Night Agent, The - Seizoen 1

Recensent:
Rogier Burghout
10-05-2023

Totaalbeoordeling:

7.2
Streaming

Night Agent, The - Seizoen 1 (Streaming)
Samenvatting

Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.

Commentaar

The Night Agent is een nieuwe actie/thriller-serie op Netflix, en komt uit de koker van  Shawn Ryan, die vooral furore maakte met zijn serie The Shield (zie hier recensies van seizoenen 2, 3, 4 en 5). Deze nieuwe serie wordt door kijkers ook veel vergeleken met 24, de hitserie met Kiefer Sutherland als geheim agent die ook diverse complotten in het Witte Huis ontdekte (zie hier voor recensies van seizoenen 1 en 2). Het enige verschil met die serie is dat The Night Agent niet in real-time zichafspeelt, en dat is een goede keuze geweest, anders was de vergelijking nog meer getrokken uiteraard. The Night Agent is een stijlvolle actieserie die gewoon lekker wegkijkt. De hoofdrollen worden prima vertolkt en als kijker kan je goed meeleven met de rol van de FBI-agent, gespeeld door Gabriel Basso. Andere rollen zijn ook prima in orde, en het verhaal is spannend en meeslepend. De makers hebben het niet al te ingewikkeld gemaakt en daardoor kan je het goed volgen. Alle afleveringen hebben een nette speelduur en het eerste seizoen duurt 10 afleveringen, en eigenlijk ben je daar zo doorheen. Gelukkig is er al een tweede seizoen aangekondigd, en dat is erg fijn. The Night Agent is een prima en pretentieloze actie/thriller-serie, verder zonder opsmuk, maar gewoon ideaal voor een aantal ontspannen "binge"-avonden.

Filmspecs

Medium: Streaming
Genre: Actie, Thriller
Jaar: 2023
Speelduur: 60 min
Uitgever: Netflix

Conclusie

Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.  The Night Agent is een prima  en pretentieloze actie/thriller-serie, verder zonder opsmuk, maar gewoon ideaal voor een aantal ontspannen "binge"-avonden. De hoofdrollen worden prima vertolkt en als kijker kan je goed meeleven met de rol van de FBI-agent, gespeeld door Gabriel Basso. Andere rollen zijn ook prima in orde, en het verhaal is spannend en meeslepend. De makers hebben het niet al te ingewikkeld gemaakt en daardoor kan je het goed volgen. Alle afleveringen hebben een nette speelduur en het eerste seizoen duurt 10 afleveringen, en eigenlijk ben je daar zo doorheen. Gelukkig is er al een tweede seizoen aangekondigd, en dat is erg fijn.

Laatste reacties

Rogier Burghout  |  11-05-2023

Deze keek inderdaad makkelijk weg, niet hoogstaand en het werd gaandeweg wel wat ongeloofwaardiger maar goed, een tweede seizoen zal ik ook wel kijken. Ik kwam ...
Lees meer >

rogue  |  10-05-2023

Deze keek inderdaad makkelijk weg, niet hoogstaand en het werd gaandeweg wel wat ongeloofwaardiger maar goed, een tweede seizoen zal ik ook wel kijken. Ik kwam ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

16 Geweld
DVDBlu-rayStreamingBioscoopUHD
7.5

Beoordeling allesoverfilm.nl

Film:7.5
Beeldkwaliteit:-
Geluidskwaliteit:-
Extra's:-
7

Beoordeling lezers

# beoordelingen: 1
?

Jouw beoordeling

Log in om deze film te beoordelen.