Video Film Express DVD-releases voor augustus

Video Film Express


Video Film Express releases in augustus.

 

coverIN HER SKIN (DVD & Blu-ray Disc)

De 15-jarige Rachel Barber heeft het perfecte leventje. Ze ziet er prachtig uit, is getalenteerd, heeft een leuk vriendje en woont bij haar ouders met wie ze een sterke band heeft. Het tegenovergestelde lijkt waar voor haar voormalige babysitter Caroline Reid, een meisje met overgewicht, een disfunctionele thuissituatie en een chronische depressie. Gevuld met bitterheid, jaloezie en zelfhaat bedenkt Caroline een plan waarbij de mooie Rachel een centrale rol speelt.
Wanneer Rachel plots verdwijnt, slaan haar ouders direct alarm. Maar de autoriteiten lijken niet echt geïnteresseerd, en bestempelen de vermissing als een ‘weggelopen tiener’. De vader en moeder beginnen zelf een wanhopige zoektocht naar hun dochter, maar hoe meer tijd verstrijkt, hoe meer ze zich realiseren dat ze rekening moeten houden met het allerergste…

- Gebaseerd op een huiveringwekkend waargebeurd verhaal.

cover
Regisseur: Simone North
Cast: Guy Pearce, Sam Neill, Miranda Otto, Ruth Bradley
DVD
Audioformaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 2.35:1
Speelduur 108 minuten
Blu-ray Disc
Audioformaat: DTS-HD MA 5.1
Beeldformaat: 2.35:1
Speelduur 108 minuten

Releasedatum: 23 augustus

THE GRAY MAN (DVD)

coverIn 1928 verdwijnt het 10-jarige meisje Grace Budd spoorloos nadat ze een kinderfeestje heeft bezocht. Detective Will King zet het onderzoek op, maar pas na zes jaar komt hij op het spoor van Albert Fish. Een op het eerste oog normale man. Alleenstaand, en zorgend voor zijn zes kinderen. Als King met zijn team echter verder onderzoek doet naar Fish, ziet hij een pathologische leugenaar met zieke fantasieën en religieuze overtuigingen. Maar niets kan King en zijn collega’s voorbereiden op de werkelijke omvang van de nachtmerrie die ze op het punt staan te onthullen.

- Het waargebeurde verhaal van Albert Fish, één van de meest beruchte seriemoordenaars uit de Amerikaanse geschiedenis.

Regisseur: Scott Flynn
Cast: John Aylward, , Patrick Bauchau, Jack Conley
Audio formaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 1.78:1
Speelduur: 92 minuten

Releasedatum: 23 augustus

MANSTROKEWOMAN - Seizoen 2 (DVD)

coverHet tweede seizoen van de hilarische comedy-show, bekend van de BBC. De makers van wereldhit The Office trakteren je op sketches van het allerhoogste niveau. Sketches over je vriendin, je vriend, je kinderen, en dat lekkere ding van de administratie, waar je een oogje op hebt.
Verhalen over het krijgen, houden en verliezen van liefde. Verhalen over opgroeien. Dit is jouw leven! Maar dan grappiger...

- Met o.a. Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead).
- Uitmuntende sketch-show van de BBC, vergelijkbaar met Draadstaal en Neonletters.
- Het complete tweede seizoen, inclusief extra's als audiocommentaar, bloopers en een making of.

Cast:
Nick Frost, Ben Crompton, Daisy Haggard, Nicholas Burns, Meredith MacNeill
Audio formaat: Dolby Digital Stereo
Beeldformaat: 1.78:1
Speelduur 175 minuten

Releasedatum: 23 augustus

MILE HIGH - Seizoen 3 (4 DVD)

coverAre you ready for take-off? Het sexy cabinepersoneel van budget airline Fresh! staat weer klaar voor een reeks grenzeloze avonturen in de lucht en op het land. In het voorgaande seizoen bleek al dat de fusie met luchtvaartmaatschappij ‘Goldstar’ zorgde voor een uitbreiding van de crew met veel nieuwe gezichten.
Zo maak je in dit seizoen kennis met de verleidelijke piloot Dan en zijn ogenschijnlijk perfecte vriendin Rachel. Ook ontmoet je Lorna, een slimme, sprankelende en bovenal altijd gebruinde stewardess. Deze nieuwe bemanningsleden worden wegwijs gemaakt in de turbulente luchtvaartwereld door bekende gezichten uit het eerste seizoen. Zo staat de adembenemende Lehann nog altijd klaar om passagiers aan boord te verwelkomen en geven de naïeve Poppy en superbitch Janis de reizigers een vlucht om nooit te vergeten. Jack zit wederom in de problemen en ook sleazy piloot Croker is geen spat veran-derd. Hij verslindt vrouwen bij het leven, maar laat de mannen over aan steward en partyganger Will.
Fasten your seatbelts voor het laatste seizoen van Mile High met wederom 13 turbulente afleveringen vol humor, drama en romantiek. Fly away with de crew van Fresh!

Speelduur 580 min
Audioformaat: Dolby Digital Stereo

Releasedatum: 23 augustus

Dr. QUINN - MEDICINE WOMAN - Serie 7 (4 DVD)

coverDeze DVD-box vertelt het verhaal van één van de meest beroemde vrouwelijke doktoren uit de geschiedenis van het Wilde Westen; Dr. Quinn. De spanningen lopen af en toe hoog op in Colorado Springs. Is het niet door een bankoverval, gijzeling of zware storm, dan wel door relaties onderling die erg onder druk komen te staan. De opvoeding van de puberende Brian krijgt de nodige kritiek te verduren en Sully zal toch echt zijn rol als stiefvader op zich moeten nemen. Er staan eveneens twee dubbelafleveringen op deze box. Lekker lang genieten dus. De laatste dubbelaflevering bevat een spannende ontwikkeling waarin Sully Cloud Dancing en de andere indianen helpt te ontsnappen uit het reservaat. Vervolgens is de jacht door het leger geopend op Sully zelf... Deze zevende serie bevat 16 afleveringen op 4 dvd's.

Cast:
Joe Lando, Jane Seymour, Shawn Toovey
   
Speelduur 720 min
Audioformaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 4:3

Releasedatum: 23 augustus

Recente artikelen

Laatste reacties

Rogier Burghout  |  18-07-2011

Knap hoor, een seizoen uitbrengen wat niet bestaat. Van Mile High zijn maar twee seizoenen. Ik denk dat ze Seizoen 2 in 2 delen uitbrengen waarvan ze het 2e d...
Lees meer >

martijn0432  |  16-07-2011

Knap hoor, een seizoen uitbrengen wat niet bestaat. Van Mile High zijn maar twee seizoenen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina