Warner: DVD releases voor september 2006

Releaseschema Warner Home Video
September 2006

Hoofdreleases - September 2006

Firewall (release 13 september)
Computerexpert Jack Stanfield (Harrison Ford) heeft als veiligheidsdeskundige bij een bank een hoge positie verworven. Hij ontwerpt antidiefstal systemen voor de financiële wereld die zeer goed bekend staan. Deze systemen moeten bescherming bieden tegen de toenemende dreiging van hackers. Bill Cox (Paul Bettany) heeft Jack en zijn familie al maandenlang bestudeert. Als hij en zijn team het huis van Jack binnendringen, gijzelen ze Jacks vrouw en kinderen. Zij dienen als onderpand in een plan om 100 miljoen dollar te stelen van de bank waarvoor Jack werkt. Onder permanent toezicht van Cox’team heeft Jack slechts enkele uren de tijd om in zijn eigen te systeem te hacken en de risicovolle transactie te voltooien. Als Jacks familie vervolgens wordt meegenomen uit hun huis, gaat hij op zoek naar de zwakke plek in Cox’s organisatie om het leven zijn gezin te redden.

North Country (release 13 september)
Het inspirerende verhaal van een alleenstaande moeder die haar collega´s van een lokaal mijnbedrijf oproept voor zichzelf op te komen. Het scenario is gebaseerd op een boek van Clara Bingham en gaat over de eerste succesvolle rechtszaak tegen seksuele intimidatie in Amerika. North Country met Oscar winnares Charlize Theron in de hoofdrol en Frances McDormand (Fargo) en Sissy Spacek (In the Bedroom).

De Kleine IJsbeer 2: Het Geheimzinnige Eiland (release 13 september)
Een nieuw kleurrijk avontuur met het kleine ijsbeertje Lars en z’n vriendjes Caruso en Robbie. De oudere ijsberen hebben genoeg van de constant zingende pinguïn Caruso en zetten hem op de trein ver weg van de Noordpool. De reddingspoging van Lars en Robbie mislukt waarbij ook zij opgesloten worden in de trein die hen naar de haven brengt. Het avontuurlijke trio bereikt via een lange en spannende bootreis de Galapagos- eilanden. Daar ontmoeten zij veel exotische en grappige vriendjes.


TV series - September 2006

Rome (release 13 september)
Deze twaalfdelige historische serie speelt zich af in de periode van de opkomst en ondergang van Julius Ceasar, rond 50 voor Christus. Rome werd opgenomen met regisseurs als Michael Apted (\'The world is not enough\'), Allen Coulter (\'The Sopranos\') en Mikael Salomon (\'Band of brothers\'). De serie is genomineerd voor twee Golden Globes, in de categorie beste dramaserie en beste actrice (genomineerde is Polly Walker).

Extras seizoen 1 (release 13 september)
De komedie Extras vertelt het verhaal van Any Millman (Ricky Gervais; David Brent uit The Office), die zijn baan opgeeft om zijn droom om acteur te worden achterna te gaan. Echter lijkt hij niet verder te komen dan figurantenrollen, ook wel ‘background artistes” genoemd. Het enige wat Andy wil is enkele serieuze rollen met tekst. Hij wordt gesteund door zijn beste vriendin Maggie (Ashley Jensen). Zijn manager (Stephen Merchant), de ergste uit de show business, kan hem helaas ook niet echt vooruit helpen.

Keeping up Appereances series 2 (release 13 september)
Keeping up Appereances series 5 (release 13 september)
Keeping up Appereances specials (release 13 september)

The Fast Show series 1& 2 (release 13 september)
The Fast Show kwam op 27 september 1994 voor het eerst op de BBC. Producers Charlie Higson en Paul Whitehouse creëerden een nieuwe format voor sketch shows.

Entourage seizoen 2 (release 13 september)
Groupies. Flunkies. Paparazzi. Roddelbladen. Drugs. Sex. Drank. Geld. Beroemd zijn is niet makkelijk. De carrière van de jonge en sexy acteur Vince Chase begint net. Om van alles te genieten en te zorgen dat hij met beide benen op de grond blijft staan heeft hij Eric, Drama en Turtle, zijn vrienden uit Queens New York. Samen maken zij de hoogte, - en dieptepunten van het snelle Hollywood mee.

Lois& Clark seizoen 3 (release 13 september)
In dit seizoen gaan Lois& Clark weer alle uitdagingen aan. Maar nu neemt hun relatie een nieuwe vorm aan. Lois ontdekt Clark’s ware identiteit en accepteert zijn huwelijksaanzoek.

The Adventures of Superman series 3& 4 (release 27 september)

Nip/Tuck seizoen 3 (release 13 september)
Inmiddels het derde seizoen van deze serie over twee plastische chirurgen, hun praktijk en privé leven. De psychologische en emotionele staat van Christian, het laatste slachtoffer van de serie aanvaller The Carver, is in het begin van het seizoen nog onbekend. Sean en Julia\'s huwelijk staat nog steeds op instorten terwijl ze uit elkaar wonen. Hun zoon Matt is verdrietig over het eindigen van z´n relatie met z´n 40 jarige life coach en gaat op seksuele ontdekking.

Best of Friends seizoen 7 t/m 10 (release 13 september)
De 5 beste afleveringen per seizoen

Best of Characters (release 13 september)
Zes losse DVD’s met de 5 leukste afleveringen van Ross, Monica, Rachel, Joey, Chandler en Phoebe

Everybody Loves Raymond seizoen 6 (release 13 september)
De stand-up komiek Ray Romano speelt de rol van Ray Barone, succesvol sportjournalist en toegewijde echtgenoot van Debra (Patricia Heaton, Beethoven). Ray wordt voortdurend belaagd door zijn broer en zijn ouders, die toevallig aan de overkant van de straat wonen. Frank (Peter Boyle, While You Were Sleeping) en Marie (Doris Roberts, Remington Steele) doen niets liever dan zich met zijn leven te bemoeien. Zijn oudere broer Robert (Brad Garret, Suicide Kings) benijdt hem dan weer voor zijn succes. Desalniettemin blijven Raymonds goede humeur en zin voor humor intact en vindt hij steeds weer de perfecte balans tussen zijn familie en zijn werk.

The Waltons seizoen 3 (release 13 september)
De oudste zoon John Boy maakt zijn familie trots door te starten met het 1ste jaar universiteit. Hij volgt zijn droom om schrijver te worden – dat zowel uitdagend als lonend is voor John Boy en de gehele Walton familie.
De jongere kinderen Jason en Mary Ellen Walton ontdekken het beroep waar zij hun leven aan zullen wijden in dit hartverwarmende drama over het opgroeien in de liefdevolle en grote Appalachia familie.


Familie / Animatie - September 2006

Hot Wheels Acceleracers: De Ultieme Race (release 27 september)
Scooby Doo Dynomut complete series (release 13 september)
What’s New Scooby Doo vol 9 (release 13 september)


Black Hill Music Library - September 2006

Beatles – From Liverpool to San Francisco S.E (release 27 september)
Macy Gray – Live in Las Vegas (release 27 september)
David Bowie – Sound& Vision (release 27 september)
Kiss – Live in Vegas (release 27 september)
E.L.O – Access all Areas (release 27 september)


Overig - September 2006

Something the Lord Made (release 13 september)
Twee mannen - de één een blanke rijke chirurg, de andere een arme gekleurde lab techneut – behalen een kolossale medische doorbraak waarbij de ene eerbetoon krijgt… en de andere een pijnlijke les in racisme en ongelijke kansen. Een historisch drama afspelen in Baltimore tijdens de jaren ’40. .

NBA Harlem Globetrotters (release 13 september)

Ajax “De Gouden Jaren” (release 27 september)
De 3de DVD uit de Ajax reeks.

Ocean’s Eleven/Twelve pack (release 27 september)


De Warner releases van augustus 2006 kun je hier nog eens nalezen.

Bovenstaande titels en data zijn onder voorbehoud.

Recente artikelen

Laatste reacties

hitchberg  |  06-09-2006

Goh was zo benieuwd hoe het verder zou gaan In dit seizoen gaan Lois& Clark weer alle uitdagingen aan. Maar nu neemt hun relatie een nieuwe vorm aan. Lois ont...
Lees meer >

Werner  |  14-07-2006

Dat wordt inderdaad een dure maand Lois & Clark S3 V For Vendetta (de maand ervoor) En dan nog eens EINDELIJK de Keeping up Appereances specials! Yes! Hyacin...
Lees meer >

Spider-Steve  |  14-07-2006

Voor mij wordt dit Lois en Clark seizoen 3 Adventures of Superman seizoen 3 en 4 Steve
Lees meer >

intexor  |  12-07-2006

eindelijk The Fast Show op R2NL, daar wacht ik al een hele tijd op. Ook Rome & Extra's zullen vrijwel zeker aangeschaft worden door mij. september wordt zo wel ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina