Win 2x Green Book vrijkaarten

Win 2 vrijkaarten voor

GREEN BOOK

Green Book poster

Vanaf 31 januari draait het waargebeurde verhaal van GREEN BOOK in de Nederlandse bioscopen. Green Book is winnaar van drie Golden Globes en is ook genomineerd voor de Oscars. AllesOverFilm mag 2x 2 bioscoopkaartjes voor Green Book weggeven!

Wil je kans maken op een set vrijkaartjes om deze prachtige film in de bioscoop te gaan zien, doe dan mee met onze prijsvraag hieronder!

Synopsis
Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali); die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten er ontstaat een bijzondere vriendschap.

Green Book is vanaf 31 januari te zien in de Nederlandse bioscoop

Regie: Peter Farrelly
Cast: Viggo Mortensen, Mahershala Ali
Genre: Drama
Speelduur: 130 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar

Entertainment One

 

 

De actie loopt tot en met 8 februari.
De winnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Crewleden van AllesOverFilm zijn van deelname uitgesloten.

Om kans te maken op de prijs dien je het goede antwoord te geven op deze vraag:

Deze prijsvraag is beëindigd