Video Film Express releases in juni op DVD en Blu-ray Disc

Video Film Express


Video Film Express releases in juni.

PIZZAMAFFIA (DVD & Blu-ray Disc)

coverPizzamaffi a vertelt het verhaal van Ibrahim en zijn neef`Illias. Iedereen kent ze als Bram en Haas, de twee snelste koeriers van pizzeria Novara. De twee jongens zijn onafscheidelijk. Elke avond racen ze op hun scooter door de stad en halen de bruutste stunts uit om als eerste bij de klant te zijn. De pizzeria is eigendom van Brams vader, maar sinds hij met een hernia thuis zit, runt oom Faris de tent. Faris, de vader van Haas, is een geboren pizzabakker en de bestellingen vliegen dan ook de deur uit. Toch blijken de inkomsten tegen te vallen. De vader van Bram verdenkt zijn broer ervan dat hij geld achterhoudt. Als hij hem hiermee confronteert, ontstaat er een heftige ruzie en Faris vertrekt. Tot op het bot gekrenkt begint de trotse Faris vervolgens zijn eigen pizzeria, aan de overkant van het plein. In no time brandt er een hevige strijd los tussen de twee pizzeria’s. Alles en iedereen wordt meegesleept in de pizzaoorlog. Ook deneven Bram en Haas komen tegenover elkaar te staan in deze strijd om leven, dood, trots en een heleboel pizza’s.

cover
Regisseur: Tim Oliehoek
Cast: Iliass Ojja, Mamoun Elyounoussi, Sallie Harmsen
DVD
Audio formaten: Dolby Digital 5.1
Video formaten: 2.35:1
Speelduur 83 minuten
Blu-ray Disc
Audio formaten: DTS HD Master Audio 5.1
Video formaten: 1080P HD 2.35:1
Speelduur 83 minuten

Releasedatum: 7 juni

MANSTROKEWOMAN - seizoen 1 (DVD)

coverHet eerste seizeon van de hilarische comedy-show, bekend van de BBC. De makers van de wereldhit The Office trakteren je op sketches van het allerhoogste niveau. Sketches over je vriendin, je vriend, je kinderen, en dat lekkere ding van de administratie, waar je een oogje op hebt. Verhalen over het krijgen, houden en verliezen van liefde. Verhalen over opgroeien. Dit is jouw leven! Maar dan grappiger... Uitgevoerd door een meesterlijke ensemblecast met de top van de huidige comedy-acteurs zoals Amanda Abbington, Ben Crompton, Daisy Haggard, Meredith McNeill, Nicholas Burns en last but not least natuurlijk Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead).

Regisseur: Diversen
Cast: Nick Frost, Ben Crompton, Daisy Hoggard, Meredith MacNeill, Nocholas Burns
Speelduur 175 minuten
Video formaten: 1.78:1
Audio formaten: Dolby Digita 2.0

Releasedatum: 21 juni

IN YOUR DREAMS (DVD)

coverAlbert Ross is de meest ambitieuze jongen in de wereld. Op de “rijpe” leeftijd van 7 jaar neemt hij het meest populaire meisje van school mee uit eten in een hamburgerrestaurant maar jammer genoeg verpest zijn stiefmoeder de date! Hij gaat naar huis, vergeet zijn ambities en groeit op om uiteindelijk... tandarts te worden. Hij brengt de gehele dag op zijn werk door, kijkend naar de etensresten tussen de tanden van zijn patiënten!
Albert’s leven wordt nog steeds gedomineerd door zijn stiefmoeder, tot hij opeens door een ongeluk buiten westen raakt!... Al zijn dromen komen na dat moment uit en hij gooit zijn leven om, hij kan ineens zijn toekomst zien en bepalen maar ook veranderen. Kan hij zich losmaken van zijn schoonmoeder en de liefde van zijn leven veroveren, of zal hij voor altijd blijven dromen van een mooier bestaan?

Regisseur: Gary Sinyor
Cast: Dexter Fletcher, Parminder Nagra, Linda Hamilton , Elize Du Toit
Speelduur 90 minuten
Audio formaten: Dolby Digital Stereo
Video formaten: 1.78:1

Releasedatum: 21 juni

LUC LUTZ - LEGENDARISCHE BLIJSPELEN (3 DVD)

coverEen prachtige collectie van drie blijspelen met in de hoofdrol de legendarische acteur Luc Lutz:

Disc 1: Ik slaap wel op de bank

Hendrik Hanekroot, ambtenaar bij sociale zaken in Amsterdam, voert al jaren een rustig, ordentelijk leventje. Maar die rust wordt de laatste tijd ernstig verstoord door een groep hippies in de flat boven hem. Maar dat wordt nog veel erger, wanneer één van hen, de Vlaamse hoogzwangere Micky bij hem binnenvalt en om geld bedelt. Vanaf dan ontwikkelt zich met ups en downs een relatie tussen Hendrik en Micky.

Disc 2: Hou jij nou van mij of ik van jou?

Een bijzonder blijspel met slechts twee acteurs, Luc Lutz en Simone Rooskens, en in het theater slechts één decor. Het verhaal is opgedeeld in negen korte portretten van dit stel, waarbij in elk portret steeds dezelfde vraag centraal staat: “Hou jij nou van mij of ik van jou”. Van wel of niet trouwen, wie staat in de nacht op voor de baby, een andere vrouw in het spel, scheiding?

Disc 3: Uit Pure Liefde

Boekenrecensent Sebastiaan heeft kort na de oorlog als officier bij de geallieerde inlichtingendienst gewerkt in Oost-Duitsland. Een Russische collega nam hem mee naar een bordeel, waar hij kennismaakte met Lydia, een jonge Estlandse verzetstrijdster, die door de Russen in dat bordeel te werk werd gesteld. Sebastiaan wist haar uit die benarde positie te bevrijden door met haar te trouwen, waardoor zij een Nederlands paspoort kreeg. Een huwelijk uit medelijden, niet uit pure liefde. Door de manier waarop regisseur en spelers met alle misère omgaan, valt er toch ook veel te lachen

Regisseur: Diversen
Cast: Luc Lutz, Simone Rooskens e.a.
Speelduur: 270 minuten
Audio formaten: Dolby Digital 2.0
Video formaten: 1.33:1

Releasedatum: 7 juni

DE ALLERBESTE HOLLANDSE KLUCHTEN (4 DVD)

coverEen collectie van vier legendarische kluchten met topacteurs als Joop Doderer, Rijk de Gooyer en Rudi Falkenhagen.

Disc 1: ’n Moordstuk

Een volkomen onlogisch en ongeloofwaardig verhaal eindigt met vier hoofdverdachten in een massamoord op vier vrouwen. En dat alles veroorzaakt door de verzinsels van misdaadschrijver Tom Brinkman. Met recht ’n Moordstuk.

Disc 2: Boeing Boeing

Het ideaalbeeld voor onze vrijgezel Paul is het kunnen kiezen uit meerdere vrouwelijke kandidaten, zonder dat zij dat van elkaar weten. De vliegroosters voor stewardessen van buitenlandse maatschappijen helpen hem daarmee op weg.

Disc 3: Twee Handen op één Buik

De klucht begint in een fitnessclub, waar twee vrouwen elkaar met een gezellige babbel beter leren kennen. Zij kletsen honderd uit. De één over haar gelukkige huwelijk en de ander over haar “tijger”, een helaas nog getouwde man, waar zij dolverliefd op is. De vrouwen besluiten elkaar nader te leren kennen door met elkaar een weekendje te gaan doorbrengen. Uiteraard inclusief hun mannen.

Disc 4: Daar gaat de Bruid

De dochter des huizes trouwt vandaag en het moet de dag van haar leven worden. Alle voorbereidingen zijn getroffen. Van bloemencorsages, trouwkleding, trouwauto’s, de kerk, het stadshuis en natuurlijk de catering. Maar door verwarrend komische gebeurtenissen in de familie raakt de bruid totaal van slag en sluit zich op in haar kamer. Holland in last.

Regisseur: Diversen
Cast: Gerard Cox, Rijk de Gooyer, Joop Doderer, Rudi Falkenhagen
Speelduur: 360 minuten
Audio formaten: Dolby Digital Stereo
Video formaten: 1.33:1

Releasedatum: 7 juni

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina