en volg de Starks, Lannisters en Targeryens doorheen 8 seizoenen met de Game of Thrones Complete Serie of zelfs de Premium Serie

Vriendschap is belangrijk. Kijk daarom samen met je beste vrienden en vriendinnen naar de Friends - Complete Collection-box en lach je een deuk. 
Bloed, spanning en drama. Dat is waar het in The Vampire Diaries om gaat. Sidder en beef opnieuw mee met de volledige reeks met de The Vampire Diaries-Box. Voor wie niet genoeg heeft met acht seizoenen, is er ook de prequel-reeks The Originals-box met nog 5 seizoenen!
Hoe absurd en gevat kan een cartoonserie zijn? Rick and Morty leggen de lat astronomisch hoog. Volg de hilarische escapades van Rick, Morty en de familie Smith met de Rick and Morty-box met vijf seizoenen.
Zin in iets donkers? Volg dan Kate Kane in de eerste twee seizoenen van haar strijd tegen misdaad met de Batwoman-box.
Er zijn weinig series die zo groot worden dat er een film van wordt gemaakt. Downton Abbey is één van de topseries die dit wel kon bereiken. Bekijk nu de originele reeks én de film met de Downton Abbey Collector's Edition-box.
ACTORS & DIRECTORS 
Warner Bros. is nog steeds vaste partner van verschillende regisseurs van absolute wereldklasse. Zo kan je dit jaar de boxset vinden van Christopher Nolan  met DunkirkInterstellar en Inception. Fan van horror? Niemand die het beter kan dan the master himself: Alfred Hitchcock. met de House of Hitchcock-box zit je altijd op het randje van je stoel.
CLINT EASTWOOD
Weinig acteurs kunnen regisseren, nog minder kunnen goed regisseren. Clint Eastwood is niet alleen een fantastische acteur maar ook een Oscarwinnende regisseur. Haal enkel zijn 5 beste portretfilms of zijn 10  beste films in huis met de Clint Eastwood Portraits-box of de Clint Eastwood Collection
FAMILY TIME
Samen met de kinderen naar een leuke film kijken? Warner Bros heeft al wat je nodig hebt!
Bekijk de klassieker Space Jam en z'n nieuwe vervolg Space Jam: A New Legacy. Enkel fan van moderne tekenfilms? Ga dan voor de box met Space Jam: A New Legacy, Scoob!, Tom & Jerry en Detective Pikachu.   
De klassiekers zijn dit jaar ook weer van de partij!
Één van de grootste klassiekers in gezinsentertainment blijft natuurlijk de grootste gezinshond: Beethoven. Bekijk nu alle 8 films in de Beethoven Complete Box.
Bekijk het eeuwige kat-en-muisspel in originele Tom & Jerry afleveringen op de Prestige Collection - Tom en Jerry-box. 
Duik mee in de oceaan in vier films met de Free Willy 4 Adventures Collection
4K Ultra High Definition 
De echte TV- en filmliefhebbers verdienen de beste kijkervaring. Niets is dan ook beter dan je favoriete serie of film te zien in 4K Ultra High Definition met een ongeëvenaarde kwaliteit van beeld en geluid. Laat een traan met The Green Mile en The Shawshank Redemption, Volg Christopher Nolan's Batman in de Dark Knight Trilogy, beleef Westeros als nooit tevoren in de Game of Thrones UHD-box, scheur mee over het asfalt in de Fast & Furious 9 Movie Collection of ga terug naar de toekomst met de Back to the Future Trilogy

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  11-10-2022

Da's waar.
Lees meer >

Rogier Burghout  |  11-10-2022

Ach ja, we moeten maar blij zijn dat er nog zulke boxen worden uitgebracht, ondanks dat ze er waren of niet. Volgens mij is de box van Dune wel een nieuwe trouw...
Lees meer >

tmvde  |  11-10-2022

Zelfde geldt voor Back to the Future :-)
Lees meer >

Rogier Burghout  |  11-10-2022

Het verbaast me een beetje dat Downton Abbey door Warner gedistribueerd wordt. Dat was toch Universal. Voor de rest blijft het vooral oude wijn in nieuwe zakken...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina