Video Film Express releases in november en december

Lumiere Entertainment

Video Film Express releases in november en december.

In the Electric Mist (DVD & Blu-ray Disc)

Director's Cut

coverKorte inhoud:
coverDetective Dave Robicheaux maakt jacht op een seriemoordenaar die het voorzien heeft op jonge vrouwen. Tijdens zijn onderzoek ontmoet Dave de Hollywoodster Elrod Sykes. De acteur is bezig met de opnames van een nieuwe film, die gefinancierd wordt door de crimineel ‘Baby Feet’ Balboni. Sykes vertelt Dave dat hij een lijk heeft gezien in een moeras. Deze ontdekking brengt herinneringen uit Dave’s verleden naar boven. Steeds meer begint hij het vermoeden te krijgen dat er een verband is met de nieuwe moorden. Maar wanneer Dave dichter bij de moordenaar komt, komt de moordenaar dichter bij Dave en zijn familie…


- Een broeierige thriller met topacteurs Tommy Lee Jones en John Goodman.
- Genomineerd voor de Gouden Beer op het filmfestival van Berlijn.
- Gebaseerd op de bestseller van James Lee Burke.

Regisseur: Bertrand Tavernier
Cast: Tommy Lee Jones, John Goodman, Peter Sarsgaard
Speelduur: 112 minuten
 
 
DVD
Audio: Dolby Digital 5.1
Video: 2.35:1
   
Blu-ray Disc
Audio: Dolby Digital 5.1 / DTS 5.1
Video: 2.35:1 - 1080p

Releasedatum: 10 November 2009

 

De Wereld van Sofie

Korte inhoud:
coverHet leven van de 15-jarige Sofie wordt volledig overhoop gegooid als ze een aantal anonieme brieven ontvangt. In die brieven worden vreemde vragen gesteld die Sofie aan het denken zetten. Wie ben ik? Waar komt de wereld vandaan? Al snel vertrekt Sofie op een wonderlijke reis door de tijd en de ruimte. En met wat hulp van de mysterieuze mentor Alberto ontmoet ze allerlei beroemde mensen uit het verleden zoals Leonardo da Vinci en Shakespeare.
- Gebaseerd op het wereldberoemde boek van Jostein Gaarder, dat werd vertaald in 50 talen en waarvan meer dan 30 miljoen exemplaren werden verkocht.

- Laat kijkers spelenderwijs kennis maken met de westerse filosofie. Ook voor volwassenen een aanrader!

Regisseur: Erik Gustavson
Cast: Silje Storstein, Tomas von Brömssen, Andrine Saether
Speelduur: 117 minuten
Audio: Dolby Digital Stereo
Video: 1.78:1

Releasedatum: 10 November 2009

 

Highway to Heaven (7 DVD)

coverDe engel Jonathan Smith wordt terug naar aarde gestuurd om mensen te helpen. Hij krijgt hulp van de verbitterde ex-politieman Mark Gordon, die door Jonathan weer een doel in zijn leven heeft gekregen. Samen zwerven ze door het land en voeren ze de missies uit die hen van hogerhand worden doorgegeven.
Highway to Heaven was een razend populaire serie in de jaren tachtig. In Nederland werd de serie, met Michael Landon (Bonanza, Kleine Huis op de Prairie) in de hoofdrol, uitgezonden door de KRO.

- Deze 7-DVD box bevat alle 25 afleveringen uit het eerste seizoen.

- Genomineerd voor 7 Emmy Awards!

Regisseur: Michael Landon e.a.
Cast: Michael Landon, Victor French
Speelduur: 1250 minuten
Audio: Dolby Digital Stereo
Video: 1.33:1

Releasedatum: 10 November 2009

 

Gunsmoke - Box 2

coverHet leven in het ruwe stadje Dodge City in het wilde westen is nooit eenvoudig. Marshal Matt Dillon moet met hulp van zijn secondant Chester Goode de orde zien te handhaven. Ze worden bijgestaan door Doc Adams en saloonhoudster Kitty. Samen nemen ze het op tegen de ruige en ongure figuren die constant door het stadje reizen.

- De tweede box van de legendarische Westernserie.
- Gunsmoke was een revolutionaire serie, het wordt nog steeds gezien als hét beginpunt van de ‘volwassen’ western. Tot op de dag van vandaag is het met 20 seizoenen de langstlopende serie (met gelijkblijvende cast) uit de tv-geschiedenis.

- Deze 4-dvd box bevat 16 afleveringen.

Cast: James Arness, Amanda Blake, Milburn Stone, Dennis Weaver
Speelduur: 800 minuten
Audio: Mono
Video: 1.33:1

Releasedatum: 10 November 2009

 

Hearts & Minds 

coverOscarwinnaar Beste Documentaire!
In deze door Peter Davis geregisseerde documentaire wordt aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews een beeld gevormd van de Vietnamoorlog. De met een Oscar bekroonde film laat het leven zien van de Vietnamezen en de impact die de oorlog op hun leven heeft gehad. De gesprekken met en beelden van soldaten en Vietnamese oorlogsslachtoffers laten zien dat de oorlog op geen enkele manier te verdedigen was. De prachtige opbouw van archiefmaterialen en interviews maken Hearts & Minds tot een confronterende en onvergetelijke ervaring.

- Documentairemaker Michael Moore: 'Hearts and Minds is the best documentary I have ever seen, it may be the best movie ever!'

Regisseur: Peter Davis
Speelduur: 112 minuten
Audio: Dolby Digital Stereo
Video: 1.78:1

Releasedatum: 10 November 2009

 

Pluk de Kleine Bever

coverEen schitterende natuurdocumentaire voor jong en oud, in de trend van March of the Penguins en Arctic Tale! Volg Pluk de kleine Bever op zijn ontdekkingstocht in de natuur. Nieuwsgierig, naïef en onverschrokken trekt Pluk er op uit. Zo komt hij in aanraking met de gevaren van de wilde natuur en leert hij zijn vrienden en vijanden kennen.

- De dvd van Pluk de Kleine Bever bevat naast de originele versie ook een Nederlands gesproken versie, met de stem van Midas Dekkers.

Regisseur: Philippe Calderon
Cast: Midas Dekkers
Speelduur: 75 minuten
Audio: Dolby Digital 5.1
Video: 1.78:1

Releasedatum: 15 December 2009

 

Winter Solstice

coverJim is een man die zich staande probeert te houden na de plotse dood van zijn vrouw. Zijn twee zonen rouwen op hun eigen manier en glijden steeds verder van hem weg. Maar dan brengt de komst van de nieuwe buurvrouw, Molly, opnieuw hoop en warmte in het leven van de familie…

Emmy Award-winnaar Anthony LaPaglia en viervoudig Emmy Awardwinnaar Allison Janney komen samen in dit ontroerende en hartelijke filmdebuut van schrijver-regisseur Josh Sternfeld.

Regisseur: Josh Sternfeld
Cast: Anthony LaPaglia, Allison Janney
Speelduur: 90 minuten
Audio: Dolby Digital Stereo
Video: 1.78:1

Releasedatum: 15 December 2009

 

Classic Hitchcock Collection (10 DVD)

coverRegisseur Alfred Hitchcock staat bekend als de 'Master of Suspense'. Met de titels uit de Classic Hitchcock Collection ziet u de origine van zijn talent. Volg hoe de Brit zich ontwikkelt van kleine regisseur tot een legende. Dit zijn de vroege films van Hitchcock, waarin al onmiskenbaar de hand van de meester te zien is. Van de periode van de stomme film (The Lodger) tot de eerste klassiekers zoals The Thirty Nine Steps en The Lady Vanishes.
Deze 10 dvd box bevat: The Lodger (1927), Downhill (1927), The Man Who Knew Too Much (1934), The 39 Steps (1935), Sabotage (1936), Secret Agent (1936), Young and Innocent (1937), The Lady Vanishes (1938), The 39 Steps (remake - 1959), The 39 Steps (remake - 1978), The Lady Vanishes (remake - 1979).

- 11 films uit de beginperiode van Alfred Hitchcock, een must voor de liefhebber!

Regisseur: Alfred Hitchcock
Cast: Peter Lorre, John Gielgud, Robert Donat, Derrick de Marnay
Speelduur: 920 minuten
Audio: Mono
Video: 1.33:1

Releasedatum: 15 December 2009

Recente artikelen

Laatste reacties

Egoistico  |  14-10-2009

Ik heb gelijk de Classic Hitchcock Collection (10 DVD) gereserveerd bij Bol.com.
Lees meer >

Coen P.  |  14-10-2009

Hearts & Minds kan ik van harte aanraden. Geen gemakkelijk kijkvoer!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina