Win de DVD van JOE, met Nicolas Cage en Tye Sheridan

Win een DVD van

JOE

Met Nicolas Cage & Tye Sheridan

Joe DVD

Vanwege de release mogen we van Cineart 3x een DVD weggeven aan de lezers van DVD.nl
Je kunt een exemplaar van de DVD winnen als je het antwoord weet op de vragen in onze prijsvraag!

Synopsis:
Ex-gedetineerde Joe (Nicolage Cage) heeft in het ruige Texas de leiding over een groep mannen die gezonde bomen vergiftigt. Een leven vol geweld, drank en betaalde liefde. Op een dag meldt de 15-jarige Gary (Tye Sheridan) zich bij hem, op zoek naar werk. Afkomstig uit een verknipt gezin met een gewelddadige vader, hoopt hij door hard werken aan zijn uitzichtloze bestaan te kunnen ontsnappen. Voor Gary is Joe de held en de uitweg die hij zoekt. Joe herkent zichzelf in de jongen en probeert hem te behoeden voor de misstappen die hij zelf maakte. 

JOE is gebaseerd op de gelijknamige roman van Larry Brown met Nicolas Cage in een karakterrol zoals we eerder zagen in LEAVING LAS VEGAS. Aanstormend talent Tye Sheridan won voor zijn rol  de Best New Young Actor award op het filmfestival in Venetië 2014.

JOE is geregisseerd door David Gordon Green, bekend van PINEAPPLE EXPRESS. De regisseur ontving de Zilveren Beer voor beste regie voor zijn film PRINCE AVALANCHE op het filmfestival in Berlijn 2013. 

Wil je kans maken om een DVD te winnen? Beantwoord dan de twee vragen op prijsvraag-pagina.

© Twin Pics/Cineart 2014

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  10-11-2014

En de prijswinnaars zijn bekend! M. Frijters - Etten Leur K Huizinga - Assen J. Vanden Borre - Mechelen (B) Prijswinnaar van harte gefeliciteerd. Jullie ontva...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina