Win de DVD of Blu ray Disc van THE SALT OF THE EARTH van Wim Wenders

WIN DE DVD OF BLU RAY VAN

THE SALT OF THE EARTH
een documentaire van Wim Wenders
Tony Chocolony

THE SALT OF THE EARTH toont een portret van de wereldwijd gerenommeerde fotograaf Sebastião Salgado, bekend van projecten als ‘Workers’, ‘Other Americas’, ‘Africa’ en ‘Genesis’.
De afgelopen 40 jaar heeft de Braziliaanse fotograaf door de continenten getrokken, in de voetsporen van een altijd-veranderende mensheid. Hij fotografeerde vergeten gebieden en mensen, en ook een aantal grootse gebeurtenissen van onze tijd; internationale conflicten, hongersnood en exodus. Daarna begon hij aan de ontdekking van schitterende landschappen en wilde fauna en flora.

Deze prachtige documentaire werd bekroond met de speciale Juryprijs  (Un Certain Regard) op het Filmfestival van Cannes 2014. Sebastião Salgado’s leven en werk worden onthuld door zijn zoon, regisseur Juliano Ribeiro Salgado, en door regisseur Wim Wenders die eerder de succesvolle 3D documentaire PINA maakte. Samen vergezelden ze Sebastião tijdens zijn verre reizen.

Bekijk de trailer:

 

DVD.nl mag ter gelegenheid van de release van The Salt of the Earth een DVD en Blu-ray Disc verloten onder zijn bezoekers.

Het enige dat je hoeft te doen is antwoord geven op onze vragen van de prijsvraag!

De prijsvraag loopt tot en met 21 april.

Cinéart Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina