Film1 releases

Film 1 Highlights Juli

Film1 Highlights in Juli

The Girl on the Train

Vanaf 1 juli
©2016 Entertainment One Benelux.

Wat heeft zij gezien? In deze raadselachtige thriller speelt Emily Blunt een pas gescheiden vrouw. Ze krijgt het angstige vermoeden dat ze wat te maken heeft met iets afschuwelijks dat ze vanuit de trein zag gebeuren. Gebaseerd op de internationale bestseller 'Het meisje in de trein'.

Absolutely Fabulous: The  Movie

Vanaf 21 juli bij Film1
©2015 20th Century Fox.

Met stijl en klasse maken de verwaande Edina en Patsy uit de Britse tv-serie hun speelfilmdebuut in deze uitzinnige komedie boordevol sterren uit film, muziek en mode. Een incident tijdens een überhip fashionfeestje doet de dames zonder een rooie cent vluchten naar de Franse Rivièra.

The Shallows

Vanaf 8 juli bij Film1
© 2016 Sony Pictures Entertainment.

De sexy Blake Lively gaat in deze zenuwslopende thriller helemaal alleen surfen in een verlaten baai, waar ze wordt aangevallen door een bloeddorstige witte haai. Ze is maar tweehonderd meter van de kust verwijderd maar de oversteek kan dodelijk zijn.

Mees Kees langs de lijn

Vanaf 22 juli
©2016 Entertainment One Benelux.

De vrolijke meester Kees uit de bekende kinderboeken is terug in zijn vierde speelfilm en dit keer coacht hij zijn klas voor een schoolvoetbaltoernooi. Mees Kees gaat de uitdaging aan maar moet helaas het stokje overgeven aan de strenge directrice Dreus, gespeeld door Sanne Wallis de Vries.

Captain Fantastic

Vanaf 9 juli bij Film1
©2016 Cineart.

Viggo Mortensen sleepte een Oscarnominatie in de wacht met dit komische drama over een vader die diep in de bossen een ideale leefomgeving heeft geschapen voor zijn kinderen. Een noodgedwongen confrontatie met de buitenwereld heeft zowel hilarische als heftige gevolgen.  

 

The Light Between Oceans

Vanaf 16 juli bij Film1
©2016 Entertainment One Benelux.

Deze prachtige boekverfilming met Michael Fassbender en Alicia Vikander vertelt over een vuurtorenwachter die met zijn vrouw woont op een klein eiland voor de kust van Australië. Na een groot verlies ontfermt het kinderloze echtpaar zich over een baby die aanspoelt op een roeiboot.

Magic Mike XXL

Vanaf 22 juli
©2015 Warner Bros.

Een gespierde Channing Tatum gaat opnieuw uit de kleren in dit vervolg op de bioscoophit over een groep mannelijke strippers uit Florida. Drie jaar nadat Mike gestopt is met strippen, loopt zijn bedrijf nog steeds niet lekker. Daarom besluit hij om nog één keer als Magic Mike het podium te betreden.

Get Hard

Vanaf 15 juli bij Film1
©2015 Warner Bros.

In deze hilarische komedie speelt Will Ferrell een miljonair die totaal niet is voorbereid op de celstraf die hem te wachten staat. Hij eist een stoomcursus gevangeniswezen van Kevin Hart, zonder te weten dat deze leermeester helemaal geen stoere ex-crimineel is maar een brave huisvader.

Mijn Naam is Courgette

Vanaf 8 juli bij Film1
©2016 Cineart.

Deze charmante animatiefilm draait om de negenjarige Courgette die na de dood van zijn moeder terechtkomt in een opvanghuis. Het duurt even voordat hij zich hier op zijn gemak voelt, maar uiteindelijk vindt Courgette er een nieuwe familie. Oscarnominatie voor Beste Animatiefilm.

Film1 Maandbanner Juli

Meer Film1 premières

Premièredatum

Beeldcredit

The Meddler

Vanaf 2 juli

©2015 Sony Pictures Entertainment.

Run to Me

Vanaf 18 juli

©2016 20th Century Fox.

Miles Ahead

Vanaf 23 juli

©2015 Sony Pictures Entertainment.

No Escape

Vanaf 29 juli

©2015 Walt Disney Studios.

Hart Beat

Vanaf 30 juli

©2016 Entertainment One Benelux.

Meer weten? Bezoek de website van Film 1

Film 1 Logo