Zappiti One SE 4K HDR - Media Player met Dual HDMI

Zappiti, het bekroonde Franse merk en wereldleider van 4K mediaspelers, onthult de Zappiti One SE 4K HDR, een 4K HDR mediaspeler met dubbele HDMI-uitgang en geïntegreerd Zappiti Video-mediacentrum.

Zappiti One SE 4K HDR als totaaloplossing

De Zappiti One SE 4K HDR ondersteunt bijna alle video- en audioformaten, codecs en bestandscontainers, inclusief alle moderne videostandaarden zoals HDMI 2.0a, Ultra HD 4K, HDR, 3D-ondertitels en HEVC / H.265 (tot 10-bits). De Zappiti One SE 4K HDR stelt een geheel nieuwe standaard. De geheel nieuwe Zappiti One SE 4K HDR is uitgerust met een dubbele HDMI-uitgang, een interne 3,5-inch SATA HDD-bay met een hot swap-functie (tot 16 TB) en biedt krachtige Wi-Fi 5G en Ethernet gigabit netwerkmogelijkheden.

De Zappiti One SE 4K HDR is compatibel met de meeste audio-en videoformaten zoals UHD ISO, BD ISO, M2TS, MKV, home cinema-audio (Dolby Atmos of DTS:X) en lossless audiobestanden met hoge resolutie tot 32-bits. Deze nieuwe speler is tevens compatibel met de nieuwe Zappiti Video-applicatie voor de best mogelijke thuistheater ervaring.

Christophe Cherel, Zappiti Business Development Manager vertelt

De consument van vandaag verwacht een hoge kijkervaring op de nieuwe Ultra HD Premium-televisies maar willen hun oude AV-receiver die niet compatibel is met de 4K HDR-technologie niet vervangen. De uitdaging voor de consument is het vinden van een mediaspeler die dit soort ervaring betaalbaar kan leveren zonder de AV-ontvanger te hieven veranderen.

Onze nieuwe Zappiti 4K HDR-serie biedt robuuste prestaties met een indrukwekkende, heldere en kristalheldere beeldkwaliteit; levert 4 keer de resolutie van Full HD en High Dynamic Range, zonder enige video- of audio-ruis dankzij de dubbele  HDMI-uitgang! En dankzij de Zappiti One SE 4K HDR kunt u profiteren van 4K HDR-technologie en HD-geluid zonder uw oude HDMI AV-ontvanger te hoeven vervangen. Door een nieuwe versie van de beroemde geïntegreerde Zappiti Video-app aan te bieden tilt de Zappiti One SE 4K HDR-serie de kijkervaring van films en tv-shows naar een geheel nieuw niveau met een moderne, verbluffende en handige grafische gebruikersinterface, gebaseerd op op filmcoverkunstnavigatie en biedt veel nieuwe opties om de best mogelijke gebruikerservaring van de klant te garanderen.

Hoofdfuncties

 • Dubbele HDMI-uitgang: Gebruik de tweede HDMI-poort om audio en video te scheiden voor de beste prestaties en geniet van 4K HDR, zonder je AV-ontvanger of soundbar te hoeven vervangen.
 • HDR: Geef uw HDR-video-inhoud weer en zorg ook voor een groter dynamisch bereik op uw HDR-scherm (tv of projector).
 • 10-bits: Geniet van krachtige 10-bits YUV-hardware-decodering voor videodisplay van professionele kwaliteit.
 • HEVC/VP9: H.265/HEVC/x265/VP9 tot 4K-resolutie.
 • REC2020 colorspace: Geniet van een bredere kleurenruimte voor meer verzadigde en rijkere kleuren.
 • 4K50/60p: Geeft uw 4K 50p- of 60p-video-inhoud weer in 3840x2160p bij 50 Hz of 60 Hz.
 • Real Cinema: Automatische beeldfrequentie detectie 24/50/60p (24 Hz/23.976 Hz video-uitvoer).
 • Ondersteuning voor 3D-video: Geniet van al je 3D-films (3D BD ISO, MKV 3D MVC)
 • Backlit AB: Bedien eenvoudig de Zappiti 4K HDR-mediaspeler met de infrarood afstandsbediening.
 • Zappiti Share: Deel uw videobestanden die zijn opgeslagen op de interne (of externe) harde schijf met andere Zappiti-mediaspelers (inclusief oudere generatie).
 • Tablets en smartphones: Bedien je muziek vanaf je tablet of smartphone zonder dat je de tv nodig hebt. Beheer en bewerk uw filmverzameling rechtstreeks vanaf uw tablet of smartphone.
 • IR IN: Sluit de bijgeleverde infrarood verlengkabel aan voor gemakkelijke afstandsbesturing.
 • Vergulde aansluitingen: Hoogwaardige vergulde uitgangspoorten voor analoog audio en digitaal coaxiaal voor een betere sonische nauwkeurigheid en een meer gedetailleerd, natuurlijk geluid.

Zappiti Video Friendly

 • Zappiti Media Center Interface: Blader door uw verzameling films en tv-programma’s aangevuld met albumhoezen en media-informatie: (ondertitels, acteurs, regisseur, releasedatum...). Zappiti biedt een automatische categorie-index van films en tv-programma's direct op de speler zonder dat hiervoor een computer nodig is.
 • Zappiti Search: Gemakkelijke toegang tot uw films of tv-programma's, dankzij de krachtige Zappiti-zoekmachine in combinatie met slimme filters (acteur, regisseur, lengte, beoordeling, releasedatum...).
 • Ouderlijk toezicht: Met de functie voor ouderlijk toezicht kunt u films markeren als "kinderen" en de toegang tot andere films blokkeren met een pincode. Zodoende kunnen uw kinderen alleen veilig toegang krijgen tot hun films! Bovendien biedt de kindermodus directe toegang tot films zonder de synopsis voor meer gebruiksgemak.
 • Movie Sagas: De saga-films worden automatisch in groepen geplaatst en gesorteerd op releasedatum.
 • Automatische gezien status: Uw films en afleveringen worden automatisch gemarkeerd
 • Zappiti Bonus Live: Bekijk de extra's van je films, zoals Trailers, Making of, Verwijderde Scènes, Recensies, Bloopers en Soundtracks.
 • Zappiti Sub: Dankzij Zappiti Sub kun je de ondertitel van een film- of tv-uitzending eenvoudig rechtstreeks downloaden op de mediaspeler!

Prijs en beschikbaarheid

De Zappiti One SE 4K HDR is vanaf eind mei in Nederland verkrijgbaar, maar is nu al te bestellen in de voorverkoop
De prijs bedraagt € 349,00 inclusief BTW en verzending.

Distributie voor Nederland JVB Digital

Bekijk ook andere Zappiti producten

Recente artikelen

Laatste reacties

elvis  |  24-05-2018

ziet er goed uit
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina