Video Film Express DVD-releases voor juli

Video Film Express


Video Film Express releases in juli.

 

BREAKING POINT (DVD)

coverSteven Luisi (Berenger) is een voormalig topadvocaat die werkte voor de onderwereld. Hij probeert na een strijd met drugsverslaving en een familietragedie ook zijn carrière weer terug op de rails te krijgen. Tegen beter weten in neemt Luisi een ingewikkelde moordzaak aan, die hem in contact brengt met de demonen uit zijn verleden. Terwijl hij de zaak probeert op te lossen, gaat hij samenwerken met Richard "Beanz" Allen, een voormalig sportman die gangster is geworden. Met diens hulp komt Luisi erachter dat er een verband is tussen een corrupt politie-departement en een brutale gangsterbaas genaamd Bowen, die ook Luisi's oude drugsdealer is.

Regisseur: Jeff Celentano
Cast: Tom Berenger, Busta Rhymes, Armand Assante, Sticky Fingaz
DVD
Audioformaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 2.35:1
Speelduur 93 minuten

Releasedatum: 12 juli

ANNIE M.G. (3 DVD)

coverNa het overlijden van haar man Dick verhuist Annie terug naar Amsterdam. In fantasierijke terugblikken vol zang en dans, neemt ze ons mee in haar gepassioneerde leven, dat bijna de hele twintigste eeuw beslaat. Al snel wordt duidelijk dat Annie M.G. Schmidt niet alleen die grappige oma was, die iedereen zo goed kende, maar dat de schrijfster een sterke vrouw was die haar leven lang voor de liefde heeft gevochten.
Annie M.G. Schmidt wordt vertolkt door Annemarie Prins, Malou Gorter en Sanne Vogel. De imposante cast bestaat verder uit o.a. Tom Jansen, Gijs Scholten van Aschat, Daan Schuurmans, Jeroen Spitzenberger, Roeland Fernhout, Nelly Frijda, Huub van der Lubbe, Jeroen Willems, Pia Douwes en Wende Snijders.

Regisseur: Han van der Werff
Cast: Annemarie Prins, Malou Gorter, Sanne Vogel, Tom Jansen
Audio formaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 1.78:1
Speelduur: 350 minuten

Releasedatum: 12 juli

THE LAST HORROR MOVIE (DVD)

coverNietsvermoedende kijkers van een gehuurde horrorfilm worden verrast, als het beeld op de tv verspringt en ze plotseling Max Parry in beeld zien. Een ogenschijnlijk normale man, met een vlotte babbel en een baan als maker van bruiloft-films. We zien hem in zijn dagelijkse routine en bij etentjes met vrienden en familie. Maar als er al snel beelden volgen van Max die onschuldige mensen vermoordt, wordt het voor de kijker duidelijk dat ze te maken hebben met een psychotische killer. Een lugubere reis door de zieke geest van een seriemoordenaar volgt. En terwijl de film afspeelt, bekruipt de kijker steeds meer het gevoel dat Max wel eens dichterbij zou kunnen zijn dan ze dachten...

Regisseur: Julian Richards
Cast: Kevin Howarth, Mark Stevenson, Antonia Beamish
Audio formaat: Dolby Digital Stereo
Speelduur 90 minuten

Releasedatum: 12 juli

DOG SOLDIERS (DVD)

coverEen peloton Britse soldaten wordt uitgezonden naar de wildernis van Schotland. Wat echter een routine-oefening had moeten zijn, verandert al snel in een ware nachtmerrie, als de mannen de dodelijk gewonde kapitein Richard Ryan en zijn aan stukken gescheurde team vinden. Overdonderd door hetgeen ze gezien hebben, nemen de soldaten toevlucht in een verlaten boerenhuis diep in het woud. Al snel blijkt wie er verantwoordelijk zijn voor het bloedbad, als het huis wordt aangevallen door een groep weerwolven. Zonder contact met de buitenwereld, en maar weinig munitie, zullen de soldaten moeten vertrouwen op hun gevechtstraining om de nacht te overleven.

Regisseur: Neil Marshall
Cast: Sean Pertwee, Kevin McKidd, Emma Cleasby
   
Audioformaat: Dolby Digital 5.1

Releasedatum: 12 juli

BLACK WATER (DVD)

coverGrace, haar vriend Adam en jongere zus Lee zijn op vakantie in Noord Australië. Ze besluiten een riviertocht te doen met Jim, hun gids. Maar in de moerassige mangrove slaat hun boot plots om en Jim verdwijnt in het water. Adam realiseert zich dat ze zijn aangevallen door een krokodil. Hij brengt Grace in veiligheid door haar in een boom te trekken, terwijl Lee op de gekapseisde boot klimt en zich tracht daar proberen staande te houden. Adam en Grace doen verwoede pogingen om Lee naar de boom te manoeuvreren, maar de boot zit hopeloos vast.
Gestrand in de overstroomde mangrove, moeten de drie vakantiegangers een plan bedenken om te overleven…

Regisseur: Michael Robertson
Cast: Diana Glenn, Maeve Dermody, Andy Rodoreda
   
Audioformaat: Dolby Digital 5.1

Releasedatum: 12 juli

THE SITUATION (DVD)

coverThe Situation’ tekent perfect de beklemmende situatie van het door oorlog verscheurde Irak. Wanneer een Irakees jongetje verdrinkt na een incident met Amerikaanse soldaten barst een nieuwe spiraal van geweld los. Ondanks de licht ontvlambare situatie begint de Amerikaanse journaliste Anna Molyneux Connie Nielsen) in Samarra een onderzoek naar de moord op een Irakese leider. Door haar zoektocht vervreemdt ze van haar vriend Dan (Damian Lewis), die als officier van de inlichtingendienst in Irak werkt.
Naarmate Anna dichter bij de waarheid komt, raakt ze zelf verstrikt in een web van geweld  haat en intriges. In een poging de moord op te helderen, zet ze uiteindelijk ook haar eigen leven op het spel. 

Met een hoofdrol voor Damien Lewis, bekend van 'Band of Brothers'

Regisseur: Philip Haas
Cast: Connie Nielsen, Damian Lewis, Mido Hamada
   
Speelduur: 100 minuten
Audioformaat: Dolby Digital 5.1

Releasedatum: 12 juli

SHADOW OF THE SWORD (DVD)

coverEUROPA IN DE MIDDELEEUWEN. Martin en Georg, twee vondelingen die door monniken worden opgevoed, zijn onafscheidelijk tot de aartsbisschop de kleine Georg persoonlijk onder zijn hoede neemt. Jaren later staat Georg aan het hoofd van het klooster waar beide jongens zijn opgegroeid, terwijl Martin huurling is geworden, het lot van bijna elke vondeling.
Wanneer de twee elkaar tegen het lijf lopen, wordt hun vriendschap al snel op de proef gesteld: het is namelijk de taak van Georg om de macht van de kerk tegen andersdenkenden te laten gelden en hij krijgt opdracht van de aartsbisschop om zijn jeugdvriend als beul van de kerkelijke inquisitie in te lijven. Martin weigert echter en het duurt niet lang of hij en zijn gezin worden zelf opgejaagd door de inquisitie.

Regisseur: Simon Aeby
Cast: Nikolai Coster-Waldau, Anastasia Griffith, Peter McDonald
   
Audioformaat: Dolby Digital Stereo
Speelduur: 115 minuten

Releasedatum: 12 juli

ONE LOVE (DVD)

coverKassa (Ky-Mani Marley) is een Rasta songwriter met een boodschap. Serena de leadsinger van een gospelkoor. Als zij elkaar toevallig ontmoeten in de opnamestudio slaat de vonk over. Maar bandlid Bobo, een agressieve en onverzoenlijke Rasta, zoekt ruzie met het gospelkoor. Hij beledigt Pastoor Johnson, de vader van Serena, met zijn anti-christelijke opmerkingen. Ondertussen verbergt Serena’s jaloerse verloofde Aaron drugs in Kassa’s kleren en waarschuwt de politie. Serena ontdekt Aaron’s bedrog, maar de ontgoochelde Kassa verbreekt hun relatie. Wanneer Kassa tijdens een concertwedstrijd, verteerd door liefdesverdriet, geen noot kan uitbrengen, schiet Serena hem te hulp.

Met muziek van Bob Marley, en een hoofdrol voor Ky-Mani Marley ('de zoon van').

Regisseur: Rick Elgood and Don Letts
Cast: Jack Conley, Lexi Ainsworth, Julian Armenate, John Aylward
   
Speelduur: 90 minuten
Audioformaat: Dolby Digital 5.1

Releasedatum: 12 juli

I AM (DVD)

coverEen aangrijpend drama dat zich afspeelt in The City of Angels. Een wanhopige vrouw die een fatale diagnose negeert… Een manipulatieve en obsessieve zakenman… Een rancuneuze detective die de regels aan zijn laars lapt… Een charismatische openbaar aanklager met een persoonlijke crisis… In het hedendaagse Los Angeles kruisen deze levens elkaar en komen alle karakters voor beslissende keuzes te staan. Hoe harder ze proberen hun leven op orde te krijgen, hoe meer ze lijken weg te zakken in chaos. Ze krijgen hulp van een mysterieuze vreemdeling, en de gezochte antwoorden blijken misschien wel dichterbij dan ze ooit hadden durven denken.

Regisseur: John Ward
Cast: Tomas Boykin, Amy Holland, Todd Zeile, Jay Hindle, John Ward
   
Speelduur: 85 minuten
Audioformaat: Dolby Digital Stereo

Releasedatum: 12 juli

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina