Warner: City of Ember prikkelt de avonturiers vanaf 12 augustus


City of Ember prikkelt de avonturiers!

Vanaf 12 augustus verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

Avonturiers van filmminnend Nederland en België zitten goed vanaf 12 augustus als Warner Home Video City of Ember uitbrengt op DVD en Blu-ray. Wie nieuwsgierig is naar de verrichtingen van Tom Hanks ook, want de succesvolle film is zijn productie.
Bij City of Ember is onmiskenbaar de stijl te zien van de makers die ook tekenden voor het succes van The Chronicles of Narnia. Het levert een spannend verhaal op met een ijzersterke verhaallijn en indrukwekkende special effects.

coverKorte inhoud
De bewoners van Ember leven al generaties lang in de enige nog verlichte stad op aarde. Na een lange periode zonder problemen staan de krachtige motoren die Ember van licht voorzien nu op het punt het te begeven. De bewoners vrezen voor hun toekomst en durven ook de stad niet uit, omdat niemand ooit is teruggekomen uit het donker dat Ember omringt.

Doon Harrow (Harry Treadaway) en Lina Mayfleet (Saoirse Ronan) geven de hoop echter niet zo snel op. Wanneer Lina een stoffig doosje met geheime en cryptische instructies vindt, beginnen zij en Doon meteen met het ontcijferen ervan. De code vertelt hen verbazingwekkende dingen over de geschiedenis en toekomst van de stad. En over een nieuwe wereld waar de bewoners van Ember naartoe kunnen vluchten.
In een race tegen de klok moeten Doon en Lina alle obstakels zien te ontwijken en een vluchtplan in gang zetten naar een wereld waarvan niemand wist dat deze bestond... voordat de lichten voor altijd uitgaan.

Regisseur: Gil Kenan
coverActeurs: Harry Treadaway - Saoirse Ronan - Tim Robbins - Bill Murray

Bonusmateriaal
• Ember Special Effects
• The Largest Set in the World
• Doon, Lina & Poppy
• Trailer
• Featurette

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  23-07-2009

Vond de film erg vermakelijk, maar niet goed genoeg om een aanschaf te verantwoorden :D
Lees meer >

Wim S.  |  11-07-2009

De UK versie is bij amazon in iedergeval +/- 10 pond, alleen geen idee of deze NL subs heeft, in iedergeval wel een hele andere hoes.. Deze heeft geen NL subs...
Lees meer >

SuperDre  |  10-07-2009

De UK versie is bij amazon in iedergeval +/- 10 pond, alleen geen idee of deze NL subs heeft, in iedergeval wel een hele andere hoes..
Lees meer >

SuperDre  |  10-07-2009

oh, deze is hier toch helemaal niet eens in de bios geweest.. jammer.. had em graag in de bios willen zien, ahwel dan schaf ik wel een keertje de BD aan en kijk...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina