Rectify - Seizoen 4 Winactie

Win de DVD-box van

RECTIFY - Seizoen 4
Rectify - Seizoen 4 DVD

Vanaf 15 augustus is het vierde en tevens laatste seizoen van de indrukwekkende serie Rectify op DVD, Blu-ray en VOD verkrijgbaar. De serie is van de makers van Breaking Bad en bedacht door Oscarwinnaar Ray McKinnon (Sons of Anarchy). In de Amerikaanse dramaserie staat het leven van een man centraal die na negentien jaar 'deathrow' wordt vrijgelaten door een foutief vonnis.

AllesOverFilm mag een exemplaar van RECTIFY - Seizoen 4 verloten. Wil je meedoen, vul dan je gegevens in en je dingt automatisch mee naar deze prijs!

Synopsis
In dit vierde en laatste seizoen van Rectify blijven we de na 19 jaar vrijgekomen Daniel Holden volgen. Zijn gedwongen verbanning uit Georgia zorgt voor afstand met de rest van de familie, zowel letterlijk als figuurlijk. Daniel moet op eigen benen leren staan, en vindt steun bij lotgenoten in een re-integratieproject in Nashville. En hoewel het hem zwaar valt om aan een normaal bestaan te wennen, zorgt de verbanning er ook voor dat Daniel onverwacht kennis maakt met de positieve kanten van zichzelf en van het leven. Hij maakt opnieuw kennis met vriendschap en de liefde, en leert om te gaan met zijn trauma’s.

De actie loopt tot en met 31 augustus
De prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Crewleden van DVD.nl zijn van deelname uitgesloten.

Just Entertainment Logo