Casper en Emma maken Theater

Recensent:
Rogier Burghout
31-05-2018

Totaalbeoordeling:

?
Bioscoop

Casper en Emma maken Theater (Bioscoop)
Samenvatting

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper & Emma geld in. Ze praten in de klas over een weeshuis in India wat geen elektriciteit heeft. Nadat Casper & Emma zelf een bezoek aan het theater hebben gebracht, zijn zij erg enthousiast geworden. Samen met de klas komen zij op het idee om dit jaar geld in te zamelen doormiddel van het maken van theater. Ze maken een toneelstuk over kaarsen die licht geven in het donker. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis?

Commentaar

Na Casper & Emma, Casper & Emma Op Wintersport en Casper & Emma De Bergen In is dit alweer het vierde avontuur van het vrolijke en ondernemende duo. Deze van oorsprong Noorse film is in het Nederlands nagesynchroniseerd. De productie ziet er voor een kinderfilm verzorgd uit. Het verhaal wordt op een simpele en begrijpelijke manier verteld. Er worden veel thema's aangehaald waaronder een maatschappelike verantwoorde, namelijk het ondersteunen van een weeshuis in India. Ook thema's zoals samenwerken, openstaan voor andere meningen en doorzettingsvermnogen worden in de film verweven. Verder wordt er uiteraard veel gelachen en plezier gemaakt en worden de thema's niet al te waar gemaakt. Het is uiteindelijk een vrolijke kinderfilm geworden die de liefhebbers van het duo zeker zullen waarderen!

Filmspecs

Medium: Bioscoop
Genre: Jeugd, Komedie
Jaar: 2018
Speelduur: 81 min
Uitgever: Just Entertainment

Conclusie

In Casper & Emma maken Theater gaat het vrolijke duo alweer voor de vierde keer samen een avontuur aan. Deze keer gaan ze geld inzamelen om een weeshuis in India te ondersteunen. Deze kinderfilm haalt naast spanning en avontuur ook enkele volwassen thema's aan zonder deze al te zwaar te maken. Voor de liefhebbers zeker een aanrader!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Alle leeftijden
DVDBlu-rayStreamingBioscoop
?

Beoordeling allesoverfilm.nl

Film:-
Beeldkwaliteit:-
Geluidskwaliteit:-
Extra's:-
?

Beoordeling lezers

# beoordelingen: 0
?

Jouw beoordeling

Log in om deze film te beoordelen.