Warner: DVD releases juli 2006

Releaseschema Warner Home Video
Juli 2006

Hoofdreleases - Juli 2006

Loop up in the Sky: The Story of Superman (release 12 juli)
Loop up in the Sky is een documentaire voorbereiding op de bioscooprelease van Superman Returns (augustus 2006) enl verhaalt over de evolutie van Superman. Inhoudelijk komt de gehele Superman franchise komt aan bod, van de TV-serie tot animatie en beelden van de nieuwste Superman Returns. Geproduceerd door Bryan Singer (Superman Returns).


TV series - Juli 2006

Entourage seizoen 1 (release 12 juli)
Een nieuwe top-serie van HBO waarin filmster Vince Chase zich staande probeert te houden in glossy Hollywood. Als je beste vriend een rijzende Hollywood ster is, moet je wel lid worden van de entourage. Maak kennis met Eric, Turtle en Johnny Drama. Niets is deze drie kerels uit Queens te dol om hun vriend, filmster Vincent Chase, te helpen. Zij loodsen hem langs de ongerijmdheden en valkuilen van het moderne Hollywood, waar seks, feestjes en superagenten de boventoon voeren! Met (gast) rollen van o.a. Jessica Alba (Sin City, Fantastic Four) en Mark Wahlberg (A Perfect Storm).

Without a Trace seizoen 3 (release 12 juli)
Elke 30 seconden staat in Amerika het leven even stil wanneer iemand als vermist is opgegeven… Dan begint het werk van speciaal agent Jack Malone (Anthony LaPaglia) en zijn FBI-team: de vermisten weer herenigen met hun naasten. Alle bekende sterren zijn terug in 23 nieuwe, meeslepende afleveringen van deze succesvolle serie. Geniet van de actie, spanning en emoties in dit opwindende derde seizoen.

The Fresh Prince of Bel Air seizoen 3 (release 12 juli)
Er gebeurt een hele hip-hop-hoop in het derde seizoen van de Fresh Prince in deze geweldige DVD set: Philip stelt zich kandidaat als rechter voor het hooggerechtshof (en vindt vele komische verwikkelingen op zijn pad). Hilary krijgt een baantje als weervrouw op de TV. Maar het grootste nieuws is dat Will zijn diploma van de middelbare school gaat halen. Hij bekijkt colleges (en alle studentenverenigingen voor vrouwen van alfa tot gamma via ondeugende mamma’s). En hij schrikt als zijn moeder wil dat hij terugkomt naar Philadelphia – want thuis is voor deze jongen nu de hippe flair van Bel-Air!

The Flash complete series (release 12 juli)
De snelste held van het universum, gebaseerd op de originele comicreeks uit de jaren ’50. Het ontstaan en de wapenfeiten van de DC Comics superheld en misdaadbestrijder komen naar je toe met de snelheid van het licht in de 22 afleveringen van deze actieserie. Met o.a. John Wesley Ship (Dawson’s Creek, The Outer Limits) en Amanda Pays (X-Files).

The Adventures of Superman series 2 (release 12 juli)
Krachten en vermogens die ver boven die van stervelingen uitstijgen! Slaap lekker, Metropolis. Wat voor problemen er ook op je af komen, je zult beschermd worden door een machtige held… En er komen problemen - grote problemen: een neerstortende asteroïde… en een terrorist die het op vervoerssystemen heeft voorzien… Maar niets is teveel voor de man van staal! George Reeves trekt nog een keer de cape van de held aan (en, wanneer nodig, de gebruikelijke bril van de vriendelijke verslaggever) voor 26 afleveringen van de tweede serie vol staal-buigende, kogel-versnellende, over-hoge-gebouwen-springende spanning.

Best of Friends seizoen 7 (release 12 juli)
De vijf beste Friends afleveringen van serie 5.

Best of Friends seizoen 8 (release 12 juli)
De vijf beste Friends afleveringen van serie 6.


Animatie / Familie - Juli 2006

Superman the Animated series seizoen 2 (release 12 juli)

The Flinstones seizoen 5 (release 12 juli)
In dit vijfde seizoen vermaken de Flintstones en de Rubbles nog steeds jong en oud met prehistorische versies van moderne apparatuur (meestal lopend op zeer alternatieve energie) en moderne perikelen. In meer dan 26 afleveringen op 5 DVD’s reizen de twee gezinnen in een tijdmachine, en krijgen ze te maken met juwelendieven, spionnen en beroemde politiemannen. Ook raken ze met wisselend succes verzeild in de showbusiness.


Overig - Juni 2006

Salem’s Lot -1979 (release 12 juli)
Met Salem’s Lot, een angstaanjagend griezelige film gebaseerd op het boek van Stephen King, stuurt regisseur Tobe Hooper (winnaars van vele horror awards) de aloude vampierlegende op vleermuisvleugels de moderne tijd in. Onheilspellende gebeurtenissen brengen een schrijver (David Soul) die gefascineerd is door een oud huis, een minzame antiquair (James Mason) wiens kennis verder reikt dan bric à brac en zijn geheimzinnige, bleke “partner” (Reggie Nalder) samen. De sterke ondersteunende cast van slachtoffers en bestrijders van vampieren bestaat onder andere uit Bonnie Bedelia, Lew Ayres, Elisha Cook, Ed Flanders, George Dzundza, Lance Kerwin, Geoffrey Lewis en Marie Windsor. Het is moeilijk om de niet levenden in bedwang te houden. En het is zo gemakkelijk om bang te zijn in Salem’s Lot.

Batman en Superman the Movie (release 12 juli)
Batman, Superman, the Joker; Lex Luthor en Lois Lane komen samen in het meest waanzinnige 01-avontuur aller tijden. Wanneer de Joker ervoor zorgt dat Lex Luthor hem helpt bij het uitvoeren van zijn gemene plannen, kan Metrepolis alleen nog gered worden door de gecombineerde superkracht van Batman en Superman. Zullen de Man van Staal en de Kruisridder met Cape de samenzwering van dit duivelse duo weten te verijdelen? Niet zolang de alter ego\'s van de twee superhelden ruzie met elkaar maken om de aandacht van de onafhankelijke Lois. Kijk hoe de 01 er van afspat als Batman en Superman slaags raken met hun aartsvijanden.

The Searchers S.E (release 12 juli)
Een van de ultieme western-klassiekers die past in het rijtje met Once upon a Time in the West en The good, the Bad and the Ugly. Met western grootheden John Wayne en John Ford. Wayne speelt een ex-soldaat van de Confederatie die op zoek is naar zijn nicht. Zij is gevangengenomen door Comanches die zijn familie hebben afgeslacht. Met prachtige opnamen van Winton C. Hoch, aangrijpend gearrangeerd door Max Steiner en gedenkwaardig geacteerd door een geweldige cast met Jeffrey Hunter, Vera Miles, Natalie Wood en Ward Bond.

Dirty Dozen S.E (release 12 juli)
Spectaculaire oorlogsfilm over WOII van Robert Aldrich, met Lee Marvin. The Dirty Dozen maakte al een verpletterende indruk en is tientallen jaren later nog steeds een mijlpaal in de ensemblefilm. Lee Marvin zet een spijkerharde majoor neer die door het leger als vrijwilliger wordt aangewezen om met een ploeg nietsnutten een zelfmoordmissie op touw te zetten tegen nazi-officieren. Charles Bronson, Ernest Borgnine, Jim Brown, John Cassavetes, Trini Lopez, Telly Savalas, Donald Sutherland en Clint Walker zijn de bekendste namen van de 12 bajesklanten die een éénmalige kans krijgen om hun vrijheid te herwinnen. Gesteld dat ze de missie overleven. Regisseur Robert Aldrich (The Longest Yard) combineert het anarchistische, anti-autoritaire ondertoontje perfect met explosieve actie. The Dirty Dozen werd genomineerd voor vier Oscars®* en verzilverde er één, voor de Beste geluidseffecten. Deze Special Edition is volledig geremasterd.


Hoofdreleases - Augustus 2006

V for Vendetta (release 2 augustus)
De gebroeders Wachowski schreven het scenario van deze film dat gebaseerd is op het inmiddels tot cult verheven stripboek van schrijver Alan Moore en tekenaar David Lloyd. Deze strip is in 1988 als tiendelige serie uitgegeven door DC Comics. In een futuristische toekomst is Groot–Brittannië een totalitaire staat geworden. Tegen deze achtergrond wordt het verhaal verteld van "V for Vendetta" waarin de jonge vrouw Evey (Nathalie Portman) van de dood gered wordt door een gemaskerde man, beter bekend als "V". Deze persoon V (Hugo Weaving) is weergaloos en charismatisch, maar vooral meester in list en bedrog en zeer bekwaam in de vechtkunst. Hij ontketent een revolutie als hij twee belangrijke regeringsgebouwen opblaast en het door de regering gecontroleerde radio- en TV-station overneemt. V spoort zijn burgervrienden aan in opstand te komen tegen de tirannie en onderdrukking van dit onmenselijke schrikbewind. Als Evey de waarheid blootlegt over V’s mysterieuze achtergrond en hiermee ook de waarheid over zichzelf ontdekt, is zij zijn onwaarschijnlijke bondgenoot in de strijd voor vrijheid en gerechtigheid in een samenleving die geplaagd wordt door wreedheid en corruptie.

Syriana (release 23 augustus)
Van schrijver/ regisseur Stephen Gaghan, een politieke thriller, met academy award winner George Clooney in de hoofdrol, waarin de intriges en corruptie van de wereldwijde olie-industrie uit de doeken worden gedaan. Van de deals die in het achterkamertjes van Washington worden gesloten tot de zwoegende mannen in de olievelden van de Perzische velden; de verschillende verhalen worden ineen geweven om de gevolgen van de mensheid van de driftige jacht naar rijkdom en macht te belichten.

De Warner releases van juni 2006 kun je hier nog eens nalezen.

Bovenstaande titels en data zijn onder voorbehoud.

Recente artikelen

Laatste reacties

Daniël V.  |  25-05-2006

Voor mij: - V for Vendetta - Syriana Die laten nog even op zich wachten, wat me weer wat ademruimte geeft voor de (vele) andere interessante releases. :)...
Lees meer >

DanielC  |  25-05-2006

Voor mij alles van Superman, op Lois en Clark na... die heb ik al een half jaartje. Lois en Clark 3 staat in de pre-order voor volgende maand :)
Lees meer >

Dennis Oosterhuis  |  25-05-2006

Alleen V for Vendetta is voor mij interessant uit dit lijstje, maar dat duurt nog wel ff... :roll:
Lees meer >

Darko  |  25-05-2006

Loop up in the Sky: The Story of Superman (release 12 juli) ^ Is voor mij een MUST-HAVE!! The Flash complete series (release 12 juli) ^ Ook erg intress...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina