Weg van Jou, Leatherface en het 2e seizoen van Victoria - vanaf 9 maart op DVD en Blu-ray

Nieuwe releases van Dutch Filmworks

Op 9 maart brengt Dutch Filmworks een aantal releases uit op DVD en Blu-ray Disc. Allereerst de Nederlandse komedie WEG VAN JOU, waarin Evi, in plaats van een vakantie met haar vriend in Rio de Janeiro, op weg moet naar een opdracht in Terneuzen.. Daarnaast is er de horror-thriller LEATHERFACE van Alexandre Bustillo, waarin het karakter Leatherface wordt geïntroduceerd, later bekend van The Texas Chainsaw Massacre. En ook het tweede seizoen van VICTORIA over koningin Victoria van Groot Brittannië, wordt uitgebracht. De jonge koningin wil na de geboorte van haar dochter al snel weer terug op de troon.

WEG VAN JOU (DVD & Blu-ray)

Weg Van Jou DVD & Blu-rayDe ambitieuze dertiger Evi is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

CAST: Katja Herbers, Maarten Heijmans, Lykele Muus
REGIE: Jelle de Jong
GENRE Komedie

TAAL Nederlands gesproken
SPEELDUUR DVD: 96 minuten BD: 98 minuten
KIJKWIJZER AL

RELEASEDATUM 09-03-2018

 

LEATHERFACE (DVD & Blu-ray)

Leatherface DVD & Blu-rayJaren voor de gebeurtenissen uit de klassieker ‘The Texas Chain Saw Massacre’ woont de beruchte, moordlustige familie Sawyer al in Texas. Nadat de dochter van de lokale sheriff op een verdachte manier om het leven komt, wordt de jongste Sawyer, Jedidiah, in een gesticht gestopt. Tien jaar later veroorzaakt de jongen een bloedbad in de inrichting, kidnapt hij de nieuwe verpleegster Lizzy en ontsnapt hij met nog drie patiënten. De sheriff is gebrand op wraak voor de dood van zijn dochter en zet een klopjacht in op de groep. Zo begint Jed aan een helse en bloederige reis die hem zal vormen tot het monster dat we kennen als Leatherface.

CAST: Stephen Dorff, Finn Jones, Lily Taylor
REGIE: Alexandre Bustillo 
GENRE Horror/Thriller

TAAL: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR DVD: 88 minuten BD: 90 minuten
KIJKWIJZER 16

RELEASEDATUM 09-03-2018

 

VICTORIA - Seizoen 2 (DVD & Blu-ray)

Victoria Seizoen 2 DVD & Blu-rayKoningin Victoria is nog geen zes weken bevallen van haar dochter als ze weer wil regeren over haar land. De jonge koningin zal hierbij de balans moeten vinden tussen het grootbrengen van haar kind en het heersen over de machtigste natie op aarde. Dit blijkt geen makkelijke taak. Het koninkrijk is onder haar gezag getuige van schandalen aan het hof, de Ierse hongersnood en een constitutionele crisis, en dat terwijl Europa aan de vooravond van de industriële revolutie staat. Met Prins Albert aan haar zijde zal ze alle uitdagingen publiekelijk moeten trotseren, maar ook tussen Victoria en Albert is een onvermijdelijke machtsstrijd gaande.

CAST: Jenna Coleman, Daniela Holtz, Nell Hudson
GENRE Drama - Televisie

TAAL: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR: 465 minuten
KIJKWIJZER 6

RELEASEDATUM 09-03-2018

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel Hoeve  |  05-03-2018

Victoria komt er zeker in (op Blu-ray). Het eerste seizoen was prachtig, ben benieuwd hoe seizoen 2 uitpakt.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina