Warner: Informatie over september / oktober releases

Warner Home Video brengt in september en oktober 2004 de volgende titels uit op DVD:

Hoofdreleases September
- Taking Lives ( 29 september 2004)

Illeana Scott is een FBI profiler die de reguliere methodes naast zich neerlegt en puur op haar instinct vertrouwt. Wanneer Montreal overspoeld wordt door een golf van moorden en de rechercheurs met de handen in het haar zitten wordt er beroep op haar expertise gedaan. Scott ontdekt dat de kameleon moordenaar de levens en identiteiten van zijn slachtoffers overneemt. Haar onorthodoxe methodes zorgen ervoor dat ze vervreemdt raakt van haar collega`s die het niet hebben op haar speciale gave. Maar als de koele Illeana onverwacht verwikkeld raakt in een romance, gaat ook zij twijfelen aan haar intuïtie. In een haar onbekende grote stad en op zichzelf aangewezen, wordt het gevaarlijke onderzoek steeds persoonlijker en is niemand te vertrouwen.

- Scooby Doo 2: Monsters Unleashed (29 september 2004)

De Mystery Inc. groep: Scooby, Shaggy, Fred, Daphne en Velma doneren aan het museum van Coolsville alle kostuums van de door hum ontmaskerde monsters. De kostuums van o.a. The Pterodactyl Ghost, The Black Knight Ghost en the 10.000 Volt Ghost worden door een onbekende gemaskerde boef gestolen. Deze dief is dé bedreiging van de stad. Hij bezit een machine waarmee hij de kostuums tot gevaarlijke levende monsters kan verwekken.

- Boohbah: Magie en Boohbah: Feestknaller (8 september 2004)

Een nieuwe serie van de makers van de Teletubbies gemaakt voor kinderen in de leeftijdsklasse 3-6 jaar. De Boohbahs nemen de kinderen mee op reis naar verschillende landen en stimuleren de creatieve ontwikkeling van kinderen. Kortom een serie waarbij de kinderen aangespoord worden om interactief mee te doen met de Boohbahs.

- Bobo Groeien, Bobo Bibberkont en Bobo CD1 (29 september 2004)

Beleef de avonturen van het Konijn bekend van het blad Bobo.

Hoofdreleases oktober
- Troy 1 disc versie (14 oktober 2004)
- Troy 2-disc Special Edition (14 oktober 2004)

Door de eeuwen heen heeft de mens oorlog gevoerd. Soms voor glorie, soms voor eer of voor liefde. In het oude Griekenland leidt de passie tussen de twee meest legendarische geliefden uit de geschiedenis, Paris de prins van Troje (Orlando Bloom) en Helena (Diane Kruger) de koningin van Sparta, tot een oorlog die de beschaving zal verwoesten.
Wanneer Paris, Helena bij haar echtgenoot Koning Menelaos (Brendan Gleeser) wegkaapt, vat de koning dit op als een ontoelaatbare belediging die hij niet kan dulden. Familietrots schrijft voor dat een belediging aan het adres van menelaos tevens geldt voor zijn broer Agamemnon (Brian Cox). De machtige koning van Mycene zal de onverslagen stammen van Griekenland verenigen om Helena terug te winnen ter verdediging van de eer van zijn broer. In werkelijkheid wordt Agamemnon’s streven naar eer beïnvloed door zijn overweldigende hebzucht. Hij wil de macht over Troje om de heerschappij over zijn nu al kolossale rijk zeker te stellen.

- Friends series 10 box (6 oktober 2004)

In deze box de grappige, bitterzoete, emotionele finale van het allerlaatste seizoen van Friends waarbij we afscheid nemen van Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross. Allen snijden ze een nieuw hoofdstuk van hun leven aan. De zes stonden elkaar door dik en dun bij. Altijd en overal. Samen zijn ze volwassen geworden. En nu is hun laatste dag samen aangebroken, een dag vol belangrijke gebeurtenissen en totaal onverwachte plotwendingen. Ook al nemen ze nu beslissingen die de rest van hun leven zullen bepalen, toch is er een band die hen voor eeuwig zal blijven verbinden, waar hun paden ook heen leiden.

Director\'s Cut/Special Edition
- THX-1138 D.C., 2 Disc Softbox (1970) (22 september 2004)

De toekomst. Iedereen leeft onder de grond, namen worden niet meer gebruikt en iedereen heeft een nummer. Onder dit nummer wordt alles wat je doet gezien en geregistreerd. Sex tussen mensen wordt onder bedwang gehouden door ze te drogeren. THX 1138 heeft er genoeg van en stopt met de drugs waardoor zijn vriendin LUH 3417 zwanger raakt. Als ze hiervoor in de gevangenis komen ontmoeten ze SEN 5241. Samen maken ze een plan om dit leven te ontsnappen.

- The Lost Boys S.E. (6 oktober 2004)

Sam en zijn oudere broer Michael zijn typisch Amerikaanse tieners met typisch Amerikaanse interesses. Maar wanneer ze met hun moeder naar het vreedzame Santa Carla in Californië verhuizen, komt daar op geheimzinnige wijze verandering in. Michael is plots de oude niet meer. En ma zal zijn nieuwe ik allesbehalve leuk vinden. The Lost Boys geeft, met een mix van angstaanjagende terreur, onweerstaanbare humor en een pompende soundtrack vol rockmuziek, een andere kijk op de vampierentraditie. De fantastische cast, geregisseerd door Joel Schumacher en bestaande uit Jason Patric, Jami Gertz, Kiefer Sutherland, Corey Feldman, Corey Haim, Barnard Hughes en Edward Hermann, houdt je aan je stoel gekluisterd met hun gruwelijk entertainment.

Halloween
- Taste the Blood of Dracula (1970) (8 september 2004)

3 nette heren zoeken wat afleiding in hun saaie burgerlijke leven. Ze komen in contact met een van de bedienden van Dracula en besluiten om de graaf weer in leven te brengen tijdens een nachtelijke ceremonie waarbij de heren de bediende van de graaf vermoorden. Graaf Dracula zweert als wraak dat de heren ook vermoord zullen worden door hun eigen zoons.

- Dracula has Risen from the Grave (1968) (8 september 2004)

Als al het kwaad uit het kasteel van Dracula wordt verbannen, zweert hij wraak aan de man die de riten hiervoor uitvoert. Hij zal er alles aan doen om het nichtje van de man tot zijn bruid te maken.

- Frankenstein Must be Destroyed (1969) (8 september 2004)

Baron Frankenstein is weer bezig met een aantal verboden medische experimenten. Samen met de jonge dokter Karl en zijn verloofde Anna ontvoerd hij de mentaal zieke Dr. Brandt om de eerste hersentransplantatie ooit uit te voeren.

- The Legend of the Seven Golden Vampires (1974) (8 september 2004)

Graaf Dracula reist naar een Chinees dorpje om daar 6 vampiers bij te staan die verward zijn door het verlies van een zevende lid. Toevalligerwijs geeft Professor van Helsing een lezing in de buurt. De bewoners van het dorpje roepen zijn hulp in voor het bestrijden van de grote vloek die heerst.

- The Hunger (1983) (6 oktober 2004)

De Egyptische vampier Miriam (Catherine Deneuve) leeft van het bloed van haar minnaars. In ruil daarvoor worden de mannen en vrouwen niet ouder... totdat Miriam genoeg van hun heeft. Dat is nu het geval met John (David Bowie), die niet langer dan 24 uur meer zal leven. Wanhopig zoekt bij hulp bij de beroemde Dr. Sarah Roberts (Susan Sarandon). Zij gelooft John eigenlijk niet, maar haar nieuwsgierigheid wint het van haar verstand. Ze neemt contact op met Miriam en... raakt ook in haar ban.

- Freaks (1932) (6 oktober 2004)

Het verhaal over een rondreizend circus, the Feathered Hen, en haar interessante artiesten. Cleopatra, een trapeze artiest bij het circus, wordt aanbeden door de dwerg Hans. Frieda, de jaloerse verloofde van Hans en tevens een dwerg, waarschuwt Hans dat Cleopatra alleen geïnteresseerd is in zijn geld. Als Cleopatra en haar verloofde Hercules erachter komen dat Hans een grote erfenis krijgt, spreken ze af dat Cleopatra met Hans trouwt zodat ze het geld in handen zullen krijgen. Maar de "freaks" van het circus zijn zo op Cleopatra gesteld geraakt dat ze tijdens de bruiloft besluiten dat Hercules moet verdwijnen en Cleopatra een nieuwe carrière moet beginnen.

- Fearless Vampire Killers (1967) (6 oktober 2004)

De oude vleermuis onderzoeker, professor Abronsius en zijn assistent Alfred, gaan naar een Tansylvaans dorp om naar vampiers te zoeken. Alfred wordt verliefd op Sarah, dochter van de waar van de herberg waar ze verblijven. Sarah is echter gespot bij de mysterieuze graaf Krolock die in een donker kasteel woont buiten het dorp.

- Return of the Living Dead: Part II (6 oktober 2004)

2 jonge verliefden ontdekken in een laboratorium vaten met daarin rottende lijken. Als de vaten worden opengemaakt komt er 2-4-5 Trioxen gas vrij dat tot gevolg heeft dat de doden weer tot leven worden gewekt. Vol afschuw verlaten ze het laboratorium. Als bij een motorongeluk het meisje om leven komt, besluit de jongen haar weer tot leven te wekken met het gas. Dit met alle gevolgen van dien.

- It\'s Alive (6 oktober 2004)

Het gezin Davies verwacht hun tweede kind. Maar Lenore Davies heeft het gevoel dat de bevalling deze keer toch anders verloopt. In het ziekenhuis blijkt dat ze gelijk heeft. Nadat de baby tijdens de verlossing de doctoren in de kamer vermoord heeft slaat hij op de vlucht. Men gaat op zoek naar de baby en komt erachter dat deze moordt als het bang is.

- It\'s Alive 2: It Lives Again (6 oktober 2004)

De moordende baby is terug en heeft gezelschap gekregen van twee andere baby’s.

- It\'s Alive 3: Island of the Alive (6 oktober 2004)

De moordende baby’s zijn door rechtelijke macht op een verlaten eiland geplaatst. Zich het lot aantrekkend van de baby’s leidt de man die verantwoordelijk is voor de baby’s een expeditie naar het eiland met als doel de baby’s te bevrijden.

Tarzan
- Tarzan the Ape Man (6 oktober 2004)
- Greystroke: The Legend of tarzan (6 oktober 2004)

1886, Lord en Lady Clayton lijden schipbreuk en standen op een verlaten eiland. Op het eiland schenkt Lady Clayton het leven aan een kind. Nadat Lady Clayton is overleden aan een ziekte en Lord Clayton is vermoord door een groep apen, wordt het kind opgenomen in de groep. Zo groeit de kleine John Calyton op als Tarzan (Christopher Lambert).

- Tarzan Collection (6 oktober)

Johnny Weissmuler, Maureen O\'Sullivan, he Tarzan, she Jane. Het meest memorabele paar die ooit Edgar Rice Burroughs jungle held en heldin neerzetten. Deze 3-disc box bevat 6 films waaronder Tarzan the Ape man, Tarzan and his Mate, Tarzan Escapes, Tarzan finds a Son!, Tarzan\'s Secret Treasure en Tarzan\'s New York Adventure.

BBC
- Are you being Served box deel 1 t/m 6 (29 september 2004)
- Keeping up Appearances serie 3 en 4 (8 september 2004)


Series
- Kung Fu seizoen 2 (8 september 2004)
- North & South Book 1 vol. 1, 2 en 3 (6 oktober 2004)
- Dallas seizoen 1 en 2 (6 oktober 2004)
- Nip/Tuck series 1 (6 oktober 2004)
- West Wing series 4 (6 oktober 2004)
- Babylon 5: Call to Arms (6 oktober 2004)
- Babylon 5: River of Souls (6 oktober 2004)
- Babylon 5: Third Space (6 oktober 2004)

Kindertitels
- MK&A: Double, Double Toil and Trouble (6 oktober 2004)

Een heksenbrij van familiepret! Maak ruim baan voor betoveringen, heksen, tovenaars en avontuur! Het is Halloween, het engste, maar tegelijkertijd leukste feest in het najaar. Maar voor Lynn en Kelly Farmer staat er misschien iets te gebeuren dat nog enger is. Een financiële tegenvaller in het familiebedrijf betekent dat de Farmers hun huis kwijt zullen raken, tenzij de bezielde zusjes een manier vinden om het huis te redden! Het is ‘Trick and Treat’ met de opvallende tweeling (in het echt ook) Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen, die de zusjes Farmer spelen in deze hartverwarmende spooktaculaire film.

Overig
- Anatomy of a Dancer (8 september 2004)

Iedereen voelt zich verbonden met Gene Kelly. Voor de mannen is hij de ultieme mannenman. Voor vrouwen is hij een ridder die zijn witte paard verruild heeft voor een T-shirt en kaki broek. En die band versterkt hij met een krachtige, atletische manier van dansen die hij zelf omschrijft als de ‘American Style’. Gene Kelly geeft ons allemaal het gevoel dat we willen dansen en zingen in de regen. Op het leven en de carrière van deze vernieuwer, wiens oeuvre onder meer Singin’ in the Rain, On the Town en An American in Paris omvat, wordt teruggeblikt in deze documentaire over dit gedreven genie. Een man – vaak narcistisch, altijd de perfectionist – die de filmmusical nieuw leven inblies en het dansen op het witte doek een nieuwe dimensie gaf. Gene Kelly: Anatomy of a Dancer zit boordevol fantastische clips en interviews met zijn familie en Hollywoodcollega’s en biedt een allesomvattende kijk op een magisch talent van wie het verhaal nog nooit eerder helemaal werd verteld.

- Marx Brothers Boxset (8 september 2004)

Met hierin de films: A Night at the Opera, A Day at the Races, Go West, A Night in Cassablanca, The Big Store en At the Circus
 

Recente artikelen

Laatste reacties

René Veentjer  |  04-10-2004

:arrow:
Lees meer >

Indiana  |  30-08-2004

Dat wordt cker weten Friends aanschaffen, en Troy is ook wel de moeite waard .... Hmmmm.... ik ga maar weer 's sparen ,, er komt zoveel moois aan .... L...
Lees meer >

_Kevin_  |  27-08-2004

Ik zit te wachten opNikita ik vind dat het wel eens tijd wordt dat die hier ook uitkomt en verder ook de Gilmore Girls die in de VS al in december bij het 2e se...
Lees meer >

GalO  |  26-08-2004

1 woord : NIP/TUCK ;) 1 dag voor mijn verjaardag
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina