Volledig geremasterde versie van THE PROFESSIONALS komt vanaf 25 juni uit op DVD

De complete collectie van

THE PROFESSIONALS

The Professionals DVD box

vanaf 25 juni op DVD verkrijgbaar

Op 25 juni presenteert Just Entertainment vol trots de prachtige verzamelbox met daarin alle seizoenen van The Professionals. The Professionals is een 57 afleveringen tellende Britse politieserie die in december 1977 voor het eerst te zien was op de commerciële televisie. De serie sloeg destijds in als een bom door de actie, het seksisme en het vele geweld dat expliciet in beeld werd gebracht. Ook in landen als Spanje, Duitsland, Frankrijk, Slowakije en Tjechië heeft de serie een grote schare fans. In Nederland is de serie destijds te zien geweest op het betaalkanaal ATN Filmnet. Vanaf 4 juli wordt de volledige serie elke donderdag uitgezonden op de digitale nostalgiezender ONS (Ziggo 50, KPN 89, Caiway 50).

Deze dvd-box brengt alle 57 afleveringen van The Professionals bij elkaar. Deze nieuwe uitgave is extra bijzonder omdat het beeld- en geluidsmateriaal volledig geremasterd is volgens de nieuwste technieken. Door het vele bonusmateriaal is deze box een must have voor iedere fan!

OVER THE PROFESSIONALS
De Britse politieserie The Professionals, bedacht door BRIAN CLEMENS (De Wrekers), werd gemaakt van 1977 tot 1982 en geldt nog altijd als een fenomeen. Begrijpelijk, want nog nooit was er in dit genre een serie geweest met zo’n geweldige mix van spanning, actie en geweld. Centraal in The Professionals staat CI5, een speciale dienst die in het leven is geroepen om georganiseerde misdaad, spionage en terrorisme te bestrijden. De unit staat onder leiding van de spijkerharde ex-militair George Cowley (GORDON JACKSON). Hij wordt bijgestaan door de minstens zo onverzettelijke ‘professionals’ Ray Doyle (MARTIN SHAW) en William Bodie (LEWIS COLLINS).

Voor deze uitgave zijn alle originele filmrollen opnieuw ingescand en geremastered volgens de nieuwste technieken, waardoor het beeld er beter uitziet dan ooit tevoren!

Daarnaast bevat deze box een bonusdisc met meer dan 80 minuten exclusief bonusmateriaal, aangevuld met scans van draaiboeken, interviews, callsheets en meer!

The professionals stills

SPEELDUUR: meer dan 47 uur + bonusdisc met exclusief bonusmateriaal
KIJKWIJZER: 12, geweld, angst en grof taalgebruik
CAP: € 69,99
TAAL: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
BEELDFORMAAT: 4:3
GELUID: Dolby Digital 5.1
VERPAKKING DVD: 17 dvd’s verpakt in een megapack.

RELEASEDATUM: 25 juni 2019

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Hombre  |  08-06-2019

Blijft toch te prijzen deze initiatieven. (y) Mee eens, ookal is het z'n 10 jaar geleden dat ik mijn laatste DVD (SD) heb gekocht...
Lees meer >

Rogier Burghout  |  06-06-2019

Blijft toch te prijzen deze initiatieven. (y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina