W. - Witse de Film is vanaf 29 juli te koop op DVD. Ook verkrijgbaar via VOD

Lumière Home Entertainment presenteert:

W.
WITSE - De Film

W. is het slotstuk van een fenomeen, met een afscheid in stijl voor Hubert Damen als de iconische norse commissaris Witse.

op DVD en VOD vanaf 29 juli 2014

Packshot W. WITSE de Film DVD

Een film van Frank Van Mechelen (Aspe)
Met Hubert Damen (Witse), Wim Opbrouck (Kan Door Huid Heen, Isabelle), Mathijs F Scheepers (Brasserie Romantiek), Hilde Van Haesendonck (Witse), Katelijne Verbeke (Bloedverwanten)
Witse was negen jaar lang een van de best bekeken programma’s ooit in Vlaanderen, met gemiddeld meer dan 1,6 miljoen kijkers per aflevering. Ook in Nederland bleek de serie een waar succes met week na week ruim een miljoen kijkers.

W. (Witse – De Film) is het slotstuk van een fenomeen, met een afscheid in stijl voor Hubert Damen als de iconische norse commissaris Witse, en uitstekende bijrollen van Wim Opbrouck, Katelijne Verbeke en Mathijs Scheepers.

SYNOPSIS
Na zijn pensioen keert Witse terug naar zijn geboortestreek in West-Vlaanderen om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten, en terwijl Witse op zoek gaat naar de sadistische moordenaar, die mogelijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt, ontdekt hij een doofpotoperatie. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

Technische specificaties DVD
België, 2014
Duur: 90 min.  
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands 
Beeldformaat: 16:9 - 1.78:1
Audio: Dolby Digital 5.1
EXTRA: Prime reportage - interviews met cast en crew

Consumentenadviesprijs: €19,99

Lumiere Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Wedlock  |  20-07-2014

Oke ben benieuwd......volgende week komt ie uit dus dan zal ik hem wel zien :)
Lees meer >

Werner  |  19-07-2014

De film is een stuk donkerder: het gaat over een seriemoordenaar die achter jonge meisjes aanzit, en grafisch wordt er hier en daar niet veel aan de verbeelding...
Lees meer >

Wedlock  |  19-07-2014

Ik heb de film nog niet gezien maar alle seizoenen van de serie wel en die vond ik echt niet slecht......heb ze hier allemaal op dvd liggen en ga de film ook ze...
Lees meer >

Werner  |  18-07-2014

Nee maar recensies, die afschuwelijke trailer en de amateuristische soundtrack zeggen genoeg. Ik wist trouwens bij de serie altijd vanaf dat de dader in beeld k...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina