Warner Home Video komt met 'Best Buy Magazine'

Warner Home Video gaat Best Buy DVD-titels ondersteunen met special magazine.

Amsterdam, 29 januari 2003 - Warner Home Video gaat in de navolging van het succes van de 'Best Buy' titels in Nederland en België een 'Best Buy' Magazine uitgeven in deze landen. Onder 'Best Buy' distribueert Warner Home Video diverse DVD-releases uit eigen catalogus tegen een aantrekkelijke prijs. Warner is de eerste filmmaatschappij die een dergelijk magazine op de markt brengt. Nummer één is vanaf vandaag verkrijgbaar.

De uitgave heeft het formaat van een DVD-doosje ('snapper') en telt 128 pagina's, exclusief de uitklapcover van 8 pagina's. In ieder nummer worden 150 'Best Buy' titels uitgebreid besproken. Aan bod komen onder meer de DVD-extra's, de regisseur, de cast en de technische specificaties zoals beeldformaat en geluidskwaliteit. De verschijningsfrequentie is vier keer per jaar. Er zal een Nederlandse, Vlaamse en Franse versie worden geproduceerd.

De eerste editie zal worden gebundeld met de 'Best Buy' DVD-titel 'Swordfish'; een actiefilm met John Travolta en Halle Berry. Wie twee 'Best Buy' films koopt, ontvangt het magazine gratis. In het eerste nummer is ter waarde van €25,- kortingsbonnen meegenomen (geldig tussen 15 januari en 31 april).

Recente artikelen

Laatste reacties

Remco Out  |  30-01-2003

Inderdaad gewoon eigenlijk een 3 halen 2 betalen actie. Heb alleen Swordfish al, dus zal het "best buy magazine" niet aanschaffen.
Lees meer >

Nathan Strik  |  30-01-2003

Weet iemand hoeveel die magazine kost? Of niet....... Knip --> Plak: ;) "De eerste editie zal worden gebundeld met de 'Best Buy' DVD-titel 'Swordfish'; een...
Lees meer >

Rotterdam  |  30-01-2003

Weet iemand hoeveel die magazine kost? Of niet.......
Lees meer >

van der velden  |  30-01-2003

best een leuke aanbieding helaas zal ie niet echt objectief zijn maar ja blijft toch leuk vooral de kortingsbonnen. helaas dat er de verplichte swordfish dvd bi...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina