Win een speciaal Total Recall horloge of een Underworld DVD box.

Lumiere

Prijsvraag: TOTAL RECALL


Win een speciaal Total Recall horloge of een DVD box met de vier UNDERWORLD films!

Op 9 augustus aanstaande brengt Sony Pictures de film Total Recall uit in de bioscoop. Hierin speelt Colin Farrell de rol van Douglas Quaid, waarin hij een bezoek brengt aan het bedrijf Rekall, het bedrijf dat dromen tot werkelijkheid kan brengen. Naast Colin spelen ook Kate Beckinsale en Jessica Biel een rol in de film. Deze science-fiction is een remake van de Paul Verhoeven-versie met Arnold Schwarzenegger en Sharon Stone uit 1990.

Korte inhoud:
Welkom bij Rekall, het bedrijf dat dromen tot werkelijkheid kan brengen. Voor fabrieksmedewerker Douglas Quaid (Colin Farrell) klinkt deze trip als de perfecte vakantie om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven, ook al heeft hij een prachtige vrouw (Kate Beckinsale). Herinneringen aan het leven als superspion is net wat hij nodig heeft. Maar als er wat mis gaat met deze methodiek, wordt Quaid een opgejaagd man. Hij wordt achtervolgd door de politie, geleid door Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston), en besluit samen te werken met een vrouwelijke rebelvechter (Jessica Biel) om Cohaagen te stoppen. Het is niet meer duidelijk wat fantasie en werkelijkheid is en Quaid ontdekt zijn echte identiteit, liefde en lot.”

Bekijk de trailer:

 

Of bezoek de speciale Nederlandse website van Total Recall.

Underworld 4DVD boxUnderworld 4DVD box

Ter gelegenheid van deze release mag DVD.nl een DVD/box van de vier UNDERWORLD films en een speciaal TOTAL RECALL HORLOGE weggeven, beschikbaar gesteld door Sony Pictures.

Beantwoord daarvoor de volgende vragen en maak kans op een van deze prijzen!

De prijsvraag loopt tot en met 9 augustus.
De prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Crewleden van DVD.nl zijn van deelname uitgesloten.

Recente artikelen

Laatste reacties

Erik Onnes  |  14-08-2012

Van harte gefeliciteerd.
Lees meer >

Ludo Keeris  |  14-08-2012

De winnaars zijn: Berry de Reus - Rotterdam Robert Nation - Almere Beide winnaars, van harte gefeliciteerd! De prijzen worden verstuurd via Sony Pictures.
Lees meer >

De_Hollander  |  14-08-2012

ja ik ook.
Lees meer >

kingping  |  13-08-2012

Ben benieuwd
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina