Braquo - Seizoen 4 winactie

Win het allerlaatste seizoen op Blu-ray!

BRAQUO - Seizoen 4
Braquo - Seizoen 4 Blu-ray

Vanaf 15 augustus is het vierde seizoen van de spannende, keiharde en realistische politieserie Braquo op DVD, Blu-ray en VOD verkrijgbaar. De serie is geregisseerd en bedacht door Olivier Marchal, zelf een gewezen politie-inspecteur. De kwaliteit van de serie is ontzettend hoog en doet denken aan The Wire of The Shield.

AllesOverFilm mag een Blu-ray exemplaar van BRAQUO - Seizoen 4 verloten. Wil je meedoen, vul dan hieronder je gegevens in en je dingt automatisch mee naar deze prijs!

Synopsis
Dit vierde en laatste seizoen van Braquo begint bij het einde van de oorlog tegen Turkse gangsterbazen. Maar dat betekent niet dat het rustig wordt voor de agenten van SDPJ. Eddy Caplan is verdachte bij interne zaken wegens zijn gewelddadige en onorthodoxe methodes om de zaken op te lossen. Vanaf de eerste aflevering van dit seizoen begint de actie met een tempo waarbij je geen moment je ogen kan knipperen. Ze zullen niet alleen hun diensten uitvoeren maar ook en pad van destructie en wraak af te lopen op iedereen die hun onrecht hebben gedaan. Met goede intenties en met foute manieren, hoe zullen de antihelden van de SDPJ hun omgeving veilig kunnen houden?

De actie loopt tot en met 31 augustus
De prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Crewleden van DVD.nl zijn van deelname uitgesloten.

Just Entertainment Logo