Mission: Impossible

Totaalbeoordeling:

4.1
DVD

Mission: Impossible (DVD)
Samenvatting

Mission: Impossible is een non-stop actiefilm waarin realiteit niet bovenaan staat. Als je dat niet erg vindt dan is dit een film waar je veel plezier aan zult beleven. Het verhaal draait om geheim agent Ethan Hunt (Tom Cruise) welke door zijn baas wordt verdacht corrupt te zijn. Wanneer zijn hele team bij een operatie omkomt staat hij er alleen voor om zijn onschuld te bewijzen.

Commentaar

Het verhaal is op zich best goed, alleen de stunts zijn zodanig dat dit nooit echt zou kunnen gebeuren. Uiteraard levert het wel spektakel. Spektakel is dan ook het sterke punt van deze film: Ruim 105 minuten lang spanning en sensatie.

Filmspecs

Medium: DVD
Genre: Actie
Regio: 2
Jaar: 1996
Speelduur: 106 min
Verpakking: Amaray Keep Case
Beeldverhouding: 2.35:1 anamorf
Geluidssporen:
  • Dolby Digital 5.1 - Duits
  • Dolby Digital 5.1 - Engels
Ondertiteling: Nederlands, Duits, Engels
Uitgever: Paramount Home Entertainment
EAN: 8714865555064

Extra's

  • Trailer

Techniek en extra's

Beeldkwaliteit

De beeldkwaliteit van de regio 2 versie van Mission: Impossible is vrij goed. De anamorfe transfer behoudt het originele aspect van 2.35:1 en is in tegenstelling tot de regio 1 versie dus wel anamorf. De kwaliteit van het beeld is redelijk. Het contrast, de scherpte en de kleurbalans zijn prima, maar in veel scenes is wel beeldruis zichtbaar. Niet helemaal perfect dus, maar wel redelijk tot goed.

Geluidskwaliteit

Het geluid is opgeslagen in de vorm van een 448 kbps Dolby Digital 5.1 track die gewoon erg lekker klinkt. In de actie scenes wordt een prima 360 graden beeld gecreëerd en de surround kanalen worden prima in split surround (stereo) aangestuurd. Prima geluid.

Extra's

Paramount is in Nederland nog niet zo lang bezig met het uitgeven van DVD\'s en helaas voorziet met de DVD\'s nog niet van veel extra\'s. Mission: Impossible bevat alleen een trailer van de film zelf.

Conclusie

Mission: Impossible is een lekkere actie-thriller. Het verhaal is redelijk goed en lekker spannend, de acteurs doen prima werk en de actie scenes zijn om te snoepen. Paramount heeft een nette DVD uitgebracht met redelijke goede beeldkwaliteit en prima geluid. Zeker een aanrader.

Deze uitgave is beschikbaar gesteld door Eigen Collectie.

Lees meer

Laatste reacties

rkrijger  |  17-10-2004

Na het uitbrengen van mijn stem op deze DVD kreeg ik een heel vreemd scherm te zien aan het eind. Kan het zijn dat er hier nog een fout staat?!?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

12 Anamorf Dolby Digital 5.1 geluid
DVDBlu-rayStreamingBioscoopUHD
?

Beoordeling allesoverfilm.nl

Film:-
Beeldkwaliteit:7
Geluidskwaliteit:7
Extra's:1
4.1

Beoordeling lezers

# beoordelingen: 121
?

Jouw beoordeling

Log in om deze film te beoordelen.