Film1 releases

Film 1 Highlights April

HIGHLIGHTS IN APRIL 2018

Spider-Man: Homecoming Vanaf 28 april ©2017 Sony Pictures Entertainment
Terugkeren naar je normale leven als je heel even deel uitmaakte van The Avengers? De puber Peter Parker peinst er niet over in deze frisse herstart van Spider-Man. Peter is vastberaden zichzelf te bewijzen als superheld maar hiermee zet hij zijn familie en vrienden recht in de vuurlinie. Het huiswerk kan wachten, de stad niet!

Baby Driver Vanaf 21 april ©2017 Sony Pictures Entertainment
Beeld en muziek smelten samen in deze misdaadfilm over de beste vluchtauto-bestuurder aller tijden die met knalharde songs de politie tijdens iedere klus moeiteloos afschudt. Baby Driver is een verslavende mengelmoes van actie, ritme en stijl, met een cast om je vingers bij af te likken en een soundtrack waarbij je niet stil kunt zitten.

Atomic Blonde Vanaf 20 april ©2017 Universal Pictures Entertainment
In deze onvervalste actieknaller speelt Charlize Theron de sensuele superspion Lorraine Broughton. Ze wordt naar het instabiele Berlijn gestuurd om de brute moord op een collega te onderzoeken en compromitterende informatie te onderscheppen.

The Lost City of Z Vanaf 14 april ©2016 The Searchers
Dit avontuurlijke en waargebeurde drama draait om de legendarische Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett. Keer op keer keert hij terug naar de Amazone omdat zijn unieke vondsten in de jungle hem maar niet loslaten. Met Charlie Hunnam, Robert Pattinson en Sienna Miller.

Paris Can Wait Vanaf 27 april ©2016 Sony Pictures Entertainment
Ga er even lekker tussenuit en maak dit zonnige reisje door het Franse platteland. Tijdens een roadtrip met een Franse collega van haar man, wordt de passie in Anne (Diane Lane) opnieuw aangewakkerd. Wat een simpele autorit van zeven uur moest zijn, verandert in een tweedaags uitje vol wijn, wijsheid en romantiek.

20th Century Women Vanaf 15 april ©2016 September Film
De gevoelige puber Jamie wordt niet enkel opgevoed door zijn ietwat conservatieve moeder Dorothea, ook de huurders uit het grote pand van moederlief hebben grote impact op het leven van de jongen. Een heerlijk drama met Annette Bening, Elle Fanning en Greta Gerwig.

Their Finest Vanaf 22 april ©2016 The Searchers
Tijdens de Tweede Wereldoorlog mag Catrin Cole (Gemma Arterton) aan de slag als copywriter voor propagandafilms. Terwijl in Londen de bommen rondom haar neerkomen, ontdekt ze dat er achter de camera evenveel drama, humor en passie te vinden is als ervoor.

2:22 Vanaf 7 april ©2017 Entertainment One Benelux
In deze Engelstalige thriller speelt ‘onze eigen’ Michiel Huisman de rol van luchtverkeersleider Dylan. Hij raakt gevangen in een mysterieus patroon van bizarre gebeurtenissen die altijd op exact hetzelfde mysterieuze tijdstip plaatsvinden: 2:22.

Film1 april banner

Meer Film1 premières Premièredatum Beeldcredit
Broers Vanaf 5 april ©2017 September Film
March of the Penguins 2 Vanaf 7 april ©2017 September Film
Little Men Vanaf 8 april ©2016 September Film
Channel Zero (seizoen 2) Vanaf 11 april ©2017 Universal Pictures International
Bleed for This Vanaf 13 april ©2016 Sony Pictures Entertainment
The Book of Henry Vanaf 26 april ©2017 Universal Pictures International
Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul Vanaf 27 april ©2017 20th Century Fox
Table 19 Vanaf 29 april ©2017 20th Century Fox

Meer weten? Bezoek de website van Film 1

Film 1 Logo