Video Film Express releases voor april

Video Film Express


Video Film Express releases in april.

 

NEW KIDS TURBO (DVD & Blu-ray Disc)

coverDe crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, zorgen de New Kids ervoor dat hun ogenschijnlijke eenvoudige oplossing voor landelijke ophef zorgt.
New Kids Turbo is een absurd verhaal met een belachelijk hoge grapdichtheid. 

Regisseur: Steffen Haars, Flip van der Kuil
Cast: Wesley van Gaalen, Steffen Haars, Huub Smit, Tim Haars, Flip van der Kuil
DVD
Audio formaten: Dolby Digital 5.1
Video formaten: 2.35:1
Speelduur 85 minuten
Blu-ray Disc
Audio formaten: DTS HD Master Audio 5.1
Video formaten: 1080P HD 2.35:1
Speelduur 85 minuten

Releasedatum: 12 april

DR. QUINN - Serie 1 (4 DVD)

coverIn Colorado Springs hebben ze een nieuwe huisarts nodig. Dokter Michaela (Mike) Quinn schrijft op de advertentie en wordt aangenomen. Ze reist af naar het stadje. Het is 1860. De bevolking is geschokt als 'Mike' Quinn een vrouw blijkt te zijn! De nieuwe dokter heeft in het begin grote moeite om door het misprijzen en de vooroordelen van haar patienten heen te breken.

-  Deze eerste serie bevat 16 afleveringen op 4 DVD's.

Regisseur: Diversen
Cast: Joe Lando, Jane Seynour, Shawn Toovey
Speelduur 720 minuten
Video formaten: 1.33:1
Audio formaten: Dolby Digita 5.1

Releasedatum: 26 april

REMBRANDT EN IK (2 DVD)

coverRembrandt en Ik vertelt het levensverhaal van één van de beroemdste schilders ooit.
Een legende, internationaal befaamd en deel van onze nationale identiteit en trots. Rembrandt leidde een bewogen bestaan, vol hoogte- en dieptepunten. Elke aflevering volgen we zijn leven door de ogen van een ander. Vier totaal verschillende mensen, die dichtbij de kunstenaar stonden, bieden elk hun eigen perspectief op het karakter van Rembrandt.
 Een origineel en indringend portret.

Regisseur: Marleen Gorris
Cast: Michiel Romeyn, Dragan Bakema, Bram van der Heijden, Sophie van Winden
Speelduur 200 minuten
Audio formaten: Dolby Digital Stereo
Video formaten: 1.78:1

Releasedatum: 12 april

PONTYPOOL (DVD)

coverDJ Grant Mazzy is weer eens ontslagen bij een groot radiostation en het enige baantje dat hij nu nog kan krijgen is een ochtendprogramma vanuit de kelder van een kerk in het plaatsje Pontypool. Wat begint als weer een ochtend vol verkeersaankondigingen door een enorme sneeuwstorm, verandert al snel in iets vreselijks. Er komen steeds meer meldingen van mensen welke warrige taal uitslaan en ongelofelijke misdaden plegen. Grant en zijn mensen zitten gevangen en komen erachter dat de stad wordt overgenomen door mensen bezeten door een virus dat zich verspreid door de Engelse taal zelf…. Blijven ze uitzenden en hopen ze bevrijd te worden of zijn ze juist de oorzaak dat deze ziekte zich kan gaan verspreiden door het gehele land?

Regisseur: Bruce McDonald
Cast: Lisa Houle, Stephen McHattie, Georgina McReilly
Speelduur: 90 minuten
Audio formaten: Dolby Digital 2.0
Video formaten: 2.35:1

Releasedatum: 26 april

06-05 Collectors Edition (2 DVD)

coverMAANDAG 6 MEI 2002. Op de parkeerplaats van het Mediapark wordt Pim Fortuyn doodgeschoten door Volkert van der G. Fotograaf Jim de Booy (Thijs Römer) staat toevallig verderop foto’s te maken van een soapster (Georgina Verbaan). Als hij later op die foto’s verdachte zaken ziet, raakt hij geïntrigeerd. Samen met milieuactiviste Ayse (Tara Elders) gaat hij op onderzoek uit. Maar hoe dichter hij bij de waarheid komt, hoe meer gevaar hij loopt. Was de moord op Pim Fortuyn een complot? De controversiële film van Theo van Gogh nu als collector's edition. Een prachtige 2-disc uitgave in een luxe verpakking, bomvol interessante extra's. Inclusief de documentaire 'Prettig Weekend, ondanks alles' over de moord op Theo van Gogh.

- Nieuwe luxe uitgave vol extra's aan de vooravond van de 9-jarige herdenking van de moord op Pim Fortuyn.

Regisseur: Theo van Gogh
Cast: Thijs Romer, Tara Elders, Johnny de Mol, Georgina Verbaan
Speelduur: 117 minuten
Audio formaten: Dolby Digital Stereo
Video formaten: 1.33:1

Releasedatum: 26 april

PARRADOX - incl. WAN PIPEL (2 DVD)

coverParradox vertelt het verhaal over het succes, de ondergang en de wederopstanding van de legendarische Surinaams-Nederlandse filmmaker Pim de la Parra. Het is een ontroerende en humoristische reis door De La Parra’s filmwereld van de jaren zestig tot en met de jaren negentig. Gedreven door films, ego, vrouwen en geld, viert De la Parra het leven terwijl hij tientallen films regisseerde en produceerde. Parradox gaat over een man met een ongelooflijke veerkracht, energie en wijsheid die continue laveert tussen genialiteit en gekte. Hij gaf de Nederlandse Film een gezicht en was en is een inspiratiebron voor velen.
  
- Een prachtig beeld van het leven van één van 's lands grootste filmiconen.

- Met als bonusdisc de gerestaureerde versie van WAN PIPEL, de beroemde film van Pim de la Parra, met o.a. Willeke van Ammelrooy.

Cast: Willeke van Ammelrooy, Paul Verhoeven, Frans Weisz
Speelduur: 111 minuten
Audio formaten: Dolby Digital Stereo
Video formaten: 1.78:1

Releasedatum: 26 april

IWO JIMA (DVD)

coverWie een oorlog wil leren begrijpen, doet er goed aan te leren hoe alles zover kon komen. The Road to Iwo Jima verhaalt welke gebeurtenissen uiteindelijk tot de oorlog tussen Japan en de Verenigde Staten leidden. Ook de gevechten die vooraf gingen aan de belangrijke slag om Iwo Jima worden van naderbij bekeken. Cruciaal daarbij is de rol van de Boeing B-29 Superfortress. De B-29 was indertijd de geavanceerdste bommenwerper ooit en was uitgerust met op afstand bediende geschutskoepels en drukcabines. Tijdens de laatste maanden van de oorlog werden ze massaal ingezet en zaaiden ze dood en vernieling boven Japan. Dit vliegtuigtype ging de geschiedenis in als de bommenwerper die de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki wierp.
Twee oorlogsveteranen, Craig Leman en Marvin Perrett, vertellen over hun ervaringen op Iwo Jima. Ze hebben het over angst, over de verschrikkingen van de oorlog, maar ook over grappige gebeurtenissen. Veel van hun vroegere legermakkers zijn begraven in het Arlington National Cemetary, waar de Iwo Jima Memorial staat. Het beeld van de Amerikaanse vlag die op de Suribachiberg wordt geplant is de meest gekende afbeelding van de oorlog met Japan en de Memorial eert de soldaten die hun leven hebben neergelegd om zover te kunnen komen. Deze dvd belicht de aanloop naar de oorlog, de B-29 bommenwerper, de persoonlijke ervaringen van twee oorlogsveteranen en de Iwo Jima Memorial.

Speelduur: 350 minuten
Audio formaten: Mono

Releasedatum: 26 april

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina