Warner flipt Stephen King's 'IT' en 'The Shining'

Op 19 maart aanstaande verschijnen "The Shining" en "IT" van Stephen King op DVD. Wij ontvingen beide titels en waren stomverbaasd: Anno 2003 brengt Warner beide films namelijk uit als flippers, wat wil zeggen dat de DVD's omgedraaid moeten worden! Nou zou je dit kunnen verdedigen omdat beide films respectievelijk richting de 180 en 260 minuten lopen en je met een DVD-18 flipper betere beeldkwaliteit kan garanderen. Echter, het gaat om DVD-10 flippers, DVD's met aan beide kanten slechts één laag. Zo bevat IT 4.29 GB en 4.23 GB per kant, wat betekent dat de film prima op een DVD-9 (Dual Layer) DVD had gepast.

Bij de Shining geldt precies hetzelfde, echter omdat dit een miniserie van twee delen is, is het probleem hier minder groot, elke aflevering staat op een eigen kant. Wij hebben Warner nog niet kunnen bereiken voor een verklaring, maar we zijn uiteraard erg benieuwd naar de reden van deze herintroductie van de gehate flipper discs.

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  26-03-2003

Ik had liever gezien dat alles op 1 disc stond of dat de aftiteling van deel 1 en de begintitels van deel 2 behouden waren gebleven. Bovendien had Warner er bet...
Lees meer >

Roberto G  |  25-03-2003

Heb it vanmiddag gekocht bij de media markt voor 17.99, goede beeld kwaliteit . Maar 1 ding vind ik wel jammer, ik had liever 2 cd's gezien , nu heb ik 1 cd di...
Lees meer >

X  |  14-03-2003

Kunnen we elk moment een review van deze titels verwachten ?
Lees meer >

Paul_Knoop  |  14-03-2003

Ik weet niet of er veel fans hier zijn van de film It maar is een petitie richting warner anders geen idee om hier iets tegen te doen?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina