Win 2 vrijkaarten, een vlieger en sleutelhanger van BIG HERO 6

WIN 2 VRIJKAARTEN, EEN VLIEGER EN SLEUTELHANGER VAN

BIG HERO 6
Big Hero 6 vliegerBig Hero 6 sleutelhanger

Big Hero 6 is een komisch avontuur boordevol actie, humor en emotie. Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijk plot terechtkomt, moet hij zijn beste maatje, de robot Baymax, en zijn verschillende vrienden veranderen in een groep hightech-helden.

Big Hero 6 poster

Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Hij leert om gebruik te maken van zijn speciale talent met de hulp van zijn briljante broer Tadashi en hun gelijkgestemde vrienden: adrenalinejunkie Go Go Tamago, schoonmaakfreak Wasabi No-Ginger, scheikunde-genie Honey Lemon en fanboy Fred. Door een bizarre samenloop van omstandigheden komt de groep terecht in een gevaarlijk plot, dat zich afspeelt in de straten van San Fransokyo. Hiro wendt zich tot zijn beste maatje, de robot Baymax, en verandert de vrienden in een hightech-heldengroep die vastberaden is het mysterie op te lossen. 

Opmerkingen:

* Big Hero 6 is de 54e speelfilm van Walt Disney Animation Studios.

* Disney-veteraan Don Hall stond aan het roer van “Winnie the Pooh” uit 2011 en heeft voor diverse Disney-producties gewerkt aan het script en/of story, waaronder “Meet the Robinsons”, “Tarzan” en “The Princess and the Frog”. Chris Williams heeft de 47e lange speelfilm van Walt Disney Animation Studios, “Bolt”, geregisseerd, en de korte film “Glago’s Guest” uit 2008. Williams was een belangrijk lid van het “Mulan” story-team, en werd voor zijn werk aan “The Emperor’s New Groove” genomineerd voor een Annie Award voor een uitmuntende individuele prestatie voor het schrijven voor een animatiefilm.

* Producent Roy Conli heeft onder andere de populaire Walt Disney Animation Studios film “Tangled” uit 2010 op zijn naam staan, evenals “The Hunchback of Notre Dame”, “Hercules”, “Tarzan” en “Treasure Planet”.

Big Hero 6 is vanaf 11 februari 2015 te zien in de bioscoop.

Cast:
Scott Adsit, Ryan Potter, Daniel Henney, T.J. Miller, Jamie Chung, Damon Wayans Jr., Genesis Rodriguez, James Cromwell, Alan Tudyk, Maya Rudolph.

Bekijk de trailer:

Om twee vrijkaarten voor deze film te winnen dien je mee te doen met onze prijsvraag.
Dat kan hier.

Walt Disney Logo

 

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  06-03-2015

hier de prijswinnaars van de Big Hero 6 prijsvraag. De vrijkaarten zijn gegaan naar J. Bruins - Hardenberg De vlieger met sleutelhanger gaan naar B. Dijk - Mee...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina